Malik Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Malik, jakich to obowiązków Ci przybyło? Pochwalisz się? Rodzina, doktorat, praca ;) Ale mowiac dokladniej mam duzo spraw zwiazanych z praca doktorska. I przez to juz nie bede mial czasu na LC. Nie ma co plakac - Polska scena LC jest mocna, jest duzo zdolnych chlopakow, ktorzy pokazuja naprawde dobra robote. Ja swoje zrobilem, teraz czas na innych - za ktorych trzymam kciuki. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Nie zapominajmy że Malik jest od co niektórych tutaj dwa razy starszy :wink: Ja osobiście jestem pełen podziwu że znajdował czas na tak częste grzebanie w kompie będąc po ślubie, pracując itp. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez -GIZIU- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 No układzik przyjacielu rewelacja. Co do wieku to widać, że ja za późno zacząłem trochę ale cóż poradzić - niestety obowiązki podobnie jak u kolegi troszki ostudzają zapały. Tak szczerze mówiąc to jest szansa, że i ja mogę być od kogoś starszy 2x ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To trochę jak w grach RPG, gdzie główny bohater zrobiwszy swoje udaje się w następną podróż a czyny jego będą wspominane przez długie lata. Kto wie? Może ten bohater kiedyś wróci by jeszcze raz stawić czoła przygodzie? Tak czy inaczej, to już temat na następną opowieść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...