-=YoGi=- Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Lista płac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 efekt końcowy zajebiaszczy ;) a jakieś zdjęcie całej budy jest ??;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Sadze ze w ten weekend. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 no to czekamy :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 wszystko drogie i piękne ale ta buda mi sie wogole nie podoba poprzednie wc wg mnie bylo ladniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Kwestia gustu. Galeria Edytowane 23 Maja 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 O mój Boże, tak ładnie :D Szczena opada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Wszystko super ale zauważyłem że ciągle przepalasz wiele fot i nic z tym nie robisz :> Przy kasie jaką pakujesz w wc, sprawiłbyś sobie jakiegoś dslra bo jednak kompakt to kompakt, balans bieli zawsze będzie miał lewy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Wszystko super ale zauważyłem że ciągle przepalasz wiele fot i nic z tym nie robisz :> Przy kasie jaką pakujesz w wc, sprawiłbyś sobie jakiegoś dslra bo jednak kompakt to kompakt, balans bieli zawsze będzie miał lewy ;) Przyjalem wskazowki ;) A aparatu nie zmienie ;P Poprostu bede dalej cwiczyl robienie fotek. A teraz prosilbym o krytyke projektu a nie zdjec, dywanu, chodnika etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Przyjalem wskazowki icon_wink2.gif A aparatu nie zmienie ;P Poprostu bede dalej cwiczyl robienie fotek. A teraz prosilbym o krytyke projektu a nie zdjec, dywanu, chodnika etc.A firanek ? :P Jak zwykle czyli "zajebiaszczo" ;) Edytowane 23 Maja 2009 przez Arni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Mistrzowska robota :) zreszta czego innego moglismy sie spodziewac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Co tu dużo mówić wszystko już napisałem na XS pozostaje po raz kolejny pogratulować świetnej roboty. Efekt końcowy po prostu onieśmiela :] Ta gięta blacha w maskownice tunelu na napędy wygląda świetnie. Brakuje mi trochę podobnej maskownicy na samej górze aby przysłonić górną chłodnicę :] Oczywiście to tylko moje zdanie ;) Czekamy na projekt Dubai... Edytowane 23 Maja 2009 przez Borys-Tech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 skrytykuje krzywo zalozone bloczki na ram (jeden jest troche wyżej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 skrytykuje krzywo zalozone bloczki na ram (jeden jest troche wyżej) Aqua dała ciała z mocowaniem pod DDR2 i dlatego tak jest (naprężenie węża odpycha jeden od drugiego). Malik zamontował bloki na kościach, nie tak jak oryginalne mocowanie na zatrzaski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 skrytykuje krzywo zalozone bloczki na ram (jeden jest troche wyżej) Jest to swiadome przesuniecie - wymuszone przez prowadzenie wezy. Nie ma co krytykowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Super wyszlo. Jedynie na ta fotke, troche kolory sa takie wymyte, wiec nie wiadomo jaki jest prawdziwy kolor tej zieleni wokol kompa. Ale jak zawsze, cala robota zadbana, jest czysto i kolory i czesci dobrze dopasowane. Podoba mi sie bardzo pomysl robienia zdjec w ogrodzie, a widac na zdjeciach ze ogrod masz ladny, wiec dobrze wszystko wychodzi, w kazdym ogrodzie by chyba to nie wyszlo. ;) Edytowane 23 Maja 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Super wyszlo. Jedynie na ta fotke, troche kolory sa takie wymyte, wiec nie wiadomo jaki jest prawdziwy kolor tej zieleni wokol kompa. Jest to specjalny efekt przez zastosowanie odpowiedniego filtru. Zielen jest tylko tlem i nie podlega krytyce czy ocenie, wiec po co dyskutowac na jej temat ? Jak ktos chce prawdziwy kolor zieleni to zrobie zdjecie trawnika i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Jak tak piszecie o tej jakości fotek itp. to czuję się jakbym był na jakimś fotoblogu ;) Odpuście sobie Jeszcze raz kawał dobrej roboty, nie ma się do czego przyczepić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Jest to specjalny efekt przez zastosowanie odpowiedniego