lamapcv2 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Witam Wszytkich ***HDD Panowie mam problem dotyczący zakupu dysku twardego,a mianowicie nie wiem czy do mojej płyty bede mógł podłączyć dysk twardy zgodyny z obecnym standardem SATAII. Płyta to Gigabyte K8NF-4 ***Sprzęt Nam okazję zakupić płyte+procesor Panowie na ile byście wycenili ten sprzęt-AMD x2 6000 (125 W)+ Asus-M2N SLI Deluxe ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Ile masz na sprzet to po 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamapcv2 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Na sam dysk twardy chce przeznaczyć 250 PLN Gostek który chce mi sprzedać tą płytę i procek wycenił "się" na 400 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Za 400zł mój kolego to kup e5200 i Gigabyte na P31.Będzie wydajniejszy niż Athlon i o niebo chłodniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Kup tak jak kolega wyżej mówi E5200 i P31 i dokup do tego WD 320GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamapcv2 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Na razie planuje zakupic sam dysk twardy. Wiec do tego mojego Gigabyte K8NF-4 moje spokojnie kupic dysk SATaII? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Najpierw sprawdz na płycie czy masz wejscia SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamapcv2 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Mam SATa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 No to kup WD 320gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamapcv2 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 ...ale SATAII rozumiem? Nie chcial bym kupowac czegos,czego juz sie nie uzywa.Dysk kupuje z mysla o nowym PC,ktorego juz niedlugo zamierzam zakupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Ten WD wyszedł niedawno. Nieważne czy SATA czy SATAII, to samo (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...