D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 seba : :lol2: wideo!!!!! HAHA genialne! :D Lanc : dzieki, ale gdzie mozna taki namiot dostac? Nigdy nie widzialem takiego czegos w sklepach foto... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Wszystko na allegro. W twoim przypadku ebay ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 seba : :lol2: wideo!!!!! HAHA genialne! :D Lanc : dzieki, ale gdzie mozna taki namiot dostac? Nigdy nie widzialem takiego czegos w sklepach foto... :blink: Bez przesady... nie wiedziałeś, że istnieje takie coś jak namiot cieniowy? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Bezcieniowy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Lepiej :) Wiedzialem widzialem, ale tylko na shootingach i na zdjeciach. Szukalem cos w tym stylu, ale jakos tutaj w Szwajcarii nie moge dostac tego.... :( :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) Ewentualnie w sklepach zabawkowych szukaj koszy na zabawki w kolorze białym ;> Potrzebujesz jeszcze lamp, statywu... Wydatek spory, ale się opłaca. Malik, polewaj! Edytowane 11 Maja 2009 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Ewentualnie w sklepach zabawkowych szukaj koszy na zabawki w kolorze białym ;> Potrzebujesz jeszcze lamp, statywu... Wydatek spory, ale się opłaca. Malik, polewaj! No juz mam Nikosia D80 z dobrym objektem, statyw tez dobry, pare bialych arkuszy. Takie typowe spoty (te lampki) to tez rzadko widziane tutaj. No ale poszukam, zawsze dwie potrzebne, aby unikac wszelkich cieni. ;) HS: OFF :) Dawaj zdjecionka Maliczku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 No i nie ma to jak PP - dzien w plecy. Mam nadzieje ze paka przyjdzie jutro to sie biore za ostatni element ( tzw. lista plac ), ktory w sumie jest duperela ale bez niego nie moge pokazac wersji finalnej. Dobro zapisac Cie na kurs fotografii do mnie ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 No i nie ma to jak PP - dzien w plecy. Mam nadzieje ze paka przyjdzie jutro to sie biore za ostatni element ( tzw. lista plac ), ktory w sumie jest duperela ale bez niego nie moge pokazac wersji finalnej. Dobro zapisac Cie na kurs fotografii do mnie ? :P A co to za taka duperela?? :P Chetnie bym sie zapisal na kursik!! :D Troche skilu mi nie zaszkodzi. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Ja bym chętnie się zapisał :P Można wiedzieć co ci jeszcze brakuje. Mi się wydaje, że już chyba tylko płynu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Ja bym chętnie się zapisał :P Można wiedzieć co ci jeszcze brakuje. Mi się wydaje, że już chyba tylko płynu :) Jemu zawsze czegos brakuje, wiec trzeba sie spodziewac byle czego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Czegoś bez czego projekt nie może ujrzeć światła dziennego :razz: a zresztą sami zobaczycie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 W tym miejscu bedzie "tabliczka" sponsorow. Zakryje ona te 6 srub ktore lacza maskownice pozioma z pionowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Ladnie Gregor, kompletnie zapomnialem o niej!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Ladnie Gregor, kompletnie zapomnialem o niej!! :) No widzisz ... tylko Greg uwaznie czyta posty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 :P Nie no ja tez uwaznie czytam, tylko ty tyle rzeczy zmieniasz.... :unsure: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewUser01 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Witam mam pytanie odnośnie układu WC, mam płytkę ASUS Striker II extreme a na niej E8400 wykręconego do 4,5GHz to nowy układ składany przeze mnie od podstaw bloki na NB/SB, CPU i mosfetach pompka Lainga DDC1T temperatury w normie, ale cyrk zaczyna sie jak chce przetestować grafikę GTX260 tez ma blok i wtedy zaczyna coś piszczeć, nie zasilacz, nie płyta (dźwięk jest taki jakby zaraz miało rozsadzić jakiś kondensator ) nie ma takiego pisku jak procesor jest nie podkręcony a kręcę grafikę wtedy odpala sie 3DMARK a w innym przypadku już nie...wiem że nie tu powinno znaleźć się pytanie ale akurat tu znajdują się ludzie z największym pojęciem tak jak MALIK, D0BR0 i pozostali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Ile watów masz ten zasilator? Pewnie kądki na grafie graja albo mosfety mobo już końca oczekują :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewUser01 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zasilacz ma 850W, czekam na drugi z mocniejszą linią 12V cosik ok 70A ten ma 30A, problem pojawia się przy 3DMARK'u nie idzie go odpalić i wtedy właśnie zaczyna coś pizgać:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 1.Nie ten temat 2. Pozbyłeś się hałasu wentyli słyszysz cewki i tyle w TYM temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Tylko aby szybko mu odpowiedziec. Wiec ja tez mialem GTX260, a nawet SLI. I nawet kiedy nie byly na wodzie, to tez piszczyly straszliwie przy moycnym podkreceniu. Ale tylko przez pierwsze 30 sekund gry. A w 3DMark, to przez caly bench. Wiec moim zdaniem jest to normalne, bo zasilator mam 900W, i to samo sie dzieje kiedy mam moja GTX285 wykrecona do 750/1600/1400, co nie jest tez ogromnym podkreceniem. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewUser01 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Pozostaje mi tylko podziękować, THX za zainteresowanie moim problemem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Prosze bardzo ;) Edytowane 16 Maja 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 @ Malik : Mam takie pytanie, jaka jest grubosc twojej szyby szklanej na boczny panel?? 3mm? 4mm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 @ Malik : Mam takie pytanie, jaka jest grubosc twojej szyby szklanej na boczny panel?? 3mm? 4mm? Szyba ma grubosc 3mm Z innej beczki - lista "plac" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Oni Tobie zapłacili za to, czy Ty im ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Oni mu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Wychwalanie producenta i jeszcze mu za to płacić ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Aqua robi ladniutkie bloczki, tylko szkoda ze maja zlaczki po jednej stronie... Malik, skladaj to do kupy, bo nie moge sie doczekac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Wez ty no :D Ale bedzie jazda z ta plytka, musze zobaczyc gdzie ona bedzie! ;) P.S. dzieki za odpowiedz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...