Skocz do zawartości
Malik

Wc By Malik

Rekomendowane odpowiedzi

Ogolnie test jest w trakcie ale na chwile obecna moge powiedziecL

- luna jest lepsza w idle o jakie 1-2 stopnie

- luna ma lepszy przeplyw, stawia mniejszy opor przeplywu czyli jest mniejszym flowkillerem:

1. GTZ: 4055 RPM

2. Luna: 4355 RPM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to ostatnia wersja wc w tej budzie, nowa jest w drodze i powstanie calkiem co innego. Co do uv to rzeczywiscie nie do konca jestem zadowolony z efektu, dlatego w nowym projekcie nie bedzie uv. Zasilacz to antec signature 850w

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no...musze przyznac, ze ta versja podoba mi sie najbardziej 8)

Chciaz cena Luny jest troche zaporowa...ciekaw jestem jak sie sprawuje w burnie vs GTZ?

To juz bloczek dla fanatykow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no...musze przyznac, ze ta versja podoba mi sie najbardziej 8)

Chciaz cena Luny jest troche zaporowa...ciekaw jestem jak sie sprawuje w burnie vs GTZ?

To juz bloczek dla fanatykow ;)

Twoje wuceciki zawsze wygladaja super :), ale luna mi sie nie podoba i najbardziej mi sie podobala pomaranczowa wersja ukladu.

Jaka bedzie nowa buda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malik czy ten bloczek to nie jest aby do góry nogami? :D

Ogólnie ładnie ale więcej kontrastów by nie zaszkodziło ;)

A mam pytanko odnośnie tego wentylatora z tyłu, popraw mnie jeśli się myle ale to wygląda na hybryde Twojej roboty - połączenie obudowy Xthermal z wirnikiem Noiseblocker?

Edytowane przez rafa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mam pytanko odnośnie tego wentylatora z tyłu, popraw mnie jeśli się myle ale to wygląda na hybryde Twojej roboty - połączenie obudowy Xthermal z wirnikiem Noiseblocker?

Tak...

Czytaj uwaznie to nie bedziesz musial zadawac takich pytan... Malik juz sie na ten temat wypowiadal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malik czy ten bloczek to nie jest aby do góry nogami? :D

mam wrażenie, że gdyby go odwrócic o 180stopni to - po pierwsze - poziome pętelki byłyby prawie równoległe i ciut zmniejszyłaby sie dysproporcja ich długości, po drugie - "enzotech" stanąłby na nogach, tylko czy wtedy nie zasłoniłby go wąż.

Troszkę takie przyciężkawe te złączki do tego bloku - efekt potęgują jeszcze odbicia, ale mimo to wygląda nieźle, bardzo nieźle :)

Edytowane przez Subvoice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...