Malik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zobaczymy jak to bedzie wygladalo z nowym bloczkiem GPU i topkiem do DDC :D Nie zmieniam bloku na gpu lecz na cpu. A topik swoja droga ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie zmieniam bloku na gpu lecz na cpu. A topik swoja droga ;)moj blad :P hehe ciekawe kiedy sie doczekamy tych topkow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nie zmieniam bloku na gpu lecz na cpu. A topik swoja droga ;) Jedynce co mi przychodzi do głowy to Koolence 350, chyba że jakis prototyp lub moze EK supreme ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Poczekasz ... zobaczysz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 A może coś od A&F ? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqasss Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Boskie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Taki mały OT do Malika wiadomo czy Faser będzie wypuszczał biały płyn i jakieś inne kolory węży 10/16 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 A może Maliczku łune? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Taki mały OT do Malika wiadomo czy Faser będzie wypuszczał biały płyn i jakieś inne kolory węży 10/16 ? oferta plynow z tego co wiem nie bedzie poszerzana na dzien dzisiejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Luna by chyba wygladała nieźle... sam sobie na nią ostrzę zęby. Szkoda, że nie ma bursztynowych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Maly update: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 no no pikne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 No i wyszło super :) Chociaż ten pomarańcz miał coś w sobie [x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Łukasz jak temp miedzy GTZ a Łuną? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Skad ja wiedzialem ze bedzie Luna :D :D :D Łukasz jak temp miedzy GTZ a Łuną? :lol:pewnie spora roznica... obstawiam 3-5* na korzysc GTZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Efekt powalający ;) mnie się kojarzy z Star Gate :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Ciekawe jak temp. się zmieniły ;) póki co jest dość oryginalnie ;) EDIT: Podobają mi się te radiatorki od TR na pamięciach ;] Edytowane 10 Stycznia 2009 przez *Snow* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ładnie ;) Jakoś tak kosomosowo xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Przydalby sie jakis kontrast kolorow a nie tylko ten ciemny, niebieski ale tak to bardzo ladnie , fajne bloczki i ogolnie cala koncepcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dodam ze cala plyta wazy z blokami na sucho 3.5kg :) taka ciekawostka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 powiedz jeszcze jak temperatury - też taka ciekawostka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ogolnie test jest w trakcie ale na chwile obecna moge powiedziecL - luna jest lepsza w idle o jakie 1-2 stopnie - luna ma lepszy przeplyw, stawia mniejszy opor przeplywu czyli jest mniejszym flowkillerem: 1. GTZ: 4055 RPM 2. Luna: 4355 RPM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 SpoX Dla mnie pomarańczowy+sprężynki rządził :) Ten kolorek to taki trochę mdły w UVce. Jaki masz zasilator ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 W sumie to ostatnia wersja wc w tej budzie, nowa jest w drodze i powstanie calkiem co innego. Co do uv to rzeczywiscie nie do konca jestem zadowolony z efektu, dlatego w nowym projekcie nie bedzie uv. Zasilacz to antec signature 850w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 No, no...musze przyznac, ze ta versja podoba mi sie najbardziej 8) Chciaz cena Luny jest troche zaporowa...ciekaw jestem jak sie sprawuje w burnie vs GTZ? To juz bloczek dla fanatykow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 No, no...musze przyznac, ze ta versja podoba mi sie najbardziej 8) Chciaz cena Luny jest troche zaporowa...ciekaw jestem jak sie sprawuje w burnie vs GTZ? To juz bloczek dla fanatykow ;) Twoje wuceciki zawsze wygladaja super :), ale luna mi sie nie podoba i najbardziej mi sie podobala pomaranczowa wersja ukladu. Jaka bedzie nowa buda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) Malik czy ten bloczek to nie jest aby do góry nogami? :D Ogólnie ładnie ale więcej kontrastów by nie zaszkodziło ;) A mam pytanko odnośnie tego wentylatora z tyłu, popraw mnie jeśli się myle ale to wygląda na hybryde Twojej roboty - połączenie obudowy Xthermal z wirnikiem Noiseblocker? Edytowane 11 Stycznia 2009 przez rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 A mam pytanko odnośnie tego wentylatora z tyłu, popraw mnie jeśli się myle ale to wygląda na hybryde Twojej roboty - połączenie obudowy Xthermal z wirnikiem Noiseblocker?Tak... Czytaj uwaznie to nie bedziesz musial zadawac takich pytan... Malik juz sie na ten temat wypowiadal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Kolejna udana rewizja :D Teraz nie pozostaje nam nic jak czekać na nową rev w nowej budzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) Malik czy ten bloczek to nie jest aby do góry nogami? :D mam wrażenie, że gdyby go odwrócic o 180stopni to - po pierwsze - poziome pętelki byłyby prawie równoległe i ciut zmniejszyłaby sie dysproporcja ich długości, po drugie - "enzotech" stanąłby na nogach, tylko czy wtedy nie zasłoniłby go wąż. Troszkę takie przyciężkawe te złączki do tego bloku - efekt potęgują jeszcze odbicia, ale mimo to wygląda nieźle, bardzo nieźle :) Edytowane 11 Stycznia 2009 przez Subvoice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...