ajeto75 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Malik uchyliłeś widzę rąbka tajemnicy co będzie w nowej rewizji :D Czekam z niecierpliwością.a tam tajemnica ... ot zwykły set na płytę asusa :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 UUUUU Malik zaniedbujesz PPC bo na XS-ie fotek nowych zabawek jest sporo więcej. Nowa rewizja zapowiada sie rewelacyjnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 UUUUU Malik zaniedbujesz PPC bo na XS-ie fotek nowych zabawek jest sporo więcej. Nowa rewizja zapowiada sie rewelacyjnie. a tam ... taka zwykła rewizja :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) 1. Blok NB - SB2. Blok na mosfetyCaky komplet Narazie nie ma co pokazywac, przyjda wszystkie czesci to wtedy pokaze :P Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Te złączki to 10/16?? Wyglądają masywnie przy tych cieniutkich bloczkach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 właśnie, ciekawe jak te suchary bedą sie spisywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0bert Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ciekawe jak sie bloczki od BP beda spisywac ;) Btw, Pomaranczowy byl ladniejszy ale narobil tyle bajzlu ze przez dwa dni czyscilem caly uklad ;)Feser tak zrobil, czy cos innego, jesli mozna wiedziec? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Feser tak zrobil, czy cos innego, jesli mozna wiedziec? ;>Tak, Feser ... podobno pomarańczowy ma zmieniony skład <_< dlatego w blokach dzieją się dziwne rzeczy :blink: Edytowane 30 Grudnia 2008 przez ajeto75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 dla potomnych :) czym i jak czysciles niklowane czesci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0bert Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tak, Feser ... podobno pomarańczowy ma zmieniony skład <_< dlatego w blokach dzieją się dziwne rzeczy :blink: Fesery wszystkie, czy tylko pomaranczowy? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Fesery wszystkie, czy tylko pomaranczowy? :blink: Czerwony i pomaranczowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 A mnie się te bloczki nie podobają... No nic, i tak czekam na nową rev. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 A mnie się te bloczki nie podobają... No nic, i tak czekam na nową rev. ;)+1 :wink: na sucho nic specjalnego, na pierwszy rzut oka wygladaly na fajne blink blink B-) ale po dokladnych ogledzinach matowe i chudziutkie :unsure: jak na razie jedyny plus to polaczenie w jednym bloku NB i SB, trzeba zaczekac do zalozenia ich na plyte i wtedy okaze sie co soba prezentuja, zarowno wydajnosciowo jak i estetycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 No właśnie, takie za mocno blink blink... Niedługo u afroamerykaninów się moda zmieni jak zobaczą te bloczki xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Bling bling? Niby gdzie? Toć to zwykłe srebrne bloki nawet nie polerowane ani świecące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 No właśnie, takie za mocno blink blink...no wlasnie brak blink blink :) (niklowane lepiej sie prezentuja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 no wlasnie brak blink blink :) (niklowane lepiej sie prezentuja) ale one są niklowane :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Eee tam jesteście beje i się nie znacie :lol2: one są jak dla mnie śliczne i sam myślę nad takimi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) A mnie się te bloczki nie podobają... No nic, i tak czekam na nową rev. ;) +1 :wink: na sucho nic specjalnego, na pierwszy rzut oka wygladaly na fajne blink blink B-) ale po dokladnych ogledzinach matowe i chudziutkie :unsure: jak na razie jedyny plus to polaczenie w jednym bloku NB i SB, trzeba zaczekac do zalozenia ich na plyte i wtedy okaze sie co soba prezentuja, zarowno wydajnosciowo jak i estetycznie No właśnie, takie za mocno blink blink... Niedługo u afroamerykaninów się moda zmieni jak zobaczą te bloczki xD Bling bling? Niby gdzie? Toć to zwykłe srebrne bloki nawet nie polerowane ani świecące. no wlasnie brak blink blink :) (niklowane lepiej sie prezentuja) ale one są niklowane :rolleyes: Dlatego to sa moje bloki a nie wasze i mi sie podobaja ;) Poza tym zdjecia nie oddaja tego i w nawiazaniu do niezdecydowania Grzeska to nie srebrne bloki tylko miedz niklowana jak pozniej zauwazyles. I jest to polmat - gdyz ja tak chcialem. Bloki w takim kolorze nie beda wogole w sprzedazy gdyz byly robione na specjalne zamowienie. