gregor666 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Sponsor to Aquacomputer jak widze czyli rozwód z EK kompletny. Całość jak zwykle to czołówka światowa, natomiast Łukaszu zastanowiłbym się nad tym czarnym płynem bo w przejrzystych wężach wygląda średnio. Jak coś to węże czarne albo płyn np fiolet albo bezbarwny bedzie dobrze wyglądało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Sponsor to Aquacomputer jak widze czyli rozwód z EK kompletny. Całość jak zwykle to czołówka światowa, natomiast Łukaszu zastanowiłbym się nad tym czarnym płynem bo w przejrzystych wężach wygląda średnio. Jak coś to węże czarne albo płyn np fiolet albo bezbarwny bedzie dobrze wyglądało. Hmm to pomysle nad tym. Choc planowo mial byc czarny tj. projekt w tonacji srebrno - czarnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Tylko ze oprocz czarnego plynu, wszystko jest srebrne.... (no oprocz moze Xonara i plyty glownej schowana pod Bitspowerami). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 (edytowane) Choc planowo mial byc czarny tj. projekt w tonacji srebrno - czarnej. To czarny płyn i węże i będzie git. Edytowane 3 Maja 2009 przez gregor666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 ja bym dał bezbarwny, te węże same w sobie mają fajny kolor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Bedzie pare elementow z czarnej plexy wiec kontrast bedzie mocniejszy. Zdecydowalem ze tak bedzie najlepiej gdyz chce nawiazac do czarnej siatki na gorze, do siatki w maskownicy, czarnych pcb hardware'u, czarnych-transparentnych wentylatorow. Wtedy efekt bedzie bardziej widoczny. Niebieski juz sie znudzil .... wszyscy go maja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 No, no... znowu świrujesz :D zaczyna się ciekawie :) czekam na efekt końcowy, który pewnie będzie jak zawsze świetny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 (edytowane) Wtedy efekt bedzie bardziej widoczny. Niebieski juz sie znudzil .... wszyscy go maja :PTak jest, dlatego robie tez mod B&W (no dobra, plyn bedzie fioletowy, ale oprocz tego...) :D Edytowane 3 Maja 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Sponsor to Aquacomputer jak widze czyli rozwód z EK kompletny. Całość jak zwykle to czołówka światowa, natomiast Łukaszu zastanowiłbym się nad tym czarnym płynem bo w przejrzystych wężach wygląda średnio. Jak coś to węże czarne albo płyn np fiolet albo bezbarwny bedzie dobrze wyglądało. Zgadzam się. Kolega ma czarnego Fesera w tygonach i nie wyglada mi to na czarny płyn ;/ bardziej na taki ciemny granatowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 mialem czarnego fesera i wiem ze nie jest to pure black. Mimo to uwazam ze efekt bedzie fajny i koloru nie zmienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 No to dawaj fotki!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) No to dawaj fotki!! :D Ale to nie w tym ukladzie, kiedys mialem czarnego fesera i pamietam jaki mial odcien ;) Flowmeter online: Edytowane 4 Maja 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 ATCS 840 rulezuje. Kiedy już zalejesz, chętnie ujrzałbym nocne zdjęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Jak tak oglądam te fotki to nachodzi mnie pomajstrować przy moim LC xD a pasuje bo komp od ponad miecha na biurku bez budy :D Malik wiecej fotek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Jak tak oglądam te fotki to nachodzi mnie pomajstrować przy moim LC xD a pasuje bo komp od ponad miecha na biurku bez budy :DU mnie dodkladnie to samo, tylko ze na podlodzce lezy, przykrecone do tacki od mobo :D @ Malik: Nie mialbys jakis takich zlaczek 45° od Koolance'a do odsprzedania przypadkiem? W sklepie uwazam ze sa troche drogie jak na taki drobiazg... A poniewaz ciagle robisz jakies rewy, to pomyslalem ze moze masz tam gdziesz w szafce. :) ;) P.S. brakuje zakrecenia na zlaczce od flowmetera :D Edytowane 4 Maja 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Niestety nie mam zadnych juz zlaczek. A co do nakretki .... czepiasz sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 No nie no ale to tak niedokonczone wyglada... :) No to trudno, sprobuje gdzies znalezc takie zlaczki nie za drogo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Witam Malik!-jestes moim idolem WC!!! mam skromne pytanie - zauwazylem ze kable od zasilacza a zwlaszcza 20/24 PIN masz nalozone oploty czarne sam je wykonales a jesli tak gdzie znajde takie oploty bo szukam i nie moge dostac tej srednicy co bym chcial? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Witam Malik!-jestes moim idolem WC!!! mam skromne pytanie - zauwazylem ze kable od zasilacza a zwlaszcza 20/24 PIN masz nalozone oploty czarne sam je wykonales a jesli tak gdzie znajde takie oploty bo szukam i nie moge dostac tej srednicy co bym chcial? Tutaj maszl link do klienta ktory ma duuzy wybor oplotow: http://www.allegro.pl/item624923309_plecio...m_4mm_w_wa.html Moje oploty robil Plastek, wiec jak cos to mozesz do niego zagadac. Dziekuje za mile slowa :rolleyes: Edytowane 4 Maja 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 oploty dla malika napewno zrobil ''plastek'' a same oploty mozesz dostac w roznych sklepach zobacz ten temat jak chcesz : http://forum.purepc.pl/kupic-chlodzenie-wo...74#entry3235974 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) hura! dzieki wielkie Malik i OrtoN - juz zamawiam:) i jak przyjada biore sie do ciezkiej pracy z tym oplotami najpierw po cwicze na starym zasilaczu i zobaczymy jak mi wyjdzie.pozdrawiam! Edytowane 4 Maja 2009 przez CUBEGAME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 :legal: Malik czekam na końcowe foty. You're the son of the WC ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 :legal: Malik czekam na końcowe foty. You're the son of the WC ^_^ Nie chce paplac ale moze w ten weekend bedzie finish :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 JUPI w końcu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 hura! dzieki wielkie Malik i OrtoN - juz zamawiam:) i jak przyjada biore sie do ciezkiej pracy z tym oplotami najpierw po cwicze na starym zasilaczu i zobaczymy jak mi wyjdzie.pozdrawiam!Nie ma co cwiczyc, moje pierwsze oploty byly na przedluzce 30cm od zasilki, i calkiem dobrze mi wyszly. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 ale podsuneles mi pomysl - najpierw sprobuje na przedluzce zrobic oplot super :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Tak to było... :lol: to jeszcze nie ostatni projekt Malika :wink: o ile zachce nam pokazać, będzie kolejny.... może :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Sporo projektow ma ten Malik. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Sporo projektow ma ten Malik. :D Od razu sporo... pogmyralo sie troche w rurkach i jakies tam wyszly :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Projekt jak projekt, ale rewizje. Ciagle cos robisz! No i w tym cala zabawa, bo kiedy skonczone to juz nie taka zabawa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...