Adam T. Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Witam kupilem niedawno AntkaXP 1700+ AXDA1700DUT3C ..... JIUHB 0309VPMW i w zw. z tym mam pytanie: jak powinny wygladac mostki przy tym procesorze? Przy zmianie mnoznika w BIOSie CPU nie reaguje na te zmiany. Wszystkie mostki sa rozlaczone, ani jeden nie jest polaczony (L1, L2, L3, L11, L12, L5). Ma ktos moze tez taki procek i moglby podac jak wygladaja u niego mostki, a moze ktos wie jak to powinno byc? P.S. Plyta to Biostar M7VIP, probowalem najpierw na najnowszym BIOSie a pozniej zrobilem downgrade do wczesniejszej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Powinny wyglądać tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam T. Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 U mnie wygladaja tak samo wiec nie powinno byc problemu jak rozumie z mnoznikiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jak masz coppershim'a to upewnij się że go dobrze założyłeś cs nie nachodzi na mostki. miałem tak i się dziwiłem że mi mnożnik nie wskakuje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ...Wszystkie mostki sa rozlaczone, ani jeden nie jest polaczony (L1, L2, L3, L11, L12, L5)... To, że nie widać połączenia- nie świadczy o tym, że są rozłączone- np wszystkie mostki L3 są POŁĄCZONE- połączenie jest pod laminatem. Mastki niepołączone to te, w których widać dziurki. Problemów z mnożnikiem nie powinno być- mnożnik jest odblokowany. A dlaczego są- nie mam pojęcia :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam T. Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Coppershim'a nie mam wiec nie ma mozliwosc zwarcia mostkow. Bede dalej atakowal support Biostara, narazie dzieki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam T. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Wlasnie przed chwila przemierzylem mostki L3 i okazalo sie ze wszystkie polaczone :( Porownujac to z http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/wor...d_painting.html wychodzi na to, ze jest na sztywno ustawiony x11, czyli wszystko wg normy. A Myslalem ze bedzie tak fajnie, bo OPN-462 pokazuje ze jest downgrade z 2800+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 gdzies czytalem o tym, ze ten downgrade to jedna wileka sciema, wiec nie sugerowalbym sie tym za bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 gdzies czytalem o tym, ze ten downgrade to jedna wileka sciema, wiec nie sugerowalbym sie tym za bardzo TUTAJ można o tym poczytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam T. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 W tym wypadku pozostaje mi chyba bateryjka "do ciecia" mostkow? Dziala to na mostkach polaczonych w srodku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 W tym wypadku pozostaje mi chyba bateryjka "do ciecia" mostkow? Dziala to na mostkach polaczonych w srodku?glownie na polaczonych w srodku to dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 W tym wypadku pozostaje mi chyba bateryjka "do ciecia" mostkow? Dziala to na mostkach polaczonych w srodku?glownie na polaczonych w srodku to dziala Ja tam swego duronka też traktowałem napiątkiem - pięknie się przepala - malutkie przerwki łatwo się je zamalowuje ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...