Skocz do zawartości
Malik

Wc By Malik

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zgodze sie z toba do konca ;) wejsc wejda ale co z tego jak nie wsadzisz nic wiecej :)

z tego co się orientuje na forncie zmieści się też TFC 360 i jest miejsce na napęd. chociaż mogę się mylić. no nawet jeśli niezmieści się 360-tka to 240-tka wejdzie na 100% :) więc też nie jest źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co się orientuje na forncie zmieści się też TFC 360 i jest miejsce na napęd. chociaż mogę się mylić. no nawet jeśli niezmieści się 360-tka to 240-tka wejdzie na 100% :) więc też nie jest źle.

Żadna z tych nie wiedzie bez cięcia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Cosmosa S ? (wczesniej bylo wlasnie o Cosmosie S seba) 360 sie miesci ale zajeloby caly front - nie byloby miejsca na naped, 240 miesci sie bez problemu i zostaja wolne 4 zatoki 5,25.

Pozdrawiam czekajac kiedy Malik pomierzy ATCS i odpowie mi na moje niesmiale pytanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kilkunastu miesięcy korzystam z laptopowego napędu w obudowie zewnętrznej - mniej hałasuje, w dowolnej chwili mogę go wyłączyć, a i tak nie korzystam już praktycznie z płyt (instalki sieciowe + nocd do nielicznych gier). No i 3x120 mieści się teraz na froncie mojej budy bez problemu.

Nie widzę najmniejszego problemu w codziennej eksploatacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dosyć uproszczony masz tok myślenia jak widać.

Obudowa jak sama nazwa wskazuje to część zewnętrzna chroniąca i przechowująca wewnętrzne komponenty. Napisałem najprościej jak mogłem żebyś nie miał problemów z interpretacją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...