Skocz do zawartości
Malik

Wc By Malik

Rekomendowane odpowiedzi

mam wrażenie, że gdyby go odwrócic o 180stopni to - po pierwsze - poziome pętelki byłyby prawie równoległe, po drugie - "enzotech" stanąłby na nogach, tylko czy wtedy nie zasłoniłby go dolny wąż.

Malikowi przede wszystkim chodziło o IN i OUT na bloku :wink: jak i o estetykę ułożenia węży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malikowi przede wszystkim chodziło o IN i OUT na bloku :wink: jak i o estetykę ułożenia węży.

No to tym bardziej wydaje się do góry nogami. Wydaje mi sie że przykładał się raczej do estetyki ułożenia węży :) Edytowane przez rafa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blok jest prawidlowo zamontowany, jako ze posiada kierunkowosc przeplywu - wszystko jest tak jak ma byc. Przekrecenie go nie wchodzilo w rachube, gdyz polaczenie go z mosfetem pionowym jest wtedy nie mozliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziałbym wam ale nie powiem jaką Malik będzie miał obudowę :lol2: ale gdzieś napisał jaka będzie i wystarczy dobrze poszukać :lol:

Tutaj czy na XS ? może chodzi o ten anulowany projekt Lian Li 343 ?

ja obstawiam LL ale nie 343 :D moim skromnym zdaniem tylko jedna LL sie nadaje na dobre LC :P ale aż sam z ciekawości zobacze czy mam dobre przeczucia czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ... Bedzie to CM ATCS 840 ... Przynajmniej tak sie Malik zarzekal ... ciekawe tylko ktora wersja kolorystyczna :P No i oczywiscie ciekawi mnie bardzo co Malik w niej wyprodukuje ... Zwlaszcza ze sam mam niejakie plany dotyczace tejze obudowy :P

Edytowane przez Smok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malik ja Cie bardzo prosze ty mi przestan czytac w myslach i uprzedzac coponiektore moje plany ... na wyscig zbrojen z Toba mnie nie stac i zeby cos zrealizowac potrzebuje nieco wiecej czasu :P

Ale bloki BP ktore pokazales bardzo mi sie podobaja i juz pracuje nad posiadaniem takowych tyle ze do swojego Strikera II Extreme :)

Pozdrawiam

Smok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buda calkiem fajna chyba bedzie trzeba zmienic plany co do nowej rewizji :D

troche tandetna siatka na gorze, konieczna wymiana na cos "fajniejszego", no i tez widze już konieczność wprowadzenia paru ulepszeń :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się ta buda bardzo podoba, ale imo w wersji czarnej wygląda zacniej :D W przypadku Malika to jest owszem duża zmiana - bo wymusza inne ustawienie radiatorów. Malik będziesz korzystał z 2 standardowych wentylatorów 230mm na górze obudowy czy wymieniasz na swoje ? Ogólnie buda jest większa od stalkera, czy porównywalna ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te na gorze 230mm sa? Czyli co na upartego to tam i dwie chlodnice by jakies weszly z 120mm?

A buda mi sie osobiscie srednio podoba, wolalbym TJ07.

No, ale czekam na dalszy ciag.

Btw, czemu kamere internetowa masz na budzie starej nie na monitorze?

Edytowane przez R0bert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie interesuje tylko gdzie trafi druga chlodnica :) ogolnie widze tylko jedno miejsce na nia bez ciecia czy tez ingerencji w konstrukcje budy. aha Malik prosze podaj bo nie jestem pewien, a rozne recenzje roznei podaja, czy zalaczony jest zestaw do montazu chlodnicy pod sufitem 3x120 ? i jeszcze jedno pytanko, jakiego rozmiaru jest ta siatka na gorze (czy tez ten otwor jaki widac z gory na siatke)

Edytowane przez Celin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw, czemu kamere internetowa masz na budzie starej nie na monitorze?

Transmisja live z rozpakowywania budy :D była możliwość zobaczenia wczoraj około godziny 18:00 na kanale TV-Be... :D

Edytowane przez seba84_2005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...