deadfrog Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Witam, swoj problem opisalem juz TUTAJ ale wiem ze nie kazdy tam zaglada a tutaj znajde ekspertow od zasilaczy :rolleyes: Duzo sie nie zmienilo poza tym ze sprawdzilem karte graficzna u kolegi i dzialala bez problemu, pozostaly wiec praktycznie mobo i zasilator. Czy takie obawy sa typowe dla uszkodzonego zasilacza? Dziwne jest tylko to ze wentylatory podlaczone bezposrednio do moleksa dzialaja na 12V jak i na 5V, a w srodku tez masakry nie ma nic nie czuc spalenizna itp. Co o tym myslicie moze to byc zasilacz? (napiszcie ze tak bo nie chce kupowac nowej mobo :lol2: ) Aha nie mam dostepu do miernika i nie bardzo jak mam sprawdzic inne elementy. Edytowane 30 Października 2008 przez deadfrog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Miałem kiedys cos takiego na Modecomie 450W... napiecia OK ale komp pozostawał czarny ( zasiłka troche dziwnie skwierczała ) Wymiana zasilatora i komp ruszył... Ale sprawdz mobo.... podstaw inna.... Mowisz ze kondy masz napuchniete... to tez własnie moe by problem zimnego startu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 zasilacz albo karta graficzna - podepnij inną grafikę i wtedy zobacz, a jak nie zadziała to najpewniej zasiłka do wymiany - jedyne możliwości sprawdzenia to wymiana komponentu na inny kolegi / brata lub kogoś u kogo działa i sprawdzenie czy pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Kupilem amacroxa 400W i dalej to samo... karta jak juz mowilem sprawdzona na innym kompie, monitor na laptopie wiec chyba plyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...