Skocz do zawartości
Malik

Wc By Malik

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko super ale zauważyłem że ciągle przepalasz wiele fot i nic z tym nie robisz :> Przy kasie jaką pakujesz w wc, sprawiłbyś sobie jakiegoś dslra bo jednak kompakt to kompakt, balans bieli zawsze będzie miał lewy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko super ale zauważyłem że ciągle przepalasz wiele fot i nic z tym nie robisz :> Przy kasie jaką pakujesz w wc, sprawiłbyś sobie jakiegoś dslra bo jednak kompakt to kompakt, balans bieli zawsze będzie miał lewy ;)

Przyjalem wskazowki ;) A aparatu nie zmienie ;P Poprostu bede dalej cwiczyl robienie fotek. A teraz prosilbym o krytyke projektu a nie zdjec, dywanu, chodnika etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjalem wskazowki icon_wink2.gif A aparatu nie zmienie ;P Poprostu bede dalej cwiczyl robienie fotek. A teraz prosilbym o krytyke projektu a nie zdjec, dywanu, chodnika etc.

A firanek ? :P

Jak zwykle czyli "zajebiaszczo" ;)

Edytowane przez Arni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu dużo mówić wszystko już napisałem na XS pozostaje po raz kolejny pogratulować świetnej roboty. Efekt końcowy po prostu onieśmiela :] Ta gięta blacha w maskownice tunelu na napędy wygląda świetnie. Brakuje mi trochę podobnej maskownicy na samej górze aby przysłonić górną chłodnicę :] Oczywiście to tylko moje zdanie ;)

Czekamy na projekt Dubai...

Edytowane przez Borys-Tech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skrytykuje krzywo zalozone bloczki na ram (jeden jest troche wyżej)

Aqua dała ciała z mocowaniem pod DDR2 i dlatego tak jest (naprężenie węża odpycha jeden od drugiego). Malik zamontował bloki na kościach, nie tak jak oryginalne mocowanie na zatrzaski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super wyszlo. Jedynie na ta fotke, troche kolory sa takie wymyte, wiec nie wiadomo jaki jest prawdziwy kolor tej zieleni wokol kompa. Ale jak zawsze, cala robota zadbana, jest czysto i kolory i czesci dobrze dopasowane.

Podoba mi sie bardzo pomysl robienia zdjec w ogrodzie, a widac na zdjeciach ze ogrod masz ladny, wiec dobrze wszystko wychodzi, w kazdym ogrodzie by chyba to nie wyszlo. ;)

Edytowane przez D0BR0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super wyszlo. Jedynie na ta fotke, troche kolory sa takie wymyte, wiec nie wiadomo jaki jest prawdziwy kolor tej zieleni wokol kompa.

Jest to specjalny efekt przez zastosowanie odpowiedniego filtru. Zielen jest tylko tlem i nie podlega krytyce czy ocenie, wiec po co dyskutowac na jej temat ? Jak ktos chce prawdziwy kolor zieleni to zrobie zdjecie trawnika i po problemie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to specjalny efekt przez zastosowanie odpowiedniego filtru. Zielen jest tylko tlem i nie podlega krytyce czy ocenie, wiec po co dyskutowac na jej temat ? Jak ktos chce prawdziwy kolor zieleni to zrobie zdjecie trawnika i po problemie.

Po prostu zwracam uwage, zdjecie faktycznie ladnie oddaje calosc kompa, ktory daje wrazenie wnurzenia w nature, ale osobiscie na takie projekty, wole kiedy dobrze widac kolory w kompie, typu kolor plynu, blokow, blachy itp.

[OT: OFF]

Jednak najbardziej podobaja mi sie te wszystkie blachy maskujace, widac sam LC, prawie zadnych kabli ani nic. Bardzo oryginalne ;)

Edytowane przez D0BR0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał się dowiedzieć skąd można dorwać takie kamienia na skalniak :D żeś zasłonił komputem i cholera nie widzę dokładnie czy są mchem obrośnięte czy nie B-)

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PS."
Odwalta się już od tego co jest wokół komputera.... żal?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze podoba mi sie =] schludnie, czysto jednym slowem pro - chodz juz nie jest tak impomujace jak poprzednie revki.

Nie moge sie doczekac na fotki z namiotu =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze podoba mi sie =] schludnie, czysto jednym slowem pro - chodz juz nie jest tak impomujace jak poprzednie revki.

Nie moge sie doczekac na fotki z namiotu =]

Zdjec w namiocie niestety nie bedzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to bomba, sam pomysł piwnicy jak i kolorystyka układu są wręcz idealne, fajnie, że nie ma tym razem świecidełek no i czarny faser dodaje tego klimatu, - gratuluje. Malik - nie da się ukryć, jesteś ikona polskiego watercoolingu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie proste i schludne sytylistycznie układy i ten napewno do takich należy ale wydaję mi się że jest zbyt "chłodny" nie wiem może to wina fotek ;p

Ale ogolnie trzeba pochwalić za dbałość o szczegoły, zrobienie czegoś oryginalnego no i ogolnie za wlozony trud ;)

Czekam na nowe projekty ;) mam nadzieje że Ci się Malik nie znudzi ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt i wykonanie - wiadomo pełna profeska i uznanie, ale efekt końcowy zimny. Srebrno-czarno bez życia trochę. Takie są moje odczucia co nie zmienia faktu, że system godny pozazdroszczenia.

Będą zdjęcia nocą? Przewidziałeś jakieś oświetlenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie proste i schludne sytylistycznie układy i ten napewno do takich należy ale wydaję mi się że jest zbyt "chłodny" nie wiem może to wina fotek ;p

Ale ogolnie trzeba pochwalić za dbałość o szczegoły, zrobienie czegoś oryginalnego no i ogolnie za wlozony trud ;)

Czekam na nowe projekty ;) mam nadzieje że Ci się Malik nie znudzi ;].

Projekt i wykonanie - wiadomo pełna profeska i uznanie, ale efekt końcowy zimny. Srebrno-czarno bez życia trochę. Takie są moje odczucia co nie zmienia faktu, że system godny pozazdroszczenia.

Będą zdjęcia nocą? Przewidziałeś jakieś oświetlenie?

Skrytykowaliscie to co bylo zalozeniem projektu. Mial byc wlasnie surowy, chlodny, industrialny - o to chodzilo ;) Wiec skoro mowicie ze jest taki to super bo cel zostal osiagniety. Nie chcialem brnac w strone tzw. choinek czy multum kolorow, podswietlen etc. Tutaj miala byc czysta forma, bez malownia i upiekszania. Jedynie co jeszcze dodam to biale diody led.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...