Manhunt Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Szykuje się gruuubo :D Szczególnie ten bling bling :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 u mnie od jutra mode on :sad: To wspoczuje :( Ale Ajet bedzie za to : szlagiery niemieckie - mode on :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 To wspoczuje :( Ale Ajet bedzie za to: szlagiery niemieckie - mode on :) masz u siebie wolne wyro ... wpadnę z odwiedzinami coby tego nie słuchać :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 No ladnie ladnie.... Jednak najbardziej podoba mi sie twoj niebieski dywanik. Wszystko wyglada czysciutko! :D Tez taki bym chcial miec. A w ogole, to sporo tego sprzetu tam masz, i duzo miejsca tez! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Ten dywan budzi wiele kontrowersji :) Ale i tak jest boski ... znosi wszystko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) No ja mam taki szary, i tez sporo zniosl rzeczy :) Ale na niebieskim ladnie zdjecia wychodza. [EDIT] Osz ty w morde! :blink: :blink: :blink: :blink: http://www.highflow.nl/aansluitingen/fitti...-4-adapter.html "check photos made by Malik for examples". !!!!!!! :D :D :D No ladnie ladnie... Nawet te zlaczki super pasuja z zlaczkami od Koolance'a! Ni oto chodzi, ty takie miales jak widze, ale napewno juz je sprzedales albo cos... :( Jaka jest roznica miedzy: > http://www.highflow.nl/aansluitingen/fitti...-4-adapter.html > http://www.highflow.nl/aansluitingen/fitti...-4-adapter.html > http://www.highflow.nl/aansluitingen/fitti...-4-adapter.html Oprocz designu na dwie ostatnie, to chyba pierwsze sie nie obracaja tak? Nie mialbys takich pare gzies w pudle? Bo 9€ za sztuke.... A potrzebuje ich 4-5. :( :( Edytowane 9 Maja 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 @ malik jesli mozna wiedziec z kim gadałeś w sprawie tych fotek na highflow.nl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Tez moglbym zrobic im pare zdjecionek bloku na GTX285 :) [EDIT] A tak wlasciwie, to co to jest ten Xtreme Dynamat??? I jak ty zrobiles zaslepke na DVD? Bo chyba juz gdzies widzialem. Ale czy to wlasna zrobiles? :) Edytowane 9 Maja 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Hej. Mam małe pytanko do Dr. Malik'a : czy w tej obudowie zmieści się TFC 360 od frontu? Jeśli tak to ile zostanie wolnych zatok 5.25" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) jesli mozna wiedziec z kim gadałeś w sprawie tych fotek na highflow.nl?sami sobie wzięli bez pytania Malika o zgodę na wykorzystanie :angry: są tam od dłuższego czasu Edytowane 9 Maja 2009 przez ajeto75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 sami sobie wzięli bez pytania Malika o zgodę na wykorzystanie :angry: są tam od dłuższego czasu A Malik przynajmniej wie o tym??? Ja bym rzyczyl sobie kase gdyby chcieli zdjecia! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 a w którym dokładnie miejscu ? Bo znaleźć nie mogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 a w którym dokładnie miejscu ? Bo znaleźć nie mogę.Klikając na Afbeeldingen. Nic się z tym nie zrobi to nie naruszyli praw autorkich bo podali zródło i autora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Nic się z tym nie zrobi to nie naruszyli praw autorkich bo podali zródło i autora. wcześniej tego nie było ... pewnie zrobili to po interwencji Malika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Pare nowych fotek: Galeria Brakuje jeszcze w sumie 3 elementow i bedzie final :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost991 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Elegancko i stylowo :) Czy te węże to zwykła PCV-ka czy mnie tylko oko myli??? Jak zamierzasz napełnić układ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Normalnie, przez rez ;) A waz to feser one 10/16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 [ot]Ghost991 - można mieć obrazki w sigu? ;) Chyba że uzgodniłeś to z moderacją ;) [/ot] LC cud-miód-malina. Nic odkrywczego nie powiem, bo osiągnąłeś perfekcję. I to już dawno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Ukldazik fantastyczny! :) Jesli moge cos powiedziec, to zaslepka na zlacza SLI od twojej 280-tki, jest w zla strone zalozony. :D I ja jednak bym zmienil korki na takie od Fesera albo cos. Ale inaczej do supka, czekam na zapelnianie ukladu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 jak zawsze miodzio :D czekam z niecierpliwoscia na efekt koncowy :) chyba tez przejde na skretki bitsa po zmianie sprzetu, tylko gdzie ja znajde na moje wezyki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Bitsy sa piekne, to fakt! Moze wezme od nich 45°, bo od Koolance'a sa strasznie drogie... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 10/16 clear :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Malik pięknie ... teściowa pewno dumna :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 To tesciowa ... ona nie wie co i jak :P Swieza moc: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Kurde Malik szokujesz mnie... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Ladne... ladne... ladne.... :D Calkiem ladna ta zasilka! Mi jednak najbardziej podobaja sie twoje zdjecia, super oswietlenie. Czy moglbys zdracic twoje studyjko foto? :) Widze ze kladziesz zabawki na jakims landym papierze albo cus. Ale oswietlenie? Jak to wszystko wyglada? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 zasiłka wymiata :D mozna sie zakochac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 No ale szkoda ze zrobiony ten sam model co na amerykanski rynek, czeli z przelacznikiem na 115V. Troche zniza osiagi na 220V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Maliczku teściowa czami wadzi, a wujek i ojciec? :lol2: http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-8829f04f72744c777cb43529b9ad4bc1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Ladne... ladne... ladne.... :D Calkiem ladna ta zasilka! Mi jednak najbardziej podobaja sie twoje zdjecia, super oswietlenie. Czy moglbys zdracic twoje studyjko foto? :) Widze ze kladziesz zabawki na jakims landym papierze albo cus. Ale oswietlenie? Jak to wszystko wyglada? ;) Namiot bezcieniowy + ewentualnie statyw + oczywiście odpowiedni skill i jedziesz z tym koksem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...