filtru. Zielen jest tylko tlem i nie podlega krytyce czy ocenie, wiec po co dyskutowac na jej temat ? Jak ktos chce prawdziwy kolor zieleni to zrobie zdjecie trawnika i po problemie.Po prostu zwracam uwage, zdjecie faktycznie ladnie oddaje calosc kompa, ktory daje wrazenie wnurzenia w nature, ale osobiscie na takie projekty, wole kiedy dobrze widac kolory w kompie, typu kolor plynu, blokow, blachy itp. [OT: OFF] Jednak najbardziej podobaja mi sie te wszystkie blachy maskujace, widac sam LC, prawie zadnych kabli ani nic. Bardzo oryginalne ;) Edytowane 23 Maja 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Ja bym chciał się dowiedzieć skąd można dorwać takie kamienia na skalniak :D żeś zasłonił komputem i cholera nie widzę dokładnie czy są mchem obrośnięte czy nie B-) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PS." Odwalta się już od tego co jest wokół komputera.... żal?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Nudy.... Zrobiłeś mi miazgę z mózgu... Coś pięknego ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) LC'ka jak zwykle tylko pogratulować. Mnie tylko ciekawi gdzie w tym ogrodzie stoi grill i lodówka z browarami :D :D :D Edytowane 23 Maja 2009 przez gregor666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Kurcze podoba mi sie =] schludnie, czysto jednym slowem pro - chodz juz nie jest tak impomujace jak poprzednie revki. Nie moge sie doczekac na fotki z namiotu =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Kurcze podoba mi sie =] schludnie, czysto jednym slowem pro - chodz juz nie jest tak impomujace jak poprzednie revki. Nie moge sie doczekac na fotki z namiotu =] Zdjec w namiocie niestety nie bedzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie867 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Jak dla mnie to bomba, sam pomysł piwnicy jak i kolorystyka układu są wręcz idealne, fajnie, że nie ma tym razem świecidełek no i czarny faser dodaje tego klimatu, - gratuluje. Malik - nie da się ukryć, jesteś ikona polskiego watercoolingu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 nie ma bicza we wsi, secik roku chyba że zaskoczysz Nas czymś nowym za jakiś czas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Lubie proste i schludne sytylistycznie układy i ten napewno do takich należy ale wydaję mi się że jest zbyt "chłodny" nie wiem może to wina fotek ;p Ale ogolnie trzeba pochwalić za dbałość o szczegoły, zrobienie czegoś oryginalnego no i ogolnie za wlozony trud ;) Czekam na nowe projekty ;) mam nadzieje że Ci się Malik nie znudzi ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaGe Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Projekt i wykonanie - wiadomo pełna profeska i uznanie, ale efekt końcowy zimny. Srebrno-czarno bez życia trochę. Takie są moje odczucia co nie zmienia faktu, że system godny pozazdroszczenia. Będą zdjęcia nocą? Przewidziałeś jakieś oświetlenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Lubie proste i schludne sytylistycznie układy i ten napewno do takich należy ale wydaję mi się że jest zbyt "chłodny" nie wiem może to wina fotek ;p Ale ogolnie trzeba pochwalić za dbałość o szczegoły, zrobienie czegoś oryginalnego no i ogolnie za wlozony trud ;) Czekam na nowe projekty ;) mam nadzieje że Ci się Malik nie znudzi ;]. Projekt i wykonanie - wiadomo pełna profeska i uznanie, ale efekt końcowy zimny. Srebrno-czarno bez życia trochę. Takie są moje odczucia co nie zmienia faktu, że system godny pozazdroszczenia. Będą zdjęcia nocą? Przewidziałeś jakieś oświetlenie? Skrytykowaliscie to co bylo zalozeniem projektu. Mial byc wlasnie surowy, chlodny, industrialny - o to chodzilo ;) Wiec skoro mowicie ze jest taki to super bo cel zostal osiagniety. Nie chcialem brnac w strone tzw. choinek czy multum kolorow, podswietlen etc. Tutaj miala byc czysta forma, bez malownia i upiekszania. Jedynie co jeszcze dodam to biale diody led. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Malik patrzac na Twoje uklady szczena opada !Poziom 1 klasa. Zgloś projekt do milion dollar pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...