Malik Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Wez ty no :D Ale bedzie jazda z ta plytka, musze zobaczyc gdzie ona bedzie! ;) P.S. dzieki za odpowiedz ;) to specjalnie ja ukryje przed Toba :lol2: A tak na marginesie... projekt: dubai ( w drodze :P ) Edytowane 18 Maja 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 to specjalnie ja ukryje przed Toba :lol2: A tak na marginesie... projekt: dubai ( w drodze :P ) :blink: Tylko nie mow ze to bedzie PC-888 :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) A tak na marginesie... projekt: dubaiMalik składasz szejkom WC-ty czy jak? Płacą ropą czy wielbłądami? Edytowane 18 Maja 2009 przez gregor666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Dziewicami :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Zobaczyta jaki będzie projekt :D przyjadą osobiście oglądać :lol: to co do tej pory widzieliście to pikuś przy tym co zobaczycie :D Edytowane 18 Maja 2009 przez seba84_2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Biała skóra w środku i chrom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Da Bling Bling :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) A skad seba ty wzsystko wiesz??? :) A pomysl bialej skory calkiem nie glupi... Moze moj nastepny mod bedzie bialy?? :D Edytowane 18 Maja 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 A skad seba ty wzsystko wiesz??? :) A pomysl bialem skory calkiem nie glupi... Moze moj nastepny mod bedzie bialy?? :D Spytaj się Łukasza to Ci powie skąd wiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Seba wynajął szpiega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Seba wynajął szpiega Malik jak zechce napisze B-) Edytowane 18 Maja 2009 przez seba84_2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Jak bedzie projekt zatwierdzony to wtedy ujawnie co i jak jesli chodzi o projekt dubai. Poki co projekt 840 musi zostac zakonoczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Jak projekt Dubai będzie kolejny to to znaczy, że 840 idzie na sell :( ech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Jak projekt Dubai będzie kolejny to to znaczy, że 840 idzie na sell :( ech Projekt DUBAI bedzie kompletnie nowy. Nowa platforma, nowe rozwiazania, nowe materialy, nowa buda etc. Jeszcze nikt tego nie robil ( nie wpadl na to ) ;) Wiecej szczegolow jak projekt bedzie w fazie skladania. Edytowane 18 Maja 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Mówiłem że jak zechce to powie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 hmmm.... desert color itp. ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Ciekawe co takiego inowacyjnego... Oprocz ze moze byc na i7 975 Extreme... Ja juz mam pare pomyslow na moj nowy mod :lol2: :lol2: Bedzie to... nie wiem, nie tutaj bede o tym gadal w koncu... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zmiana platformy to nie zadne inowacyjne rozwiazanie w chlodzeniu ciecza. Czytaj ze zrozumieniem, ze zmiana platformy bedzie jedynie dodatkiem do calego projektu. Rozwiazania o ktorych wspomnialem tycza sie jedynie ukladu i pomyslu na projekt. Masz jakies ciekawe pomysly ... pokaz, bo poki co malowanie budy i duzo stuffu nie pokazuje "nic takiego inowacyjnego" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Węże strażackie + pompa paliwowa dla szejków :D Dawaj tego blinga ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 :blink: Tylko nie mow ze to bedzie PC-888 :blink:Obstawiam to... bo on chyba jest w Dubaju. Ale puki co czekam na finał obencnego prodżektu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Mowie w sensie inowacja technologiczna. Zmiana platformy to nic, z porownaniem to twoich modow wszystkich. Mozesz jezdzic na sempronie, a bedzie tak samo wygladalo jak z QX9650 jesli jest w tym samym ukladzie. Chodzi mi oto, ze juz tyle tego robiles, ze niezbyt sobie wyobrazam jak mozna cos naprawde ogromnego zrobic! Oczywiscie nie watpie w twoje zdolnosci techniczne, bo w tym jestes mistrzem, ale jesli TY mowisz ze bedzie w ogole inne rozwiazanie i inowacyjne i w ogole, to oczekuje (i inni napewno tez) cos naprawde z kosmosu!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macru Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Innowacyjne rozwiązania- basen jako rezerwuar, klimatyzacja budynku jako chlodnica, komputer zasilany prywatną elektrownią wiatrową;>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Malik tzn ze te wszystkie wc i inne bajery masz sponsorowane? I nie wydajesz na to swojej kasy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Mowie w sensie inowacja technologiczna. Zmiana platformy to nic, z porownaniem to twoich modow wszystkich. Mozesz jezdzic na sempronie, a bedzie tak samo wygladalo jak z QX9650 jesli jest w tym samym ukladzie. Chodzi mi oto, ze juz tyle tego robiles, ze niezbyt sobie wyobrazam jak mozna cos naprawde ogromnego zrobic! Oczywiscie nie watpie w twoje zdolnosci techniczne, bo w tym jestes mistrzem, ale jesli TY mowisz ze bedzie w ogole inne rozwiazanie i inowacyjne i w ogole, to oczekuje (i inni napewno tez) cos naprawde z kosmosu!! :) Nie mowilem o "inowacji technologicznej" lecz o inowacji w sensie podejscia do modyfikacji. A to jest duza roznica. Kosmosu nie bedzie, bo nie lubie takiego stylu. Bedzie prostota, estetyka i calkiem nowe materialy. Malik tzn ze te wszystkie wc i inne bajery masz sponsorowane? I nie wydajesz na to swojej kasy? Nie do konca. W naszym kraju nie ma tak dobrze. Koniec dyskusji na temat projektu DUBAI. Temat jest o czyms innym, a poza tym 840 jest przed nim wiec prosze aby teraz rozmowa i pytania koncentrowaly sie na tym projekcie a nie kolejnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Malik czekamy na dalsze foty bo kurde musze powiedziec ze ze nie moge sie doczekac:) ps: a moje oploty na kable wyszly calkiem niezle:) , pochwale sie jak zrobie foty :) ale to i tak nic w porownaniu do Malik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 cubegame : nie wiem czy wiesz ale malik nie robil oplotow tylko kupil gotowe heh jak dla mnie liczy sie wlasna praca a nie skladanie gotowcow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Ladnie ja przymocowales ta plytke twoja ;) Calkiem calkiem, tylko chyba ja widac tylko kiedy buda jest otwarta nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Ladnie ja przymocowales ta plytke twoja ;) Calkiem calkiem, tylko chyba ja widac tylko kiedy buda jest otwarta nie? I o to chodzilo. Tabliczka ma byc widoczna. Kiedy bok budy jest zdjety - wtedy widac caly srodek i sponsorow ;) Edytowane 21 Maja 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Rozumiem :) A czy ty polerowales te maskownice czy jak? Jakos mi sie wydaja strasznie blyszczace (wiecej niz na poprzednich zdjeciach). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 To tak: Enermax za zasiłke AquaC za bloki CaseKing za bude Cooling za wsparcie A za co BP? Za ten ostatni rachunek co Ci wystawili za bloczek NB/SB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...