koz4 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Mam problem z tą właśnie integrą (Ati HD 2100 )na mobo Gigabyte MA74GM-S2H /AMD 740G/ przy uruchamianiu niektórych gier nie ma obrazu tylko sam dzwięk.Nie wiem czy to jest wina ustawien CCC czy problemy z zasilaniem.Do zestawu podłączony mam monito 22'' z 1650x1050(przy zmianach rozdzielczości to samo występuje).Dodam że posiadam zasilacz ModeCom Feel III 350W PFC może to on stanowi problem chociaż nie sądze.Sprzęt jest nowy.Mam jeszcze jedno pytanie jaką karte najelepiej dokupić do tej płyty.Crossfire nie będe miał, ale może macie jakies pomysły.W efekcie rozpaczy chyba kupie Nvidie, na radeonach sie zawiodłem. Edytowane 30 Października 2008 przez koz4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Podaj proszę cały skład Twojego komputera. RAMy, CPU, etc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...