kalif Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Chciałbym zakupić do laptopa porządny, dobry głośnik bluetooth, ewentualnie zestaw max 2.1. Po to, żeby wygodnie można było go używać, bez żadnych kabli. A samłośnik(i) podłączyć tylko do gniazdka z prądem i tyle. Bluetooth mam wbudowany w lapku, więc byłoby to bardzo wygodne. Nie proponujcie mi małych zestawów dedykowanych Ipodom, telefonom komórkowym itp, bo znam je i nie o tego pokroju sprzęt mi chodzi. Głośnik owy może być bynajmniej wielkości subwoofera, jestem domorosłym audiofilem, zależy mi na porządnej jakości :) Udało mi się znaleźć coś takiego: http://www.allegro.pl/item462125875_glosni...ooth_nokia.html ale sam nie wiem, czy nie różni się ta yamaha od jakiś produktów "na baterie" od Nokii... W każdym razie szukam czegoś takiego :-) Edytowane 30 Października 2008 przez kalif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 KODA BT900 http://www.allegro.pl/item469905416_bezprz...th_raty_fv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky_luq Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Jako ze ja takze jestem uzytkownikiem laptopa to strasznie spodobala mi sie opcja glosnikow na bluetooth :) Wyczytalem ze te Kody BT-900 sa niemalze identyczne jak Sven Royal 1 - wiec moge sie spodziewac ze zagraja na przyzwoitym poziomie. 1. Czy ktos sie orientuje jak jest rozwiazane to przesylanie dzwieku bezprzewodowo - chodzi dokladnie o to czy wykorzystywana jest zintegrowana karta muzyczna w laptopie czy moze te glosniki maja jakas swoja karte muzyczna?? Duzo sie naczytalem na tym forum o dobrym zrodle dzwieku i zastanawiam sie czy faktycznie przesylanie dzwieku z lapka przez bluetooth sie sprawdzi... 2. Rozumiem ze kolumna aktywna musi jest podlaczona do sieci a co z druga kolumna - tez musi miec jakies zasilanie?? Jest polaczona z kolumna aktywna kablem czy przez bluetooth?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...