gregor666 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Tak, bedziesz 8 osoba do wysyłki. W Polsce wysyłam najtaniej jak sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jest jeszcze miejsce i czas na dorzucenie jednego zamowionka ? Gregor chodzilo by mi o takie cus: LINK Czarne i niebieskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Malik jestes w zamówieniu. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Super dzieki wielkie :) Co do szczegolow to sie zgadamy prywatnie. Nie wiem czy jeszcze jeden klient Ci nie dojdzie, ale to jutro bede wiedzial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 ok. moje zamowienie jest nastepujace: DTEK G1/4" Hi-Flow 1/2" Barb - 8szt. 3/8" BSP to 1/4" BSP reducer with Oring - 2szt. Feser - TFC - 50mm Laing DDC O-Ring - Blue - 1szt. jak juz pojdzie zamowienie to sie zgadamy co do formalnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Gregor to ja jeszcze domowie: 1. Feser - TFC - 50mm Laing DDC O-Ring - Blue 1 szt. 2. EK-DDC X-TOP Rev.2 Plexi 1 szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Malik OK. Zamówienie wysyłam jutro do południa. Screena z zamówieniem wrzucę do tematu. Jeśli ktoś sie rozmyśli, nie ma kasy albo zamierza sie przekręcić w najbliższym czasie to prosze dać znać do południa. Lista na dziś: -Ja i moj ziomek nie z forum -Oswek -Smurv -Aresius -Malik -Yogi -Narciarz -Matrox13 9 osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 1. Feser - TFC - 50mm Laing DDC O-Ring - Blue 1 szt.zgapiacz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 zgapiacz :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) to ja tez zgapie i poprosze jeszcze do zamowienia: EK Multioption RES 250 Rev2 - 1szt. (zlaczki 1/2") EK-DDC X-TOP Rev.2 Plexi - 1szt :) Edytowane 5 Grudnia 2008 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zamówienie złożone, dzis wrzuce screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zamówienie złożone, dzis wrzuce screena.czyli zdazylem z dolozonymi produktami? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Jawohl EDIT Dziś pośle do wszystkich PW ile trzeba wpłacić, bedzie to conajmiej polowa ceny zamowienia. Przesyłkę pokryje ja a potem podzielimy na wszystkich. Edytowane 5 Grudnia 2008 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Jawohl EDIT Dziś pośle do wszystkich PW ile trzeba wpłacić, bedzie to conajmiej polowa ceny zamowienia. Przesyłkę pokryje ja a potem podzielimy na wszystkich. Super to czekam na twojego PMa :D Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Potwierdzenie naszego zamówienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Potwierdzenie naszego zamówienia.czyli tak jak zakladalismy wysylka free? jak dobrze pamietam byl warunek 500 funtow :) na wykazie jest cale 20pensow hehe wiec zostaje tylko wysylka w PL :) Edytowane 5 Grudnia 2008 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 czyli tak jak zakladalismy wysylka free? jak dobrze pamietam byl warunek 500 funtow icon_smile3.gif na wykazie jest cale 20pensow hehe wiec zostaje tylko wysylka w PL icon_smile3.gif Niekoniecznie, patrz moj post nr 83 :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Kurdę, jakby funt nie był taki drogi to chętnie też bym sobie coś sprowadził :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Niekoniecznie, patrz moj post nr 83 :sad:hmm... zobaczymy co odpisza w realizacji. skoro miala byc za 15 funtow to na glowe przy 9 osobach jest ok 10,- wiec nie powinno byc az tak zle. no chyba ze jednak szczescie sie do nas usmiechnie i wysla za free :) zkoncu to spore zamowienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wszystkie zaliczki wpłynęły. Teraz czekam na wiadomość ze strony sklepu o realizacji. Będę informował na bieżąco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Gregor jaki przewidujesz czas realizacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Jeszcze nie dostałem info z chilled więc tym samym nie wiem nic. Większośc zamowienia było na stanie wiec nie powinno być dlugo. Jak tylko dostane pierwsze info to zapytam o przybliżony termin realizacji. EDIT: Hi We're currently waiting on some parts to complete it. Not sure how long they will be. Thanks Tom Odpowiedz z dzis z Chilled. Edytowane 12 Grudnia 2008 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 jakies newsy w temacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 do swiat pewnie nie skompletuja :( widze ze przyjdzie mi czekac ze zlozeniem mojego WC jeszcze z dobry miesiac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 do swiat pewnie nie skompletuja :( widze ze przyjdzie mi czekac ze zlozeniem mojego WC jeszcze z dobry miesiac :( Ponad tydzien kompletuja ... obijaja sie. Sadze ze na nowy rok dopiero beda zabawki u nas :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Ponad tydzien kompletuja ... obijaja sie. Sadze ze na nowy rok dopiero beda zabawki u nas :( Norma na wyspach =/ jak maja to wysylaja szybko lecz gdy trzeba cos wiecej zrobic.... eh... Kupilem block w jednym sklepie EnzoT na NB ale wadliwa revizje wiec jak zalal mi plyte obiecali wymienic. Czekalem ok 2 m-ce az w koncu dzwonia i wyszlo ze wyslali pod zly adres =/ ok za nastepne 2 tyg przychodzi paczka.... zamiast rev A ta sama wadliwa =/ teraz czekam na zwrot kasy. Edytowane 17 Grudnia 2008 przez Vdrop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Poganiam mailami ale narazie lipa, jutro spodziewam się odpowiedzi co dokładnie ma a czego brakuje. widze ze przyjdzie mi czekac ze zlozeniem mojego WC jeszcze z dobry miesiac Ja już ciągnę na blaszaku a athlonem 754 w środku i przypomniałem sobie co to znaczy głośny komp, polecam wszystkim narzekającym na lainga i głośne 120-ki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Poganiam mailami ale narazie lipa, jutro spodziewam się odpowiedzi co dokładnie ma a czego brakuje. Ja już ciągnę na blaszaku a athlonem 754 w środku i przypomniałem sobie co to znaczy głośny komp, polecam wszystkim narzekającym na lainga i głośne 120-ki no ja tez bylem zmuszony wrocic do AC (zajebiaszcza turbinka od Gigabyte`a) i referencyjnego Radka. Po odpaleniu Assasin`s Creed przypomnialem sobie dlaczego kupilem WC... EDIT: Cos nowego wiadomo? Edytowane 19 Grudnia 2008 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Chyba nic nowego w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jakoś strasznie cieżko sie dogadać z angolami, napisalem im juz 2 razy żeby określili co wstrzymuje wysyłkę i nic. Na moje oko to do wysłania całości brakuje: 1 Tygona który zamówił Oswek 2 Lamptron Advanced Slot Protector - UV- mają tylko białe Z harmonogramu pracy sklepu wynika ze ciężko będzie z wysyłka przed nowym rokiem. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...