Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Wlasnie, zdajcie relacje posiadacze gf2mx. Bo na gf3 to wiadomo, ze bedzie smigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Grafika 9/10 ( po zmianie w preferences na ultra high ) Płynność 9/10 (GF3 260/565 + XP 11x145) Grywalność - grałem przez 5 min bo mam jutro egzamin :( Mapy - 6/10, Antalus 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ...a pod spodem macie link,,,, ja mialem 200KB/s w 20 minut sciagnalem http://www.oniric.com/servidores/descargas...ament/ut2k3.zip Nie ma nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 U mnie na PII 233@350, voodoo3 plyta na BX'ie gra chodzi jak rakieta !@!, takiego slideshow to ja w życiu nie widziałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ...a pod spodem macie link,,,, ja mialem 200KB/s w 20 minut sciagnalem http://www.oniric.com/servidores/descargas...ament/ut2k3.zip Nie ma nic... no jakie pajace !!!! a jeszce rano bylo.... sorki za nieaktualnego linka :( jak ktos ma FTP to mu podrzuce.... ja jestem za firewallem wiec nici chyba ze tlenem na nocke moge zapodac (komp i tak na DC siedzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Wie ktos jak zmienic rozdzielczosc tak np. 1280x1024? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Pogrzebałem w opcjach i się okazuje że największe tekstury są przy ustawieniu higher ale ... są jeszcze high, super high oraz ultra high. Teraz nie przynoszą niczego nowego, ale mam nadzieje ze w pelnej wersji umieszcza odpowiednio duze texturki. To będzie z pewnością uczta dla oczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Jest, wreszcie sie sciagnelo !!! Na niepodkreconym procku C 1.2 smiga, ze az milo z gf2mx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Można powiedzieć że u mnie lekko "smuży" ale da się grać. Na pewno wersja pełna bedzie miała bardziej dopracowany engine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 lipa, nie dziala, rar sie nie chce rozpakowac- "unknown method" miałem to samo zainstaluj winrar np. 2.90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 girka ładnie wygląda chodzi też także myślę że wersja ostateczna będzie miała niezłą grywalność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zessalem i to kurcze jakaś wczesna beta :/ No i nie da się zmieniać (przynajmniej nie zauważyłem) rozdzielczości ani nic z ustawien grafiki :/ Tak samo opcje "controls" nie działają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zessalem i to kurcze jakaś wczesna beta :/ No i nie da się zmieniać (przynajmniej nie zauważyłem) rozdzielczości ani nic z ustawien grafiki :/ Tak samo opcje "controls" nie działają... dokładnie. można ewentualnie zmienić nasycenie, jasność.. :D ale błędów sporo. raz mi się wywaliło a za drugim rozegrałem 4 mecze w 3 remisy(0:0) a raz jedna flaga dla mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 :evil: :evil: :evil: U mnie to prawie wogóle nie działa! Przy uruchamianiu jakieś błędy wyskakują, za którymś tam razem odpalam- koszmar!!!! :? 8O 8O Tektury znikają( dosłownie jakby ich nie było), gra przycina..no...Beta, a w moim odczuciu to jakaś alfa :lol: :lol: To ta sama wersja, z którą z miesiąc temu pare osób się chwaliło, że ma...Z resztą nawet tytół jest stary. zamiat 2003 w nazwie jest II...do d...py :evil: :evil: Gra mimo błędów w grafice nie chodzi płynnie na Kyro2 i Cel 1066 i 320 Ram. Czsem, jak tekstury widziałem :lol: :lol: to można powiedzieć, że ładnie dosyć wygląda ten Unreal...ale...Quake 3 JEST POD TYM WZGLĘDEM LEPRZY!!!!!!!! :!: :!: :!: 3 lata starszy, a rozwala pod względem grafiki tego Unreala!!!!! Nie .....no trzeba czekać na Doom3..a z tego, co widziałem w Duke Nuken Forewer, to ten Unreal nie ma szans!!!! Na razie to zwykły szajs i nie polecam nikomu w to grać...Kwestia gustu, ale mi się nie podobał. Czekam na nowego Duka i Quake4 oraz Dooma3. 