Malik Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 miałem na myśli piankę ... sorry za nieścisłość :lol: A to co innego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Wiem że w sklepie :D, ale w coolingu nie mają. Czy po prostu może w jakimś zwykłym głupim sklepie budowniczym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Szukaj np pianki do pakowania, pianki pod panele podłogowe, itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Wiem że w sklepie :D, ale w coolingu nie mają. Czy po prostu może w jakimś zwykłym głupim sklepie budowniczym...powiedz to dla Boba Budowniczego :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 zadziała myślisz?? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 zadziała myślisz?? :lol2:Stary, dobry Malikowy patent: miękka podkładka pod myszkę. Kupisz 2-3 sztuki za drobniaki i bez latania masz świetny materiał izo pod backplate'y. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 No faktycznie, podkładka pod mysz jest dobrym pomysłem. Jednak home-made nie ma granic. Dzięki za tip ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Stary, dobry Malikowy patent: miękka podkładka pod myszkę. Kupisz 2-3 sztuki za drobniaki i bez latania masz świetny materiał izo pod backplate'y. :wink: Ciiiiiiiiiiiiiii nie mow nikomu :) Powaznie mowiac, ten patent naprawde sie sprawdza. Juz od dluzszego czasu robie tak i super to zdaje egzamin. Ta pianka bardzo fajnie sie uklada. Edytowane 9 Lipca 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sciema Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Nie no świetny pomysł z tą podkładką Malik powinieneś opatentować swoje pomysły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Ciiiiiiiiiiiiiii nie mow nikomu :) Powaznie mowiac, ten patent naprawde sie sprawdza. Juz od dluzszego czasu robie tak i super to zdaje egzamin. Ta pianka bardzo fajnie sie uklada. Dzięki za twój patent w takim razie :) Własnie kupiłem (jedną) podkładkę za całe 15zł. Edytowane 9 Lipca 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Pare nowych fotek: Dla mojego "ulubienca" ;) zdjecia pudelek ... A dla reszty, to co jest w pudelku ... I na koniec pare innych ujec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Muszę przyznać, że pudełko wykonane jest świetnie. Widać iż producent starał się dokładnie zabezpieczyć to co jest w środku, a blok? Taki kawałek metalu co tu więcej pisać..... :wink: Edytowane 10 Lipca 2009 przez seba84_2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Ach Malikus, znowu mnie wyprzedziłeś :D Bloczek przepiękny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Bywa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Ach Malikus, znowu mnie wyprzedziłeś :D Bloczek przepiękny :) Pozostaje Ci Fabian tylko jedno :wisielec: :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Z takiego powodu i już takie cuś. Bez żartów. Jeśli już u was tak bywa no to warto z kimś o tym pogadać... XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Z takiego powodu i już takie cuś. Bez żartów. Jeśli już u was tak bywa no to warto z kimś o tym pogadać... XD Fabian nie wyczules ironii w wypowiedzi Seby :P Sebus tak zawsze :) Na dobranoc: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Jak dla mnie to jest za czarno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Jak dla mnie to jest za czarno... Przyjdzie nowa rewizja bloku od Eddiego to zobaczymy jak wyglada set EK. Edytowane 10 Lipca 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 No tak jak mówiłem, way overloaded by black ;) Jedynie złączki jeszcze całość jakoś ulepszają. A bloczek supka, jednak te ostanie zdjęcia na czarny, są super. :) Ale dlacezgo wersja LT? W koncu i7 @ 4.5 to spora grzałka nie? Mimo że tamten brzydki, można zamalować tą miedż na czerń i po sprawie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Malik Jakbym nie wyczuł ironii to nie zamieścił bym na końcu xD ;) DOBRO Między wersją miedzianą a LT nie ma właściwie różnicy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 A mnie sie ten czarny set podoba:) z czerwonymi wezami będzie super wyglądać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Oby dwa warianty beda mialy czerwone weze i czerwony plyn. Ja mam takie pytanie do @Malika, z jakiej firmy będzie ta tuba? Feser(10/16),Masterkleer(11.2/15.9) czy może jeszcze inna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Giziu pojechałeś po bandzie, BRAWO !! :D roxxx :D ps. muszę to gdzieś sobie zapisać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) No pojechał ładnie... beat całkiem fajny nawet haha!! Ale nie chciałbym być z Malikiem kiedy to zobaczy... :oops: Edytowane 11 Lipca 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Ponuro na tym mobasie przez to BiPi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Ponuro na tym mobasie przez to BiPi Potwierdzam, za ciemno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Jeszcze gdyby złączki od Koolance'a to w ogole byłaby masakra, ponieważ są dość ciemne. Ale te złączki są ładne (mimo że to ciągle te same...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 jakby to moja babcia powiedziała "za dużo czarnego", wygląda iście szatańsko B-) Dodaj kontrastujący kolor szlaucha i może być spox. Czekam na EK z niecierpliwością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Oby dwa warianty beda mialy czerwone weze i czerwony plyn. W natłoku post'ów do Malika, mój post został pominięty z pytaniem ;) Wiec próbujemy drugi raz :P Ja mam takie pytanie do @Malika, z jakiej firmy będzie ta tuba? Feser(10/16),Masterkleer(11.2/15.9) czy może jeszcze inna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...