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Malik te bloki to po prostu istne cudo! Możesz jednak coś więcej wyjaśnić na temat "robione na zamówienie"? Czyżby i pod wymiar Ci robili? No i jak z flow'em na tym bloku od NB iSB w jednym. Na zdjęciach od wewnątrz jest strasznie cienko w tych 2 kanałach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Malik te bloki to po prostu istne cudo! Możesz jednak coś więcej wyjaśnić na temat "robione na zamówienie"? Czyżby i pod wymiar Ci robili? No i jak z flow'em na tym bloku od NB iSB w jednym. Na zdjęciach od wewnątrz jest strasznie cienko w tych 2 kanałach. Gdzie jest cienko ? przecież są frezowania w topie w najwęższym miejscu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Gdzie jest cienko ? przecież są frezowania w topie w najwęższym miejscu :P Jak dla mnie to jest wąsko :unsure: Poza tym ten bloczek wcale taki wysoki nie jest (przynajmniej na fotach). A frez swoja drogą Arni... :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kanaly nie sa takie waskie na jakie sie wydaja ;) zreszta jak je zaloze to wszystko powiem jak to wyglada w praniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) I jest to polmat - gdyz ja tak chcialem. Bloki w takim kolorze nie beda wogole w sprzedazy gdyz byly robione na specjalne zamowienie. Bloki maja sobie to coś, ładnie się prezentują. Jak dla mnie są one SeXi. Interesuje mnie taka sprawa i na pewno wielu user'ów też interesuje to. 1. Ile kosztowały te bloki? Ile blok na mosfety i blok na NB+SB? 2. Kupiłeś je bezpośrednio u producenta? Jaki koszt wysyłki? 3. Czy te bloki można już kupić oficjalnie czy dopiero Bits wprowadzi do oficjalnej sprzedaży te bloki? 4. Czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jaki blok zamierzasz kupić na GPU na pewno też coś od Bitsa i ile kosztuje taki blok na gpu? Byłbym wdzięczny jak byś odpowiedział mi na te pytania, bo zamierzam kupić bloki na NB, SB i GPU ale znając życie ceny będą bardzo zaporowe. Przepraszam za takie lamerskie pytania, ale trzeba się uczyć składać WC od najlepszych. ------------- EDIT: Wielkie dzięki Malik za podanie cen bloków, że nie olałeś mojego posta. Cena wysyłki to masakra ale jak to z Tajwanu to chyba taniej by ci wyszło polecieć na Tajwan i odebrać to osobiście ;P Edytowane 31 Grudnia 2008 przez MatroX13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 www.bitspower.com.tw i dajesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Bloki maja sobie to coś, ładnie się prezentują. Jak dla mnie są one SeXi. Interesuje mnie taka sprawa i na pewno wielu user'ów też interesuje to. 1. Ile kosztowały te bloki? Ile blok na mosfety i blok na NB+SB? 2. Kupiłeś je bezpośrednio u producenta? Jaki koszt wysyłki? 3. Czy te bloki można już kupić oficjalnie czy dopiero Bits wprowadzi do oficjalnej sprzedaży te bloki? 4. Czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jaki blok zamierzasz kupić na GPU na pewno też coś od Bitsa i ile kosztuje taki blok na gpu? Byłbym wdzięczny jak byś odpowiedział mi na te pytania, bo zamierzam kupić bloki na NB, SB i GPU ale znając życie ceny będą bardzo zaporowe. Przepraszam za takie lamerskie pytania, ale trzeba się uczyć składać WC od najlepszych. N takie pytania nigdy nie dowiesz się odpowiedzi bo samemu sobie trzeba wszystko załatwić Ajeto podał linka do strony na której masz wszystko :wink: 4: Zastanów się po co Malik ma zmieniać blok na grafę skoro teraz posiada jeden z najlepszych i jest niklowany czyli podchodzi pod kolor bloków od BP Edytowane 30 Grudnia 2008 przez seba84_2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Bloki maja sobie to coś, ładnie się prezentują. Jak dla mnie są one SeXi. Interesuje mnie taka sprawa i na pewno wielu user'ów też interesuje to. 1. Ile kosztowały te bloki? Ile blok na mosfety i blok na NB+SB? 2. Kupiłeś je bezpośrednio u producenta? Jaki koszt wysyłki? 3. Czy te bloki można już kupić oficjalnie czy dopiero Bits wprowadzi do oficjalnej sprzedaży te bloki? 4. Czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jaki blok zamierzasz kupić na GPU na pewno też coś od Bitsa i ile kosztuje taki blok na gpu? Byłbym wdzięczny jak byś odpowiedział mi na te pytania, bo zamierzam kupić bloki na NB, SB i GPU ale znając życie ceny będą bardzo zaporowe. Przepraszam za takie lamerskie pytania, ale trzeba się uczyć składać WC od najlepszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) :legal: :blink: 265$$ za wysyłkę to ważyło tone czy co ^^ Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Borys-Tech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 :legal: :blink: 265$$ za wysyłkę to ważyło tone czy co ^^to Tajwan i wszystko jasne <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Kurde za taką cenę to ja chyba się wybiorę po moje bloczki osobiście :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...