Smok Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Malik: kosz na dyski jest nitowany w tej obudowie azali moze na srubki? A jakbys jeszcze mogl odpowiedziec na wczesniejszer moje pytanie dostyczace odleglosci pomiedzy dolna krawedzia wentylatorow 200mm a gorna krawedzia zamentowanej plyty glownej to juz w ogole bylaby rewelacja :) Pozdrawiam Smok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) Malik: kosz na dyski jest nitowany w tej obudowie azali moze na srubki? A jakbys jeszcze mogl odpowiedziec na wczesniejszer moje pytanie dostyczace odleglosci pomiedzy dolna krawedzia wentylatorow 200mm a gorna krawedzia zamentowanej plyty glownej to juz w ogole bylaby rewelacja :) Pozdrawiam Smok Kosz na dyski jest umocowany przez 10 nitow. Natomiast na gorze jest 95mm miejsca. Dlatego np. chlodnica feser one plus wentylatory CM nie mieszcza sie. Chlodnica F1 z normalnymi 120 i zostaje jakies 3-5mm luzu. Pierwsze przymiarki chlodnicy na front: Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Malik wez wolne w pracy na pare dni i szybciej skoncz swoj projekt bo nie wytrzymam do konca :) Ty zawsze taki tajemniczy :ph34r: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 a mnie jakos sie ta obodowa nie podoba =/ ale poczakema na efekt koncowy. Aha i ta chlodnica na przedzie jakos tak nie teges =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvadzio Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 za pierwszym razem tez niezbyt pozytywnie patrzylem na te bude, ale jakos coraz bardziej mnie do siebie przyciaga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Malik wez wolne w pracy na pare dni i szybciej skoncz swoj projekt bo nie wytrzymam do konca :) Ty zawsze taki tajemniczy :ph34r:Dzieciaki znów zaczynają sikać po nogach - nie róbcie facetowi burdelu w temacie, już raz moderacja zabrała się za porządki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 chłodnica na przodzie jak najbardziej teges z jednym wyjątkiem, ta 140-stka do wymiany na 2x120 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 chłodnica na przodzie jak najbardziej teges z jednym wyjątkiem, ta 140-stka do wymiany na 2x120 Ta 140-stak to tak naprawde 230-stak :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ta 140-stak to tak naprawde 230-stak :blink:dopoki nie przeczytalem review obudowy myslalem ze to BigBoy z Anteca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 - urlopu nie wezme dla modu - szkoda mi urlopu - bok sie wycina, mocowani juz zrobione, maskownice w drodze - buda nie bedzie malowana - chlodnica idealnie siedzi na wentylu 230mm - jezeli komus nie podoba obudwa nie ma sie czym martwic bo mi sie podoba i ja ja mam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Malik czy twoje WC przejdzie kiedyś fazę BETA ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 moze teraz sie uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Najwazniejsze ze teraz juz Blue for ever :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Nowe nabytki: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 calkiem ciekawe =] UV? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Uuuu one są słodkie tylko ta cena pincet powala mnie pod biurko i tam znajduję poprzednia wersje NB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Nie sa UV ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) calkiem ciekawe =] UV?jak coś weźmiesz to tak :lol2: Edytowane 1 Lutego 2009 przez ajeto75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 jak coś weźmiesz to tak :lol2: eeeee? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 eeeee? podpowiedź :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 daj znac Maliku, czzy te NB sa naprawde tak dobre jak slyszalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Dzisiaj po pracy je sprawdze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Jeśli za taką cenę to bardzo bym się zdziwił jakby chociaż z jednym było coś nie tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Dzisiaj wzialem na warsztat nowe NB i musze powiedziec ze jestem lekko zdziwiony ... pozytywnie zdziwiony. Wentylatory sa w najmocniejszej specyfikacji tj. S3 czyli 1800 rpm i tutaj zdzwienie bo sa naprawde ciche !!! do 7V zachowuja ten poziom, powyzej tego napiecia juz mozna uslyszec prace wentylatora. Natomiast przy 12V ... wicher niesamowity. Uwazam ze ten model jest wymarzonym wentylem na chlodnice, gdyz przy duzej wydajnosci zachwuje bardzo dobry poziom glosnosci. Dalsze testy w trakcie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Noctua od dość dawna mają te zalety...tylko ten wygląd... :D a te niczego sobie choć wole Nanoxie Edytowane 2 Lutego 2009 przez rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Noctua od dość dawna mają te zalety...tylko ten wygląd... :D a te niczego sobie choć wole Nanoxie Nanoxia jest glosniejsza od niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 zanim usiadlem do WC chcialem zrobic porzadne AC oparte wlasnie o te Noiseblockery, no ale jakos padlo na WC. Moze kupie sobie jednego do testowania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Malik a miałeś kiedyś Xthermale ? jak NB wypada w porównaniu z tymi wentylatorami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Mial i to nawet sporo :) Wlasnie stad mam kilka sztuk u siebie Na chlodnice jak na moj gust srednio sie one nadaja, co z tego ze ciche, jak to ledwo wieje, nawet przez TC czy tam TFC :( Lepiej sie sprawdzaja chocby S-Flex 1200 badz Akasa Ultra Quiet Smokey Black, oczywiscie pod regulatorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gravimag Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Malik, a gdzie kupiłeś te NB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...