-=YoGi=- Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jakoś strasznie cieżko sie dogadać z angolami, napisalem im juz 2 razy żeby określili co wstrzymuje wysyłkę i nic. Na moje oko to do wysłania całości brakuje: 1 Tygona który zamówił Oswek 2 Lamptron Advanced Slot Protector - UV- mają tylko białe Z harmonogramu pracy sklepu wynika ze ciężko będzie z wysyłka przed nowym rokiem. :( czyli pewnie przyjdzie mi skladac w czasie sesji :D Edytka: cos nowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 raczej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 mijają kolejne 2 tygodnie, a tu dalej nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Spoko, jest szansa na szybki finał. Tom właściciel sklepu pisał ze głównym brakiem w zamówieniu są GTZ'y a widać ze dostawa ich jest planowana na poniedziałek. Najgorszy w tym sklepie jest brak kontaktu osobistego czyli brak nr telefonu bo mailowy kontakt jaki jest taki jest. Jutro napisze po raz enty do sklepu. W najgorszym przypadku moze trzeba bedzie z czegos zrezygnowac, po konsultacjach z Malikiem mam jego wstępna zgode na wyrzucenie z zamówienia zaślepek Lamptron których jak nie było tak nie ma. Więcej szczegółów mam nadzieje jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Widzę iż kłopotów z zamówieniem ciąg dalszy zatem pytanie jeśli dogadujecie możliwości transakcji, to czy można dorzucić takie cuś? http://www.chilledpc.co.uk/shop/product_in...d7b8d8b7d141bf0 Tak 2m = czyli 6 stóp jak herbatniki wolą. Jeżeli można byłbym wdzięczny jak nie to trudno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Stan magazynowy OUT więc zerowe szanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) A faktycznie nie zauważyłem Outa Ale widzę że mają nie świecący 10/16 również jeżeli można tak ze 2m bym prosił http://www.chilledpc.co.uk/shop/product_in...d7b8d8b7d141bf0 Jeżeli można rzecz jasna Jak się nie da to pozostaje tylko powodzenia w dalszym boju ze sklepem życzyć Pzdr Edytowane 18 Stycznia 2009 przez macias84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Hi I think we can do most of it now - I will get onto it tomorrow once we have 5 mins from clearing all the other back orders :) Tom Grzegorz Nawrat wrote: > Hi Tom > I see that you have GTZ on stock today. > My order #5557, do you have all stuff for me now? > > Greetings Dzis info od Toma Welsh'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 czyli jakies swiatelko w tunelu jest, ze moze ruszy w tym tygodniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) I po kolejnym mailu przyszła odpowiedz: Hi We have everything except :- PA120.3 (waiting on Thermochill) Ek res 250 UV GReen panel NB MAX (we can forward this later though) Thanks Tom Z tego co widzę to TC w dostawie jutro, uv green panel jest prawie w takiej samej cenie 5mm zamiast 3mm i zostaje EK RES 250 i NB MAX Dziś jeszcze będę pytał o termin dostawy tych rzeczy Edytowane 22 Stycznia 2009 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 A moje plastiki tez beda ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Wg Toma Welsha tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 czy ktoś oprócz mnie brał EK res? bo jak składaliśmy zamówienie, to jak byk były na stanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Wierz mi ze te stany ze strony internetowej są uja warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 No to super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Wierz mi ze te stany ze strony internetowej są uja warte.wlasnie widze... ehh no nic. zobaczymy kiedy to wkoncu dojdzie... a tak sobie przewidywalem ze trafi na sesje :D ale powoli zaczynam dostrzegac, ze moze nawet do konca sesji nie dojsc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 cos sie ruszylo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fofox Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mam trochę inne pytanie, znacie jakiś internetowy sklep ze sprzętem audio w UK (dobry i w miarę tani - coś ala overclockers) który wysyła sprzęt do Irlandii (Republiki) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 sesja sie zaczela, a ciekawe czy sklep juz zaczal skladac nasze zamowienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie Dziś otrzymałem następującą wiadomość ze sklepu: Hi Everything keeps going in and out of stock as customers who pay and order get them shipped out.. We're expecting lots of swiftech next week Tom Na podstawie tej wiadomości zakładam że Pan Tom Welsh olał nasze zamówienie. Od samego początku pytam go ile za przesyłkę płacimy i nic. Napisałem mu też żeby na pewno zostawiał rzeczy do nas a odbiór mogę zagwarantować wpłatą części kasy i też nic. Trochę niepoważne traktowanie klienta wartego ok 700 funtów. Co robimy w takim wypadku? Ja pomału skłaniam się ku rezygnacji bo nie dość że kurs funta podskoczył to jeszcze nadal nie wiem ile wpłacić kasy za towar. Gorszego burdelu nie widziałem w życiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja sie sklaniam do rezygnacji, bo to sa poprostu jaja. Sklep kompletnie pozniej krytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aresius Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Toż to jakaś parodia sklepu... również skłaniam się ku rezygnacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Przyglądam się waszym zmaganiom i trochę dziwię, że temat jeszcze się ciągnie. IMO najlepsze zakupy i tak robi się u naszych zachodnich sąsiadów, np. Christian z Aquatuning.de (polecam) potrafi odpisać na maila w ciągu pięciu minut, a jak nie ma czegoś w magazynie to stanie na głowie i to załatwi. Zakupy w UK to porażka, dostępność towarów w Chilled PC (bardziej) czy Specialtech (mniej) to czysta loteria... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 omijaj ten sklep szerokim łukiem :angry: cwele zamówienie realizowali 1,5 miesiąca żeby nie było, że Was nie ostrzegałem Z Plastim przerobiliśmy to w sierpniu 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Czy mi sie wydaje, czy ten frajer (sory ze tak napisze, ale to chyba jedyne okreslenie), nie przytrzymuje towaru ktory ma byc do nas wyslany, tylko rozsyla go innym, dla ktorych moga zrobic pelne zamowienie? dla mnie to totalna porazka... choc nigdzie nie moge dostac zlaczek D-Tek`a, to tez jestem za rezygnacja, bo to co oni odwalaja, to juz totalne przegiecie... Malik - nie wiesz skad mozna by wytrzasnac D-Tek NK12 High-Flow? Bo reza i top dorwe w coollingu. Edytowane 12 Lutego 2009 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Największą porażką tego sklepu jest brak jakiegokolwiek innego kontaktu poza mailem a na maila odpisują co 5-go. Czekam na decyzję reszty i jak coś to przelewam wpłaconą kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Mi to rybka i tak miałem bardzo małe zamówienie, niby zależy mi na tej uszczelce, żeby ładnie wykończyć wycięcia. Uszanuje wasza decyzje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja się dostosuje do większości. Mogę poczekać jeszcze max miesiąc :angry: A może nie płacić im i zrezygnowac i ofkros zrobić zakupy gdzie indziej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 mi tak nigdy na czasie nie zalezalo, moze przeniesiemy gdzies nasze zamowienie bo jedyne na czym mi zalezy to wyciszyc tego mojego beznadziejnie glosnego lainga ;/ a w PL nie ma zandych paneli ani nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 na chwile obecna przy tych kursach walut, przynajmniej w moim wypadku nie widze sensu robienia zamowienia za granica. Fakt zaoszczedzenia 5 czy 10 PLN jest malo przyciagajacy. Ja juz sie pogodzilem, ze zamowienia nie bedzie bo na nas wykladaja, wiec szukam innych zrodel czesci do klopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...