plastekk Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Każda buda bez cięcia jest kiepska pod wc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Każda buda bez cięcia jest kiepska pod wc. Nie każda. Np Cosmos S zmieści 2x 360, TJ-07 zmieści radiator 480 i może jeszcze 240. A co do nowego projektu Malika to on wrzuci monste pod dach i będzie WoW :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nie zgodze sie z toba do konca ;) wejsc wejda ale co z tego jak nie wsadzisz nic wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Każda buda bez cięcia jest kiepska pod wc. że co proszę :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 że co proszę :blink: Zapewne pisząc to nie miał myśli MM :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Jak tylko pokazały sie w necie zajawki, to wpadła mi w oko ta buda (czarna). Żona jesdnak stwierdziła, że jest vw passat - sztywniacka i smutna, więc został stacker ;) Edytowane 14 Stycznia 2009 przez Subvoice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nie zgodze sie z toba do konca ;) wejsc wejda ale co z tego jak nie wsadzisz nic wiecej :) z tego co się orientuje na forncie zmieści się też TFC 360 i jest miejsce na napęd. chociaż mogę się mylić. no nawet jeśli niezmieści się 360-tka to 240-tka wejdzie na 100% :) więc też nie jest źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 z tego co się orientuje na forncie zmieści się też TFC 360 i jest miejsce na napęd. chociaż mogę się mylić. no nawet jeśli niezmieści się 360-tka to 240-tka wejdzie na 100% :) więc też nie jest źle. Żadna z tych nie wiedzie bez cięcia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 W Cosmosa S ? (wczesniej bylo wlasnie o Cosmosie S seba) 360 sie miesci ale zajeloby caly front - nie byloby miejsca na naped, 240 miesci sie bez problemu i zostaja wolne 4 zatoki 5,25. Pozdrawiam czekajac kiedy Malik pomierzy ATCS i odpowie mi na moje niesmiale pytanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Cosmos S przypadkiem nie ma miejsca na 3x120 pod "dachem"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 To swoja droga - ale to oczywista oczywistosc jak mawiaja niektorzy :) No dobra ... moze by tak zakonczyc offtop w oczekiwaniu na to co Malik pokaze ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Z tego co pamiętam to w Cosmos S z fortu nie mieści się TC360, ale TFC 360 już tak - fakt zostaje tylko jedno miejsce na napęd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 A od czego ma sie napedy zewnetrzne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Raczej nie od tego aby mając pół czy metrową skrzynkę pod ręką mieć napęd zewnętrzny, bo akurat na niego miejsca nie starczyło:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Od kilkunastu miesięcy korzystam z laptopowego napędu w obudowie zewnętrznej - mniej hałasuje, w dowolnej chwili mogę go wyłączyć, a i tak nie korzystam już praktycznie z płyt (instalki sieciowe + nocd do nielicznych gier). No i 3x120 mieści się teraz na froncie mojej budy bez problemu. Nie widzę najmniejszego problemu w codziennej eksploatacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Idąc tym tokiem myślenia to po co wogóle obudowa Edytowane 15 Stycznia 2009 przez -GIZIU- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 nie robcie balaganu w tym temacie. do dyskusji ktora buda sie nadaje do wc/lc jest oddzielny topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jakiś postęp ? Malik może szykuje coś żeby przebić coolmistera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Prace w trakcie... a czy przebije CM - nikt z nikim nie rywalizuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Co najwyżej Malik z Malikiem :) a przynajmniej widownia pewnie tego oczekuje że będzie coraz lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Poczekamy zobaczymy jak wyjdzie - mi sie juz podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dosyć uproszczony masz tok myślenia jak widać.Obudowa jak sama nazwa wskazuje to część zewnętrzna chroniąca i przechowująca wewnętrzne komponenty. Napisałem najprościej jak mogłem żebyś nie miał problemów z interpretacją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Powoli buda sie moduje: Przygotowania do wyciecia okien... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Przygotowania do wyciecia okien...Zaniepokoiła mnie liczba mnoga... Można jaśniej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) backplate pod proca, zwroc uwage ze jest wyciecie na proca w tacce Edytowane 25 Stycznia 2009 przez Celin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Czyli to co kiedyś planowałeś w STC-01, czyli pokazanie bling bling backplate'a :D Zobaczymy jak to wyjdzie. Chyba masz zamiar to czymś podświetlić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 a malowanie? =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 a malowanie? =]O ile się nie mylę to maluje się po pracach "blacharskich"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Projekt bling bling więc malowania nie będzie heheh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Kurde...chyba jestem jedyna osoba, ktorej sie ta buda nie podoba (a przynajmniej jej front)...no ale zobaczymy do doktor z nia zrobi ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...