matrix1 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Mam taki problem wgrywałem nowego biosa do mojej karty powercolor r 9000 i wszystko było ok ale po pewnym czasie na dosie i w biosie zaczeły sie robić artefakty na winidzie widać nawet dobrze i można pograć a naigorsze jest to że jest tylko 32 zamiast 64 mega pamieci Niewiem co zrobić z tym fantem.Starego biosu niemam mugł by ktoś dać mi linka do biosu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrov Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zrobiles kopie tago swojego starego biosu? napisz jaka wersje miales wczesniej i jaka teraz? najlepsza jest 8.000 im starsza tynm lepsza:) co do 32 mb, to chyba nagrales bios z r 9000 mobile bo innego wytlumaczenia nie widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 luknij na post przyklejony tam jest jak co i czym i jest link do mojego biosu 8.000 wgraj sobei go :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...