Piotras Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 No to pochwalcie się jak ta giera u was chodzi tu macie linka do demka: http://www.gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x...1,2454#plik2454 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Bardziej to do software pasuje :P Po drugie to jest podobno nieoficjalne i beta wersja dema UT2003. Ciekawe co na to epic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 No to pochwalcie się jak ta giera u was chodzi tu macie linka do demka: http://www.gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x...1,2454#plik2454 jak się sciągnie to zobaczymy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Kumpel mi zasysa, jak tylko przyjde do domu z praktyki pociupie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ciągnie mi jakieś 20KB/s więc chyba jutro coś o tym skrobnę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Moze ktos zna jeszcze jakis mirror bo z wp to o polaczenie raczej trudno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Moze ktos zna jeszcze jakis mirror bo z wp to o polaczenie raczej trudno? :lol: :lol: :lol: chyba im łącze zapchałem bo mi z wp ciągnie 18-20KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Nic dziwnego, tak wolno idzie. Polaczylem sie chyba za 15 razem, transfer to gora 9kB/s (jak dobrze pojdzie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 No co wy - mnie nie spada poniżej 100 (średnio ok 110) kb/s - jutro przekaże wnioski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Ja dostałem się za 20 razem ale transfer nie najgorszy około 30 Kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Chyba się wszyscy na to rzucili, bo pisze, że limit 400 użytkowników przekroczony :( Nawet najszybsze łącze nie pomoże..... Jak się dossam to wtedy coś napisze o gierce. Thx za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ja już miejsce zwolniłem. jutro dam znać jak to chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Dostałem się - transfer ok. 100KB/s czyli całkiem cool, ale mimo wszystko to 45 min sciągania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Dostałem się - transfer ok. 100KB/s czyli całkiem cool, ale mimo wszystko to 45 min sciągania :(Czlowieku mi jeszcze zostaly 2 godziny i 17 minut !!!!!! Ja to dopiero mam się z czego martwić :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Dostałem się - transfer ok. 100KB/s czyli całkiem cool, ale mimo wszystko to 45 min sciągania :(Nie dołuj, ludzie tu na SDI siedzą też :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Yuri, LOBO, Tom.0, Piotras .... Panowie postawcie ftpa jak sciagniecie .... juz se 100 razy probowalem i do servera WP sie dostac nie moge !!! Albo moze ktos zna jakis alternatywny link ???... Moje GG 1509112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Yuri, LOBO, Tom.0, Piotras .... Panowie postawcie ftpa jak sciagniecie .... juz se 100 razy probowalem i do servera WP sie dostac nie moge !!!Dobrze gada, dac mu piwo :D BTW masz blad w sigu, hint: 8.5x133=? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Yuri, LOBO, Tom.0, Piotras .... Panowie postawcie ftpa jak sciagniecie .... juz se 100 razy probowalem i do servera WP sie dostac nie moge !!! Dobrze gada, dac mu piwo :D Dolaczam sie :) do prosby , choc nie wiem czy juz to ktos sciagnal :) Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Dostałem się - transfer ok. 100KB/s czyli całkiem cool, ale mimo wszystko to 45 min sciągania :(Czlowieku mi jeszcze zostaly 2 godziny i 17 minut !!!!!! Ja to dopiero mam się z czego martwić :cry: Haha. Jest 11.czerwiec.2002 godzina 17.24 moje sdi sciagnie ten pliczek za jakies 9,5 godziny :) (7 kilo na sekunde :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Po niespełna trzech godzinach walki z serwerem WP przy rozpakowywaniu pliczku pokazał mi się mój ulubiony błąd: "CRC ERROR download once again" Ide do monopolowego bo zaraz nie wytrzymam :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 lipa, nie dziala, rar sie nie chce rozpakowac- "unknown method" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Demko działa tylko w 800x600 i to całkiem płynnie na moim sprzęcie. Na niektórych mapach dawałem FSAA 4x i Anizo 8x. Jest pare błedów, np postacie są źle wyświetlane, w menu nie ma opcji konfiguracyjnych. Wszystko musiałem ustawiać wywołując menu poprzez wpisanie: preferences w konsoli (nie ma konsoli lecz takie coś jak w UT po tabem). Gra potwornie się zacina jak się pojawia wiecej przeciwników - praktycznie nie można grać. Napewno jest to błąd który poprawią. Wersja 906, opatrzona data 2001. Textury w wyższej rozdzielczości niż w UT, ale spodziewałem się czegoś lepszego. Aha, jest więcej map niż te 3 do odpalenia z menu, trzeba wejść do katalogu z grą i z tamtąd odpalić. Zdenerwował mnie fakt że nie mogłem ustawić czułości myszki - nie mogłem na początkju w nic trafić ;( Jak dla mnie to kolejna gra nie niosąca za soba rewolucyjnych zmian, aczkolwiek w finalnej wersji może być ciekawie :) Chyba trzeba poczekać na DOOMA 3. PS To tylko moja skromna opinia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 PS2 Ide o zakład, że będę się zagrywał w finalną wersję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 na ponizszym configu niestey ale zarywa..... nie moglem nigdzie zmienic ustawien grafy....... wrazenia z gierki: ladna..nawet bardzo ladna graficzka i teksturki, ladny efekt mgielki :) dzis zapodalem sobie Durona 1200 zobacze jak toto sie zmieni :) a pod spodem macie link,,,, ja mialem 200KB/s w 20 minut sciagnalem http://www.oniric.com/servidores/descargas...ament/ut2k3.zip :UPDEJT wtorek godz 20:13, LINK NIE DZIALA JUZ. USUNELI :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ...zciagnąłem po prawie 6 8O 8O 8O godzinach..coś serwer sie wyłaczał. Za jakieś30 minut sobie pogram :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Gierka ma małe wymagania co do pamieci ram. Na moich 512 jest idealnie - memstat xp podaje ze uzywane jest max 384 mb ze 512, wiec na 256 powinno dobrze chodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Po niespełna trzech godzinach walki z serwerem WP przy rozpakowywaniu pliczku pokazał mi się mój ulubiony błąd: "CRC ERROR download once again" Ide do monopolowego bo zaraz nie wytrzymam :evil: Ściągnij sobie WinRar'a bo w Winace mi też wywalało taki błąd !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgadza sie, i to najnowszego ver 30 !! wersja 2,60 tez u mnie wywalala ten blad.... idem zakladac Duronka... obym se nic nie ukruszyl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Się ściąga ale coś mi mówi że na MX to troszkę wolno będzie chodzić :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Się ściąga ale coś mi mówi że na MX to troszkę wolno będzie chodzić :cry:Nie martw się mam tą samą kartę co ty. Mam nadzieje, że i tym razem asus wyjdzie z twarzą :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...