seba84_2005 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 mam wrażenie, że gdyby go odwrócic o 180stopni to - po pierwsze - poziome pętelki byłyby prawie równoległe, po drugie - "enzotech" stanąłby na nogach, tylko czy wtedy nie zasłoniłby go dolny wąż. Malikowi przede wszystkim chodziło o IN i OUT na bloku :wink: jak i o estetykę ułożenia węży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) Fakt! Ja zabył, że w tej konstrukcji nie wszystko jedno w jaka dziure jaki wąż :mur: Edytowane 11 Stycznia 2009 przez Subvoice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) Malikowi przede wszystkim chodziło o IN i OUT na bloku :wink: jak i o estetykę ułożenia węży.No to tym bardziej wydaje się do góry nogami. Wydaje mi sie że przykładał się raczej do estetyki ułożenia węży :) Edytowane 11 Stycznia 2009 przez rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Blok jest prawidlowo zamontowany, jako ze posiada kierunkowosc przeplywu - wszystko jest tak jak ma byc. Przekrecenie go nie wchodzilo w rachube, gdyz polaczenie go z mosfetem pionowym jest wtedy nie mozliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 A pochwalisz się Malik jaka będzie nowa buda czy to tajemnica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Narazie ... tajemnica ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Powiedziałbym wam ale nie powiem jaką Malik będzie miał obudowę :lol2: ale gdzieś napisał jaka będzie i wystarczy dobrze poszukać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Powiedziałbym wam ale nie powiem jaką Malik będzie miał obudowę :lol2: ale gdzieś napisał jaka będzie i wystarczy dobrze poszukać :lol: Tutaj czy na XS ? może chodzi o ten anulowany projekt Lian Li 343 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Powiedziałbym wam ale nie powiem jaką Malik będzie miał obudowę :lol2: ale gdzieś napisał jaka będzie i wystarczy dobrze poszukać :lol: Tutaj czy na XS ? może chodzi o ten anulowany projekt Lian Li 343 ?ja obstawiam LL ale nie 343 :D moim skromnym zdaniem tylko jedna LL sie nadaje na dobre LC :P ale aż sam z ciekawości zobacze czy mam dobre przeczucia czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Nie ... Bedzie to CM ATCS 840 ... Przynajmniej tak sie Malik zarzekal ... ciekawe tylko ktora wersja kolorystyczna :P No i oczywiscie ciekawi mnie bardzo co Malik w niej wyprodukuje ... Zwlaszcza ze sam mam niejakie plany dotyczace tejze obudowy :P Edytowane 12 Stycznia 2009 przez Smok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Srebrną ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Malik ja Cie bardzo prosze ty mi przestan czytac w myslach i uprzedzac coponiektore moje plany ... na wyscig zbrojen z Toba mnie nie stac i zeby cos zrealizowac potrzebuje nieco wiecej czasu :P Ale bloki BP ktore pokazales bardzo mi sie podobaja i juz pracuje nad posiadaniem takowych tyle ze do swojego Strikera II Extreme :) Pozdrawiam Smok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Haha :D czyli wcześniej, jeszcze przed prezentacją obecnej rewizji, miałem racje !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 W sumie mam już wszystko zaplanowane co do tej budy. Jak tylko przyjdzie to od razu rusza robota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 buda calkiem fajna chyba bedzie trzeba zmienic plany co do nowej rewizji :D troche tandetna siatka na gorze, konieczna wymiana na cos "fajniejszego", no i tez widze już konieczność wprowadzenia paru ulepszeń :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Malik mam prosbe: jak juz dostaniesz ATCSa to zmierz mi prosze odleglosc pomiedzy dolna krawedzia wentylatorow 200mm na dachu a krawedzia plyty glownej ... Z gory dzieki Smok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 cos czuje , ze Malik bedzie mial wiecej takich pytań :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ha Malik ma już budę wiec zadawajcie ile możecie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ale ta budka jest piękna <zakochany> najwyższa klasa, styl :) Piękne foto. ps. co zrobisz ze starą budką ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Edytowane 13 Stycznia 2009 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwad Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Jestem ciekawy jak będzie spisywać się jako baza do wc, jakiś czas temu myślałem o niej, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 No w koncu jakieś konkretne zmiany ;) ciekawy jestem jak buda bedzie wyglądala w wersji końcowej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 No nie gadaj :) Nie bylo tak zle. Ta zmiana tez nieduza - jedynie bude zmieniam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mi się ta buda bardzo podoba, ale imo w wersji czarnej wygląda zacniej :D W przypadku Malika to jest owszem duża zmiana - bo wymusza inne ustawienie radiatorów. Malik będziesz korzystał z 2 standardowych wentylatorów 230mm na górze obudowy czy wymieniasz na swoje ? Ogólnie buda jest większa od stalkera, czy porównywalna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0bert Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Te na gorze 230mm sa? Czyli co na upartego to tam i dwie chlodnice by jakies weszly z 120mm? A buda mi sie osobiscie srednio podoba, wolalbym TJ07. No, ale czekam na dalszy ciag. Btw, czemu kamere internetowa masz na budzie starej nie na monitorze? Edytowane 14 Stycznia 2009 przez R0bert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Malik: jakas mala odpowiedz na moje pytanie wczesniejsze ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) mnie interesuje tylko gdzie trafi druga chlodnica :) ogolnie widze tylko jedno miejsce na nia bez ciecia czy tez ingerencji w konstrukcje budy. aha Malik prosze podaj bo nie jestem pewien, a rozne recenzje roznei podaja, czy zalaczony jest zestaw do montazu chlodnicy pod sufitem 3x120 ? i jeszcze jedno pytanko, jakiego rozmiaru jest ta siatka na gorze (czy tez ten otwor jaki widac z gory na siatke) Edytowane 14 Stycznia 2009 przez Celin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Btw, czemu kamere internetowa masz na budzie starej nie na monitorze? Transmisja live z rozpakowywania budy :D była możliwość zobaczenia wczoraj około godziny 18:00 na kanale TV-Be... :D Edytowane 14 Stycznia 2009 przez seba84_2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Buda bardzo fajna z masą ciekawych rozwiązań, choć IMO średnia pod WC, tym bardziej pod dwie chłodnice. No nic, zobaczymy co Malik wykombinuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...