Skocz do zawartości
Malik

Wc By Malik

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak sie bloczki od BP beda spisywac ;)

Btw,

Pomaranczowy byl ladniejszy ale narobil tyle bajzlu ze przez dwa dni czyscilem caly uklad ;)

Feser tak zrobil, czy cos innego, jesli mozna wiedziec? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feser tak zrobil, czy cos innego, jesli mozna wiedziec? ;>

Tak, Feser ... podobno pomarańczowy ma zmieniony skład <_<

dlatego w blokach dzieją się dziwne rzeczy :blink:

Edytowane przez ajeto75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się te bloczki nie podobają... No nic, i tak czekam na nową rev. ;)

+1 :wink:

na sucho nic specjalnego, na pierwszy rzut oka wygladaly na fajne blink blink B-) ale po dokladnych ogledzinach matowe i chudziutkie :unsure:

jak na razie jedyny plus to polaczenie w jednym bloku NB i SB, trzeba zaczekac do zalozenia ich na plyte i wtedy okaze sie co soba prezentuja, zarowno wydajnosciowo jak i estetycznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się te bloczki nie podobają... No nic, i tak czekam na nową rev. ;)

+1 :wink:

na sucho nic specjalnego, na pierwszy rzut oka wygladaly na fajne blink blink B-) ale po dokladnych ogledzinach matowe i chudziutkie :unsure:

jak na razie jedyny plus to polaczenie w jednym bloku NB i SB, trzeba zaczekac do zalozenia ich na plyte i wtedy okaze sie co soba prezentuja, zarowno wydajnosciowo jak i estetycznie

No właśnie, takie za mocno blink blink... Niedługo u afroamerykaninów się moda zmieni jak zobaczą te bloczki xD

Bling bling? Niby gdzie? Toć to zwykłe srebrne bloki nawet nie polerowane ani świecące.

no wlasnie brak blink blink :) (niklowane lepiej sie prezentuja)

ale one są niklowane :rolleyes:

Dlatego to sa moje bloki a nie wasze i mi sie podobaja ;)

Poza tym zdjecia nie oddaja tego i w nawiazaniu do niezdecydowania Grzeska to nie srebrne bloki tylko miedz niklowana jak pozniej zauwazyles. I jest to polmat - gdyz ja tak chcialem. Bloki w takim kolorze nie beda wogole w sprzedazy gdyz byly robione na specjalne zamowienie.

Edytowane przez Malik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malik te bloki to po prostu istne cudo! Możesz jednak coś więcej wyjaśnić na temat "robione na zamówienie"? Czyżby i pod wymiar Ci robili? No i jak z flow'em na tym bloku od NB iSB w jednym. Na zdjęciach od wewnątrz jest strasznie cienko w tych 2 kanałach.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malik te bloki to po prostu istne cudo! Możesz jednak coś więcej wyjaśnić na temat "robione na zamówienie"? Czyżby i pod wymiar Ci robili? No i jak z flow'em na tym bloku od NB iSB w jednym. Na zdjęciach od wewnątrz jest strasznie cienko w tych 2 kanałach.

Gdzie jest cienko ? przecież są frezowania w topie w najwęższym miejscu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie jest cienko ? przecież są frezowania w topie w najwęższym miejscu :P

Jak dla mnie to jest wąsko :unsure: Poza tym ten bloczek wcale taki wysoki nie jest (przynajmniej na fotach). A frez swoja drogą Arni... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jest to polmat - gdyz ja tak chcialem. Bloki w takim kolorze nie beda wogole w sprzedazy gdyz byly robione na specjalne zamowienie.

Bloki maja sobie to coś, ładnie się prezentują. Jak dla mnie są one SeXi.

Interesuje mnie taka sprawa i na pewno wielu user'ów też interesuje to.

1. Ile kosztowały te bloki? Ile blok na mosfety i blok na NB+SB?

2. Kupiłeś je bezpośrednio u producenta? Jaki koszt wysyłki?

3. Czy te bloki można już kupić oficjalnie czy dopiero Bits wprowadzi do oficjalnej sprzedaży te bloki?

4. Czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jaki blok zamierzasz kupić na GPU na pewno też coś od Bitsa i ile kosztuje taki blok na gpu?

Byłbym wdzięczny jak byś odpowiedział mi na te pytania, bo zamierzam kupić bloki na NB, SB i GPU ale znając życie ceny będą bardzo zaporowe.

Przepraszam za takie lamerskie pytania, ale trzeba się uczyć składać WC od najlepszych.

-------------

EDIT:

Wielkie dzięki Malik za podanie cen bloków, że nie olałeś mojego posta.

Cena wysyłki to masakra ale jak to z Tajwanu to chyba taniej by ci wyszło polecieć na Tajwan i odebrać to osobiście ;P

Edytowane przez MatroX13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3. Czy te bloki można już kupić oficjalnie czy dopiero Bits wprowadzi do oficjalnej sprzedaży te bloki?

4. Czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jaki blok zamierzasz kupić na GPU na pewno też coś od Bitsa i ile kosztuje taki blok na gpu?

Byłbym wdzięczny jak byś odpowiedział mi na te pytania, bo zamierzam kupić bloki na NB, SB i GPU ale znając życie ceny będą bardzo zaporowe.

Przepraszam za takie lamerskie pytania, ale trzeba się uczyć składać WC od najlepszych.

N takie pytania nigdy nie dowiesz się odpowiedzi bo samemu sobie trzeba wszystko załatwić Ajeto podał linka do strony na której masz wszystko :wink: 4: Zastanów się po co Malik ma zmieniać blok na grafę skoro teraz posiada jeden z najlepszych i jest niklowany czyli podchodzi pod kolor bloków od BP :damage_wall:

Edytowane przez seba84_2005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...