Kudl4ty Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Hehe, chyba się zaraziłem :D Właśnie sobie przypomniałem, że czymś takim jak aerograf i modele bawiłem się jeszcze nie tak dawno temu ^^ Troche kreatywności i proszę, jak to wszystko można ze sobą pięknie pogodzić :). Te wykończenia na łączeniu "blach" wyglądają świetnie ^^ GZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 mi sie to podobalo jak bylo cale czarne :D I zamiast tych dziurek to bym tam powkladal male glowki od tych nitów Alu ktore mozna kupic. Zrobic dziurke glebsza i w kazda przykleic takiego nita i go pomalowac, zeby byl efekt ze te blachy sa faktycznie nitowane a nie tylko jakies wglebienia ala nity. Wiecej roboty ale i efekt bardziej realistyczny. Mam takie samo zdanie.. :). Nity koniecznie, bo same dziurki wyglądają trochę... bez sensu? No i wolałbym czarną obudowę z przetarciami na miedziany kolor jednak - ale to moja wizja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Żeby nikt nie mówił, że prace się wstrzymały nie robi się wolno ale robi cały czas zdjęcia z ostatniego boku w trakcie pracy chociaż koncepcja okna trochę się zmieniła ale niewiele : taki mały up dzisiaj jeszcze trochę wrzucę z dalszych prac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Co dajesz za okienko ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Co dajesz za okienko ??Plexa :) No i jako pierwszy Polak chyba dostałem "Dear Thorn! On behalf of TBCS Community Forums, it is with great honor that I extend to you best wishes and congratulations as you are receiving Front Page Mod award. The reason that goes with your award is: ---------- Reactor of Proxycon ---------- Thank you very much for your outstanding activity. Best regards, The TBCS Community Forums staff" co widać w moim podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Plexa :) No i jako pierwszy Polak chyba dostałem "Dear Thorn! On behalf of TBCS Community Forums, it is with great honor that I extend to you best wishes and congratulations as you are receiving Front Page Mod award. The reason that goes with your award is: ---------- Reactor of Proxycon ---------- Thank you very much for your outstanding activity. Best regards, The TBCS Community Forums staff" co widać w moim podpisie Teraz każdy coś takiego może mieć wystarczy skopiować i dodać w sygnaturce ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) no skopiować może sobie tylko trzeba to jeszcze potwierdzić :) Edytowane 30 Listopada 2008 przez Thorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) "Are you James Bond?" :)))... Bardzo podoba mi się ten projekt... Edytowane 1 Grudnia 2008 przez GumiS666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 tak przy okazji, ciekawe ile czasu %owo dziennego modowania zabiera Ci updejt workloga na tych wszystkich forach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 a tam kilka :P http://www.google.pl/search?q=+Reactor+Of+...lient=firefox-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonn14 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 a tam kilka icon_razz.gif http://www.google.pl/search?q=+Reactor+Of+...lient=firefox-a Nie licząc rosyjskiego forum to 3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 tak przy okazji, ciekawe ile czasu %owo dziennego modowania zabiera Ci updejt workloga na tych wszystkich forach :wink:Mało ponieważ daję na purepc a potem idzie z górki tylko copy paste :D najwięcej zajmuje malowanie detali a że mod szykuje się ku końcowi to nawet nie mam już kompa w domu bo bebechy są już w nowej budzie układane ale dzisiaj już powinna popłynąć woda i mam nadzieję uruchomić komp :) w nowej budzie chociaż jeszcze trochę jest do roboty to mam nadzieję że szczegóły uwydatnię trochę jeszcze no i zrobię bardziej mrocznie + dołożę trochę rust Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 No to powoli koniec już mojej modyfikacji skończona, zamknięta, pomalowana, przetestowana. Zostały tylko szczegóły do zrobienia i podpisać JUST FINISH ! :) Jutro zamieszczę zdjęcia z reszty workloga oraz zdjęcia końcowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ale daj chociaż kilka dzisiaj bo wszyscy niecierpliwie czekają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 No ja już od kilku dni kilka razy dziennie odwiedzam ten temat w nadziei że zobaczę jakieś nowe fotki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 NO to coś dzisiaj dam tylko dopiero jak wrócę z pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Skończyłeś malowanie= koniec modyfikacji ? :huh: Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holcer Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Skończyłeś malowanie= koniec modyfikacji ? :huh: Na to wygląda - "pasek postępu" w podpisie by na to wskazywał. Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia :). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Skończyłeś malowanie= koniec modyfikacji ? :huh:podpis mówi 95% czyli chyba to nie jest 100% :P Ale już prawdę mówiąc zostały małe szczegóły więc tak to już końcówka moda a szkoda bo fajnie się go robiło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 OK więc daję długo oczekiwane zdjęcia myślę, że efekt się spodoba :P Zdjęcia nigdy nie oddadzą efektu jak to wygląda na żywo ale mam nadzieję, że pokazuje cały worklog ile trzeba włożyć pracy w wykonanie modyfikacji i ile trzeba poświęcić się by efekt końcowy był dobry. Co do reszty mam nadzieję, że inne mody pokazywane tutaj na forum też szybko zakończone będą. Życzę powodzenia innym którzy pracują teraz nad swoimi modami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choody92 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Daj jeszcze foty wnętrza. Jaki to wentylator na tylnej ściance?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 po pierwsze gratuluje pierwszej w pelni skonczonej modyfikacji - wg mnie: podswietlenie i srodek nie pasuja do zewnetrza... za ostre swiatlo - imho; - malowanie piekne; - i nic pozatym - PUSTO; podsumowujac: ladnie ale czegos brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 W środku daj jeszcze pulsującą katodę. Pokaż panel złącz Ale i tak mi tu czegoś brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Mi sie wydaje ze - obecne kolory nie oddaja efektu przerdzewialej brudnej blachy. Na 4 zdjeciu od konca jest tyle kolorow napackane ze juz sam nie wiem czy to blacha czy moze ktos sprzatal po graficiarzach sciane pod mostem. - czegos brakuje, wiecej lub rozlozonych na calej powierzchni jakis czegoc, rurek, czujnikow itp industrialnych ciach!l. Mysle ze mozna by cos podpatrzec grajac w niejedna gre typu System Shock, Doom czy HL. - ale ogolnie to bardzo fajnie to jest zrobione no i pomysl. - jestem zazdrosny o ilosc echow i achow nad ta modyfikacja wiec mojej krytyki prosze nie brac pod uwage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dodaję zdjęcie środka chociaż nie wiem po co :) przecież płyta nie była modowana a porządek to podstawa więc z tego to mnie nie trzeba sprawdzać :D Dodam tylko że SATA zostały juz zmienione na czarne :) Dziękuję za dobre i złe słowa. Ustosunkuję się tylko do jednego to moja wizja moda nad którą ciężko pracowałem i mi się podoba a to chyba najważniejsze :) Mam nadzieję, że jakieś natchnienie dla innych też to da i będzie więcej w Polsce ludzi modować i bawić się tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 juz wiem co mi tutaj najbardziej nei gra (oczywiscie to Twoja wizja) niemniej jednak po zmianie wezy z zielonych/bb na czarne (np Tygon) wygladaloby to zdecydowanie lepiej imho! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zewnątrz zajefajnie ale wewnątrz jak koledzy stwierdzili - bida aż piszczy :P w Twoim przypadku bym poeksperymentował z wentylem - dał kilka odcieni zieleni wtedy mogło by to jakoś fajnie wyglądać teraz to po prostu nie pasuje lepiej wyłącz oświetlenie tego wentyla wtedy może trochę poratuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 juz wiem co mi tutaj najbardziej nei gra (oczywiscie to Twoja wizja) niemniej jednak po zmianie wezy z zielonych/bb na czarne (np Tygon) wygladaloby to zdecydowanie lepiej imho!czarny bylby ok, ale moze czerwony? wtedy wentylek na tyl w czerwieni i mogloby wygladac ciekawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Bardziej podobało mi się malowanie z początkowej fazy moda (ten ostry pomarańcz i troszkę ciemniejszy później rlz). IMO coś zepsułeś, za dużo kolorów i brakuje tego czegoś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Według mnie ten kolor jest za jasny, mogło by to bardziej przypominać blachę :-( Ale doceniam wkład jaki w to włożyłeś i czas prace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...