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 ..Bronie to taki syf, zę szkoda gadać :x :x :x Nie umywają sie do tych z Unreala Toutnament. Jakby coś na wzór Unreala 1 . Chłopaki z Epica zwalili grę jak tylko mogli!!!!! :oops: :oops: :lol: :lol: Rakietnica- 3 max pociski- syf. Jakaś pukawa co robi tarczę- ciągle się trzęsie jak jakiś wibrator :lol: :lol: :lol: W mirę porządny automat- jakiś taki za wolny?? Snajper- JEZU- taka lipa, że nie mogę- jakieś plazmy, lasery..DO [gluteus maximus]!!!! Z resztą tak samo- jakieś lsery, miotacze energii- dla fanów Teletubisiów mogą być...ale dla takich Quakerów czy nawet fanów Unreala T to syf kiła i mogiła :P :P A i jak odinstalować chciałem to mi błąd wyskoczył, że jakiegoś dll-a nie ma i nie moze- ręcznie musiałem to wywalić. Sorki za emocje, ale mi w Diablo 2 postać nie chce się wgrać- gierka coś namieszała i plików nie chce czytać :? :? :? Shit happens :? :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Ja tego Unreala rozpakowałem Unreala bez problemu.Na stronie www.winace.com jest plik uaktualniający biblioteki rar. Zamieniacie ten co macie i się rozpakowuje wszystko jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 774 MHz with 383MB RAM Video: Voodoo 3 (HoE 1.00) Your graphics card is not supported - please consult the FAQ History: CheckDeviceCaps <- UD3DRenderDevice::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine chyba juz najwyzszy czas sprzedac voodoo :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 hmmm,chodzi plynnie, wyglada ciekawie , podobne klimatem d unreala 1 , no oczywiscie grafa poprawiona, ogolnie moze byc. Postacie fajnie wygladaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zessalem i to kurcze jakaś wczesna beta :/ No i nie da się zmieniać (przynajmniej nie zauważyłem) rozdzielczości ani nic z ustawien grafiki :/ Tak samo opcje "controls" nie działają... w sieci jest program do zmiany grafiki i grzebania w opcjach, zwie sie "UT2K3 Quick Edit.rar"...jak cos walcie na priva... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 MIałem ten sam błąd!!! Więc kto ma Kyro2 niech lepiej zapomni o Unreal T2003. I bardzo dobrze.....chszanić Unreala T 2003 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Pogrzebałem w opcjach i się okazuje że największe tekstury są przy ustawieniu higher ale ... są jeszcze high, super high oraz ultra high. Teraz nie przynoszą niczego nowego, ale mam nadzieje ze w pelnej wersji umieszcza odpowiednio duze texturki. To będzie z pewnością uczta dla oczu.Jak sie zmienia te textury, mapy w konsoli, rozdzielczosc, itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Dla poszukiwaczy dema: - http://respawners.gamer.hr/dl/demos/ut2k3.demo.zip - http://dellan.myftpsite.net/ut2k3playableD...-ut2k3.demo.iso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Niech ktos zarzuci linkaczem do programu w ktorym mozna w ut2k3 zmienic rozdzielczosc i detale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Odpalał ktoś Benchmarka w UT2003 ja na GF2 :twisted: miałem trzy wyniki 34; 169 i 9 klatek ciekawe co do czego :?: a co do rozdzielczości to jak zmieniłem w pliku benchmark.bat rozdzielczość (jest na końcu 640x480) po odpaleniu go gierka uruchamiała sie w 1024x768. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Odpalał ktoś Benchmarka w UT2003 ja na GF2 :twisted: miałem trzy wyniki 34; 169 i 9 klatek ciekawe co do czego :?: a co do rozdzielczości to jak zmieniłem w pliku benchmark.bat rozdzielczość (jest na końcu 640x480) po odpaleniu go gierka uruchamiała sie w 1024x768. :?: w bench...log to miałeś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 w bench...log to miałeś :?: Tak te trzy wartości w takiej kolejności 34;169;9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 w bench...log to miałeś :?: Tak te trzy wartości w takiej kolejności 34;169;9 jedna pod drugą czy obok siebie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 jedna pod drugą czy obok siebie :?: Tak to wyglądało dokładnie 34,..... fps 169,..... fps 9,...... fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 jedna pod drugą czy obok siebie :?: Tak to wyglądało dokładnie 34,..... fps 169,..... fps 9,...... fps wykasuj ten plik i odpal benchmark i powinieneś mieć jedną wartość w nowoutworzonym pliku. i się nią pochwal :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 wykasuj ten plik i odpal benchmark i powinieneś mieć jedną wartość w nowoutworzonym pliku. i się nią pochwal :wink: dzisiaj wieczorem spr. i jutro wrzuce na posta zobaczymy co z tego wyjdzie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...