KaGe Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Skrytykowaliscie to co bylo zalozeniem projektu. Mial byc wlasnie surowy, chlodny, industrialny - o to chodzilo ;) Wiec skoro mowicie ze jest taki to super bo cel zostal osiagniety. Nie chcialem brnac w strone tzw. choinek czy multum kolorow, podswietlen etc. Tutaj miala byc czysta forma, bez malownia i upiekszania. Jedynie co jeszcze dodam to biale diody led.W takim razie nie można Ci nic zarzucić. Mission accomplished B-) Ja czekam na kilka diodek i zdjęcia nocne całości ; ) Edytowane 24 Maja 2009 przez KaGe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Malik a ja bym miał do ciebie prośbę. Masz zdjęcie biurka i swojego kompa tak w całości ? :) Chciałbym zobaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Malik to wirtuoz harmonii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Skrytykowaliscie to co bylo zalozeniem projektu. Mial byc wlasnie surowy, chlodny, industrialny - o to chodzilo ;) Wiec skoro mowicie ze jest taki to super bo cel zostal osiagniety. Nie chcialem brnac w strone tzw. choinek czy multum kolorow, podswietlen etc. Tutaj miala byc czysta forma, bez malownia i upiekszania. Jedynie co jeszcze dodam to biale diody led. Chyba źle mnie zrozumiełeś ;) sam wiesz że nie cierpie choinek czy zbyt wielu kolorów, katod itp. ;) także nie o to mi chodziło. Jesli to na co zwróciłem uwage w negatywny sposob było założeniem projektu to ok. Żeby jeszcze raz wyjśnić uważam że jest zbyt wiele chłodu w tym chłodzie ;) może lepiej było robić żwywsze fotki skoro sam projekt jest surowy... Pozatym czepiam się szczegolow ogołnie wszystko mi się podoba a najważniejsze że Ty jestes zadowolony z efektu koncowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 pięknie ... sterylność gabinetu stomatologicznego :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Malik mi sie podoba, super klimat "kibelek" chlodny i zimny - perelka WC :banana: a mozna zobaczyc foty jak jest podlanczony i dziala wszystko a zwlaszcza mi chodzi panel przedni i wnetrze :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Dzisiaj porobie pare fotek w nocy i podczas pracy panelu. Nie mialem czasu wczesniej wiec stad to opoznienie. Wprowadzilem troche zmian ... moim zdaniem na plus :) Zobaczysz wieczorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 super juz piwko sie chlodzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Moje tez ( teraz w pracy nie wypada ) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Ja mam takie pytanie, jakiego węża użyłeś ? Tygon czy Feser? 10/16? Czekam na nocną sesyjke ;) Na temat WC jestem nie godzien się wypowiadać :P Więc wstrzymuje się od głosu ;P Respect ;) Edytowane 26 Maja 2009 przez MatroX13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Malik, nie ma co dla mnie jestes krolem polskiego LC wiecej nie bede pisal bo i tak mi sie podoba a czepianie szczegolow jest nie na miejscu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 To ja się trochę wyłamię ;) blok na k. graficznej nie pasuje jakoś do reszty, wiem że musiał być ten, ale gdyby nie musiał to EK niklowany z topem z acetalu byłby idealny. Czy XThermal z tyłu budy nie pasował by lepiej :?: ;) Wszystkie och'y i ach'y już zostały wielokrotnie napisane także nie będę powielał ;) Poprostu :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) To ja się trochę wyłamię ;) blok na k. graficznej nie pasuje jakoś do reszty, wiem że musiał być ten, ale gdyby nie musiał to EK niklowany z topem z acetalu byłby idealny. Czy XThermal z tyłu budy nie pasował by lepiej :?: ;) Wszystkie och'y i ach'y już zostały wielokrotnie napisane także nie będę powielał ;) Poprostu :gitarzysta2: wydaje mi sie ze sponsor chcial tak Edytowane 26 Maja 2009 przez CUBEGAME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zdjecie podczas pierwszego odpalenia: By night: Zabawa z kablami: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Ja ponawiam swoje pytanie: Malik jakiego węża użyłeś ? Tygon czy Feser clear uv/clear? 10/16? Sesyjka nocna super... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Feser clear 10/16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) ...aj za gralem sie troche i teraz dopiero przegladam no i musze powiedziec ze super! mi sie podoba, zaskoczyles mnie tym:) dzieki:) milo:) az sobie zapisze ta fote -mozna by powiedziec ze mam od Ciebie autograf:))) :banana: Edytowane 27 Maja 2009 przez CUBEGAME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) widzę z tyłu budy czerwony akcent :) p.s. białe podświetlonko poproszę i fotke :) Edytowane 27 Maja 2009 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 widzę z tyłu budy czerwony akcent :)Xonar :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Przód budy jak i zdjęcie by night prezentują się super ;) chociaż to czerwone światełko troszke psuje efekt ;) ale co zrobic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Ha ale nikt nie szczaił bazy jakie bloki i jaki wentyl jest na tyle budy :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 To że nikt nie napisał to nie znaczy że nikt nie "szczaił" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Pare fotek cyknietych podczas sprzatania, wiecej jak skoncze: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zdjąłeś sponsorów? Widziałbym na tej blasze coś wytrawionego kwasem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 fajne swiatło, fajny kibel :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Malik dlaczego zmieniłeś Bloki ? Na CPU i na Ramach ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Malik dlaczego zmieniłeś Bloki ? Na CPU i na Ramach ? :)Być może wiąże się to ze zniknięciem tabliczki sponsorów. Piękny zestaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Malik mam pytanie te złączki to Feser 10/16 czy Bitspower?? Czy te złączki czymkolwiek się różnią oprócz napisu?? Nie ma problemu z BP aby naciągnąć na nie wąż Fesera-DD 10/16?? Wucet piękny teraz podoba mi się jeszcze bardziej układ sporo uproszczony w stosunku do tego ze sponsorami. Edytowane 27 Maja 2009 przez Borys-Tech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Zlaczki to bitspower. Pare fotek przed spaniem ( wiecej w galerii picasa ): Edytowane 27 Maja 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) co to za wiatrak ktory tak ladnie swieci na niebiesko? bo NB to jest? czyzby Xigmatek ? Edytowane 27 Maja 2009 przez CUBEGAME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...