mkowal Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Witam, Mam problem z modemem Alcatel SpeedTouch Home przerobionym na Pro tzn: Łączę się z komputerem połączenie Lan działa super ale nie mogę sie połączyć z internetem Mam Neostrade. Proszę jeśli mógł mi ktoś pomóc w konfiguracji. Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Jak wykonałeś tą przeróbkę i w jakim celu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkowal Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Chciałem się połączyć i nie wychodziło, znalazłem to: Manual do przeróbki no i pomyślałem odblokuje reszte funkcji to może zacznie działać, przeróbka działa czyli wszystkie funkcje mam odblokowane ale połączyć sie z Netem nie dam rady :/ Jakby ktoś chciał to daje linka do instrukcji tego modemu, ja nie daje rady sie wyczytac o co chodzi, moze ktos zrozumie i mi pomoże:Instrukcja Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkowal Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Już chyba wiem o co chodzi ale dalej mam problem Neostrada ma ustawienie VPI:0 a miałem ustawione VPI:8 no fajnie mi sie zmienia w Phonebook na Vpi:0 ale już w Bridge jeśli chce dodać port wyskakuje Can not create port. Co mogę zrobić żeby sie udało. Może kabel Rj45-Rj45 jest zły - chyba to jest prosty jak trzeba bedzie skretke to kupie ale poradzcie mi! Zrobiłem dowgrad do wersji home z powrotem jakby co, ale jak kto woli wersje pro zrobie w 1 minutke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...