Skocz do zawartości
gregor666

Zakupy W Uk

Rekomendowane odpowiedzi

ok. moje zamowienie jest nastepujace:

DTEK G1/4" Hi-Flow 1/2" Barb - 8szt.

3/8" BSP to 1/4" BSP reducer with Oring - 2szt.

Feser - TFC - 50mm Laing DDC O-Ring - Blue - 1szt.

jak juz pojdzie zamowienie to sie zgadamy co do formalnosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malik OK.

Zamówienie wysyłam jutro do południa. Screena z zamówieniem wrzucę do tematu. Jeśli ktoś sie rozmyśli, nie ma kasy albo zamierza sie przekręcić w najbliższym czasie to prosze dać znać do południa.

Lista na dziś:

-Ja i moj ziomek nie z forum

-Oswek

-Smurv

-Aresius

-Malik

-Yogi

-Narciarz

-Matrox13

9 osób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzenie naszego zamówienia.

czyli tak jak zakladalismy wysylka free? jak dobrze pamietam byl warunek 500 funtow :) na wykazie jest cale 20pensow hehe wiec zostaje tylko wysylka w PL :) Edytowane przez -=YoGi=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie, patrz moj post nr 83 :sad:

hmm... zobaczymy co odpisza w realizacji. skoro miala byc za 15 funtow to na glowe przy 9 osobach jest ok 10,- wiec nie powinno byc az tak zle. no chyba ze jednak szczescie sie do nas usmiechnie i wysla za free :) zkoncu to spore zamowienie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie dostałem info z chilled więc tym samym nie wiem nic.

Większośc zamowienia było na stanie wiec nie powinno być dlugo.

Jak tylko dostane pierwsze info to zapytam o przybliżony termin realizacji.

EDIT:

Hi

We're currently waiting on some parts to complete it. Not sure how long

they will be.

Thanks

Tom

Odpowiedz z dzis z Chilled.

Edytowane przez gregor666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponad tydzien kompletuja ... obijaja sie. Sadze ze na nowy rok dopiero beda zabawki u nas :(

Norma na wyspach =/ jak maja to wysylaja szybko lecz gdy trzeba cos wiecej zrobic.... eh...

Kupilem block w jednym sklepie EnzoT na NB ale wadliwa revizje wiec jak zalal mi plyte obiecali wymienic. Czekalem ok 2 m-ce az w koncu dzwonia i wyszlo ze wyslali pod zly adres =/ ok za nastepne 2 tyg przychodzi paczka.... zamiast rev A ta sama wadliwa =/ teraz czekam na zwrot kasy.

Edytowane przez Vdrop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poganiam mailami ale narazie lipa, jutro spodziewam się odpowiedzi co dokładnie ma a czego brakuje.

widze ze przyjdzie mi czekac ze zlozeniem mojego WC jeszcze z dobry miesiac

Ja już ciągnę na blaszaku a athlonem 754 w środku i przypomniałem sobie co to znaczy głośny komp, polecam wszystkim narzekającym na lainga i głośne 120-ki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poganiam mailami ale narazie lipa, jutro spodziewam się odpowiedzi co dokładnie ma a czego brakuje.

Ja już ciągnę na blaszaku a athlonem 754 w środku i przypomniałem sobie co to znaczy głośny komp, polecam wszystkim narzekającym na lainga i głośne 120-ki

no ja tez bylem zmuszony wrocic do AC (zajebiaszcza turbinka od Gigabyte`a) i referencyjnego Radka. Po odpaleniu Assasin`s Creed przypomnialem sobie dlaczego kupilem WC...

EDIT:

Cos nowego wiadomo?

Edytowane przez -=YoGi=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś strasznie cieżko sie dogadać z angolami, napisalem im juz 2 razy żeby określili co wstrzymuje wysyłkę i nic.

Na moje oko to do wysłania całości brakuje:

1 Tygona który zamówił Oswek

2 Lamptron Advanced Slot Protector - UV- mają tylko białe

Z harmonogramu pracy sklepu wynika ze ciężko będzie z wysyłka przed nowym rokiem. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi