Kura34 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Witam, Panowie poszukuję przenośnego dysku twardego 2,5". Generalnie widzę że na forum pare osób poleca WD My Passport Essential. Jednak moją uwagę zwrócił dysk Prestigio 250GB produkowany przez TOSHIBE. Dysk kosztuje ok 180zł na allegro. Do WD będę musiał dorzucić parę złotych i będzie to 160gb. Co o tym myślicie? warto? a może jakiś inny będzie lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian34 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Ja osobiscie zakupilem na Allegro Samsunga 320GB SATA w obudowie USB z e-SATA oraz dodatkowym gniazdem zasilajacym za 250 zl. Uwazam ze to bardzo dobra cena. Edytowane 28 Października 2008 przez damian34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Seagate FreeAgent Go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 a co mysliscie o dyskach od Verbatima? czy lepiej kupic cos od firmy ktora robi po prostu dyski wewnetrzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kura34 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Seagate FreeAgent Go.Pigmej, a czy mógłbyś jakoś to uzasadnić? bo powiedzmy że kase mam żeby dorzucić ale jeśli nie ma sensownego uzasadnienie to nie chcę przepłacać 70zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Pigmej, a czy mógłbyś jakoś to uzasadnić? bo powiedzmy że kase mam żeby dorzucić ale jeśli nie ma sensownego uzasadnienie to nie chcę przepłacać 70zł 3 lata gwary, bardzo dobra jakość wykonania, zero problemów. Mam, używam, mogę śmiało polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Ja osobiscie zakupilem na Allegro Samsunga 320GB SATA w obudowie USB z e-SATA oraz dodatkowym gniazdem zasilajacym za 250 zl. Uwazam ze to bardzo dobra cena.ale to chyba mówisz o dysku 3.5 cala? :-) bo 2.5 sporo droższe... np. taki jak ten: http://www.allegro.pl/item464744856_320gb_...tra_szybki.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...