Gość drapi13 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Koledzy potrzebuję szybkiej odpowiedzi bo zamawiałem w komputroniku kartę Radeon 4870 1gb a przysłali mi 512 mb jak to się ma do wydajności w gierkach bo nie wiem czy odsyłać kartę czy prosić o zwrot różnicy pieniędzy grał będę na monitorze 22 cale 1680-1050? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Napisz do nich maila że przysłali Ci złą karte i im to odeślij. Ale wydajność będzie taka sama raczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drapi13 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Ale jeśli nie będzie różnicy w wydajności to może lepiej zwrot kasy by był lepszy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Ale jeśli nie będzie różnicy w wydajności to może lepiej zwrot kasy by był lepszy??? 1 GB to dobry "chłyt matretingowy" 512 w zupełności wystarczy ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3NV3R Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) 1 GB to dobry "chłyt matretingowy" 512 w zupełności wystarczy .....Wiesz w ogóle o czym piszesz? Jak nie jesteś pewien to odsyłam do google po testy 4870 512mb vs 1GB. W takiej rozdziałce 512mb a 1GB ma naprawdę spore znaczenie. Przy 1GB, karta jest w stanie dogonić, a miejscami nawet przegonić, GTX280... Tak czy inaczej - przysłali złą kartę, więc MAJĄ OBOWIĄZEK, za darmo odebrać złą i przysłać prawidłową. Pomachaj im przed nosem opracowaniem do urzędu praw konsumenta to może jeszcze jakiś bonus/rekompensatę dostaniesz (działa, sprawdzone)... EDIT: Link do porównania: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415&p=3 Polecam także oblookać następne strony... Edytowane 28 Października 2008 przez D3NV3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...