Skocz do zawartości
Malik

Wc By Malik

Rekomendowane odpowiedzi

seba : :lol2: wideo!!!!! HAHA genialne! :D

Lanc : dzieki, ale gdzie mozna taki namiot dostac? Nigdy nie widzialem takiego czegos w sklepach foto... :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

seba : :lol2: wideo!!!!! HAHA genialne! :D

Lanc : dzieki, ale gdzie mozna taki namiot dostac? Nigdy nie widzialem takiego czegos w sklepach foto... :blink:

Bez przesady... nie wiedziałeś, że istnieje takie coś jak namiot cieniowy? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej :)

Wiedzialem widzialem, ale tylko na shootingach i na zdjeciach. Szukalem cos w tym stylu, ale jakos tutaj w Szwajcarii nie moge dostac tego.... :( :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie w sklepach zabawkowych szukaj koszy na zabawki w kolorze białym ;>

Potrzebujesz jeszcze lamp, statywu... Wydatek spory, ale się opłaca.

Malik, polewaj!

Edytowane przez zzizzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie w sklepach zabawkowych szukaj koszy na zabawki w kolorze białym ;>

Potrzebujesz jeszcze lamp, statywu... Wydatek spory, ale się opłaca.

Malik, polewaj!

No juz mam Nikosia D80 z dobrym objektem, statyw tez dobry, pare bialych arkuszy. Takie typowe spoty (te lampki) to tez rzadko widziane tutaj. No ale poszukam, zawsze dwie potrzebne, aby unikac wszelkich cieni. ;)

HS: OFF :)

Dawaj zdjecionka Maliczku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie ma to jak PP - dzien w plecy. Mam nadzieje ze paka przyjdzie jutro to sie biore za ostatni element ( tzw. lista plac ), ktory w sumie jest duperela ale bez niego nie moge pokazac wersji finalnej.

Dobro zapisac Cie na kurs fotografii do mnie ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie ma to jak PP - dzien w plecy. Mam nadzieje ze paka przyjdzie jutro to sie biore za ostatni element ( tzw. lista plac ), ktory w sumie jest duperela ale bez niego nie moge pokazac wersji finalnej.

Dobro zapisac Cie na kurs fotografii do mnie ? :P

A co to za taka duperela?? :P

Chetnie bym sie zapisal na kursik!! :D Troche skilu mi nie zaszkodzi. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chętnie się zapisał :P

Można wiedzieć co ci jeszcze brakuje. Mi się wydaje, że już chyba tylko płynu :)

Jemu zawsze czegos brakuje, wiec trzeba sie spodziewac byle czego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanie odnośnie układu WC, mam płytkę ASUS Striker II extreme a na niej E8400 wykręconego do 4,5GHz to nowy układ składany przeze mnie od podstaw bloki na NB/SB, CPU i mosfetach pompka Lainga DDC1T temperatury w normie, ale cyrk zaczyna sie jak chce przetestować grafikę GTX260 tez ma blok i wtedy zaczyna coś piszczeć, nie zasilacz, nie płyta (dźwięk jest taki jakby zaraz miało rozsadzić jakiś kondensator ) nie ma takiego pisku jak procesor jest nie podkręcony a kręcę grafikę wtedy odpala sie 3DMARK a w innym przypadku już nie...wiem że nie tu powinno znaleźć się pytanie ale akurat tu znajdują się ludzie z największym pojęciem tak jak MALIK, D0BR0 i pozostali...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko aby szybko mu odpowiedziec.

Wiec ja tez mialem GTX260, a nawet SLI. I nawet kiedy nie byly na wodzie, to tez piszczyly straszliwie przy moycnym podkreceniu. Ale tylko przez pierwsze 30 sekund gry. A w 3DMark, to przez caly bench. Wiec moim zdaniem jest to normalne, bo zasilator mam 900W, i to samo sie dzieje kiedy mam moja GTX285 wykrecona do 750/1600/1400, co nie jest tez ogromnym podkreceniem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...