Skocz do zawartości
MacieX

SExTET -opiniony-

Rekomendowane odpowiedzi

aaa racja racja.....ale to już się zlewa powoli a wręcz zaczyna tworzyć całość .... prawie nie można odróżnić Wiśniecha od Sextetu albo od Weeee DWojeeeee uuuuuuuh (zapodane na beat'a 'we dwoje'--spiewać na melodię ludową otherwise)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polski telewidz nie byc zbyt wymagajaca i kazdy chłam łyknie :evil:

niestety odbija sie to na jakosci nadawanych programow w tv

30%telenowel 30%debility show30%totalnej kaszany i 10 % mozliwych do obejrznia progsow filmow itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa racja racja.....ale to już się zlewa powoli a wręcz zaczyna tworzyć całość .... prawie nie można odróżnić Wiśniecha od Sextetu albo od Weeee DWojeeeee uuuuuuuh (zapodane na beat'a 'we dwoje'--spiewać na melodię ludową otherwise)

A mógłbyś to na język polski przetłumaczyć :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Sex cos tam widzialem moze z 5 minut i omało pawia nie pusciłem normalnie w tv teraz robione sa takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>iane programy ze nie ma sie co dziwic ze mało kto płaci abonament :lol: I później sie ludzie dziwią ze młodzież woli internet od tv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Planet i Discovery ROX :>. Ale procz debilnych rzeczy jak sextet itd (Big Brother byl jeszcze ok ale i tak najwyzej sredni) sa jeszcze fajne programy jak Milionerzy ;] (z Chu.jbertem Urbanskim;]), rozmowy w toku i Kriminalnaja Rasija :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polskie społeczeństwo daje zapotrzebowanie na takie beznadziejne programy. Przecież na samym początku TVN miał wielkie aspiracje - mieli pokazywać wartościowe filmy i programy na różne tematy. W końcu jednak okazało się, że stacja ma marną oglądalność i przynosi straty, więc musieli sie przestawić na taki chłam.

Ja teraz już kilka dni choruję (ehh... ta grypa...) i leżę cały czas przed TV. Objerzałem chyba połowę programów na Discovery ;)

The best jest seria o Blitzkriegu i Pola Bitew - IIWŚ rulez! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedyne co oglądam w tv to kanały muzyczne, discovery all itp.

sextet to tak zajebiście debilny, skashaniony i perdnięty prog, że szkoda czasu :twisted: jak można zrobić z siebie takiego kretyna... jeszcze jakby było to na polsacie to bym się nie dziwił ale TVN ??!?!?!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi