Greg_1 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Jak na mój gust nawet najcichsza ver. jest głośna, ale powietrze b. ładnie pompuje :) szkoda że zostały zaprojektowane z myślą głównie o wyciąganiu powietrza z chłodnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 O widze, ze kategoria wagowa SUMO :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 No niezbyt mi sie podobaja, stanowczo za grube sa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Zobaczymy jak sie sprawuja w polaczeniu z aquaero - jezeli sie beda ladnie skrecaly to nie widze przeszkod zeby dmuchaly w chlodnice ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Poki w miare schowane to OK :P Prawie ta sama grubosc co chlodnica, ale mam nadzieje ze sie dobrze beda sprawiac, jak na taki size... Edytowane 15 Lipca 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 No niezbyt mi sie podobaja, stanowczo za grube sa... Może dlatego są grube bo mają zintegrowany shroud ? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sciema Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Wow wyglądają świetnie są podświetlane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Wow wyglądają świetnie są podświetlane? Nie sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Może dlatego są grube bo mają zintegrowany shroud ? <_< No i dlatego nie podobaja mi sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 No i dlatego nie podobaja mi sie :P Na szczescie to drugorzedna sprawa ;) Wentyl ma dzialac a nie wygladac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 No tak, ale jesli jest na wierzchu... To (wedlug mnie) zepsuje Ci caly twoj mod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) No tak, ale jesli jest na wierzchu... To (wedlug mnie) zepsuje Ci caly twoj mod. U mnie nie ma wiec ... koniec tematu ;) Pare nowych fotek ( robionychy przez mojego bro ): Edytowane 15 Lipca 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Calkiem calkiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Co to znaczy zintegrowany shroud ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 shroud jest to kawalek plastyku który nie pozwala uciekać powietrzu, dmuchanemu przez wentyl, w innym kierunku niż chłodnica. innymi słowy sprawia że nie ma strat w osiągach wentylatora. a zintegrowany ;) no to chyba już sam wiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Tez chodzi o fakt, ze wentyl od razu przymocowany na chlodnicy, jest bardzo blisko niej, wiec centralna czesc wirnika (tam gdzie jest silniczek), nie ma tam zadnego powietrza dmuchanego przez wentyl, wiec w tym miejscu na chlodnicy nie przeplywa zadne powietrze. Aby temu zapobiec, wstawiasz shroud, i w ten sposob powietrze sie lepiej rozchodzi miedzy wentylem a chlodnica, i trafia na cala czesc tej wlasnie chlodnicy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 ja uwazam ze bardzo ciekawe wentylki :) jeden minus ze sa przezroczyste i po mieisiacu nie będa juz tak fajnie wyglądać ( zawsze zbiera sie tona kurzu na łopatkach) ale gdyby cna była przystępna chetnie bym wziął ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 miesiąc u Łukasza to jak kwartał u tzw. "śmiertelnika" ;) masywne one są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 ja uwazam ze bardzo ciekawe wentylki :) jeden minus ze sa przezroczyste i po mieisiacu nie będa juz tak fajnie wyglądać ( zawsze zbiera sie tona kurzu na łopatkach) ale gdyby cna była przystępna chetnie bym wziął ;) Co sobote odkurzam i sprzatam dom ... w tym komputer ;) miesiąc u Łukasza to jak kwartał u tzw. "śmiertelnika" ;) masywne one są To tylko teraz tak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvermax Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Co sobote odkurzam i sprzatam dom ... w tym komputer ;)Widzę, że lubisz porządek tak samo jak ja ;) wszystko musi być czyściutkie, a w szczególności komputer :D Można wiedzieć gidze kupiłeś te wentylatory ;) jak możesz to zarzuć linkiem :D Pozdrawiam i gratuluję PIĘKNEGO WCtka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Widzę, że lubisz porządek tak samo jak ja ;) wszystko musi być czyściutkie, a w szczególności komputer :D Można wiedzieć gidze kupiłeś te wentylatory ;) jak możesz to zarzuć linkiem :D Pozdrawiam i gratuluję PIĘKNEGO WCtka ;) Nie kupilem ich .... i dziekuje za mile slowa o WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Same do Ciebie przylecialy w takim razie :P Fajne, widac ze robia jednak te 88CFM ;) Edytowane 16 Lipca 2009 przez D0BR0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Same do Ciebie przylecialy w takim razie :P Fajne, widac ze robia jednak te 88CFM ;) Kurier pomogl im przyjechac do mnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 wow massssssiiiiivvvv :D montuj montuj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Montaz jeszcze "chwilke poczeka", graty w drodze: - nowe backplates - nowa grafa - nowy blok cpu - nowy blok gpu - gpu backplate - pasta - weze - plyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Malik mam prosbe - czy potrzebujesz tych uchwytow do wentyli co byly razem z buda?Ja kupilem uzywke i niestety przyszla bez tego.Jesli ich nie potrzebujesz to odkupilbym je chetnie od Ciebie.Ewentualnie moze mozesz podeslac mi jakis szkic z wymiarami jak one maja wygladac to doborbie je gdzies u siebie. Sory za zasmiecanie watku - wyslalem Ci rowniez PW. pozdro Edytowane 17 Lipca 2009 przez Blackwhite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Nowa grafa? A jaka? :P No to sporo modyfikacji! ;) Ja tez lepiej wezme sie za moja robote w ten week-end... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 wentyle są nice and very msssive :P układ też jest bardzo miły dla oka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Nowa grafa? A jaka? :P No to sporo modyfikacji! ;) Ja tez lepiej wezme sie za moja robote w ten week-end... Bierz sie bierz... bo sie obijasz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 No wiem... Ale nie moglem wczesniej no. Wlasnie maluje bude, nareszcie bedzie skonczona po dwoch miesiacach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...