Loruro Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Szukam nowej płyty głównej do 300 zł Musi być wydajna w grach, bo głównie do tego używam kompa Za niedługo zamierzam kupić 4GB DDR2 1066 Mhz więc musi też to obsługiwać Musi też mieć szyne fsb 1333 Mhz Procka raczej nie będe krecil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek_Lodz Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Jak pod Intela to np MSI P45 NEO-F lub coś z rodziny ASUS'a P5 z chipsetem P35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 gigabyte p35-ds3l I ciężko powiedzieć że jakieś mobo jest wydajne w grach , odpowiada za stabilność całego systemu jednak kupienie lepszego nie daje wymiernego wzrostu mocy zestawu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loruro Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Z polecanych mi płyt głównych jaka według was jest najlepsza? DFI Blood Iron, Foxconn P35A-S, MSI P35 Neo2 FR, MSI P45 NEO-F, Gigabyte p35-ds3l Mi sie wydaje, że MSI P45 NEO-F bo ma dobry chipset, ale ja sie nieznam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Z polecanych mi płyt głównych jaka według was jest najlepsza? DFI Blood Iron, Foxconn P35A-S, MSI P35 Neo2 FR, MSI P45 NEO-F, Gigabyte p35-ds3l Mi sie wydaje, że MSI P45 NEO-F bo ma dobry chipset, ale ja sie nieznam Wszystkie wymienione są dobre, ale ja brałbym właśnie tą MSI P45. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 hmm o tym msi na p45 dużo nie słyszałem, ale sadze że może być godna zaufania . Co do reszty to p35 okropnie się grzeje moim zdaniem lepiej parę zł dołożyć do msi p45 neo3-fr . Co do reszty to p35 okropnie się grzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroku Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Możesz sie zastanowić nad msi p43 neo, ma pcb to samo co p45 (nawet pcb jest podpisane p45, a na napisie nalepka p43), ale jest tańsze a pewnie i tak ci wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loruro Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Wezme MSI P45 NEO-F Na stronie MSI pisze że p45 neo3-fr obsluguje 1066Mhz RAM tylko po OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...