djHaki Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 :twisted: JEST kupilem tam wentyl i katode katoda za 79zl :P taniej jak ze sklepow internetowych ale drozej np jak w USA :evil: NIE MOZNA MIEC JEDNAK WSZYSTKIEGO!! Grunt ze wreszcie sie cos ruszylo ....ps jak chcecie fotki w tym sklepie zobaczyc to klikac na WOZEK :twisted: www.quatron.pl POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 super, dzięki za info tej katody właśnie brakowało w mojej "nowomodowanej" budzie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 kurcze, ale topic znalazł się nie w tym dziale co trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 To podejdz do nas na Powstancow Sl. 5 (zaraz obok kamiennego slonia) ale w polowie przyszlego tygodnia bo teraz jest remont. Mamy pelna oferte Chieftec a i katod i wentylatorow swiecacych nie brakuje :) Pod koniec kwietnia bedzie pelna oferta Sunbeama. Co do tej katodyza 79 zł to moje zdanie jest takie ze warto dolozyc 10 zł i miec Sunbeama a nie jakies chinskie dziadostwo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 aiki, daj mi na priva dokładne namiary na Waszą firmę, może jakiś cennik pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Aiki ceny nawet nawet .....moze sie skusze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 w sumie to nie ma tam nic ciekawego :) ale ... kupilem 2 dni temu bude chiefteca a tam jest 20 zeta tansza :D maja w miare tanie kable swiecace , za 80 zeta 150cm z inwerterem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 To podejdz do nas na Powstancow Sl. 5 (zaraz obok kamiennego slonia) ale w polowie przyszlego tygodnia bo teraz jest remont. Mamy pelna oferte Chieftec a i katod i wentylatorow swiecacych nie brakuje :) Pod koniec kwietnia bedzie pelna oferta Sunbeama. Co do tej katodyza 79 zł to moje zdanie jest takie ze warto dolozyc 10 zł i miec Sunbeama a nie jakies chinskie dziadostwo:)mhhhh to jest duuuzy bydynek w ktorym na parterze jest salon IDEI ?? ma z 10 pieter albo wiecej, dorze mi sie wydaje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 To podejdz do nas na Powstancow Sl. 5 (zaraz obok kamiennego slonia) ale w polowie przyszlego tygodnia bo teraz jest remont. Mamy pelna oferte Chieftec a i katod i wentylatorow swiecacych nie brakuje :) Pod koniec kwietnia bedzie pelna oferta Sunbeama. Co do tej katodyza 79 zł to moje zdanie jest takie ze warto dolozyc 10 zł i miec Sunbeama a nie jakies chinskie dziadostwo:)mhhhh to jest duuuzy bydynek w ktorym na parterze jest salon IDEI ?? ma z 10 pieter albo wiecej, dorze mi sie wydaje ?? Tak to ten budynek parter po srodku. Jaka bude kupiles i ile na nia masz gwarancji?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 BARDZO podobaja mi sie ceny obudow Chieftec'a... Juz zbieram kaske :) Mam nadzieje, ze jest, a przynajmniej bedzie sprzedaz wysylkowa? Niestety do Wrocka mam pol Polski :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 To podejdz do nas na Powstancow Sl. 5 (zaraz obok kamiennego slonia) ale w polowie przyszlego tygodnia bo teraz jest remont. Mamy pelna oferte Chieftec a i katod i wentylatorow swiecacych nie brakuje :) Pod koniec kwietnia bedzie pelna oferta Sunbeama. Co do tej katodyza 79 zł to moje zdanie jest takie ze warto dolozyc 10 zł i miec Sunbeama a nie jakies chinskie dziadostwo:)mhhhh to jest duuuzy bydynek w ktorym na parterze jest salon IDEI ?? ma z 10 pieter albo wiecej, dorze mi sie wydaje ?? Tak to ten budynek parter po srodku. Jaka bude kupiles i ile na nia masz gwarancji?? Chieftec Dragon ( czarny 8) ) kupilem a AGE a gwarancja jest chyba na rok. ale w waszym sklepie nie ma oudowy BEZ zasilacza :( a ja wlasnie taka kupilem. w przyszlym tygodniu wpadam do sklepu :) w jaki dzien otwarcie ?? i jedny pytanko ... wstawiacie okienka do bocznych scianek ?? nie chodzi mi o dostepne panele w waszym sklepie tylko wstawienie okienka o "dziwnym" ksztalcie. tzn robicie na zamowienie jakies szyby i montujecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 To podejdz do nas na Powstancow Sl. 5 (zaraz obok kamiennego slonia) ale w polowie przyszlego tygodnia bo teraz jest remont. Mamy pelna oferte Chieftec a i katod i wentylatorow swiecacych nie brakuje :) Pod koniec kwietnia bedzie pelna oferta Sunbeama. Co do tej katodyza 79 zł to moje zdanie jest takie ze warto dolozyc 10 zł i miec Sunbeama a nie jakies chinskie dziadostwo:)mhhhh to jest duuuzy bydynek w ktorym na parterze jest salon IDEI ?? ma z 10 pieter albo wiecej, dorze mi sie wydaje ?? Tak to ten budynek parter po srodku. Jaka bude kupiles i ile na nia masz gwarancji?? Chieftec Dragon ( czarny 8) ) kupilem a AGE a gwarancja jest chyba na rok. ale w waszym sklepie nie ma oudowy BEZ zasilacza :( a ja wlasnie taka kupilem. w przyszlym tygodniu wpadam do sklepu :) w jaki dzien otwarcie ?? i jedny pytanko ... wstawiacie okienka do bocznych scianek ?? nie chodzi mi o dostepne panele w waszym sklepie tylko wstawienie okienka o "dziwnym" ksztalcie. tzn robicie na zamowienie jakies szyby i montujecie? Sprzedajemy bez zasilaczy ten DX bez zasilacz kosztuje 285 zł. Gwarancja na obudowe 99 miesiecy na zasilacz 24 miesiace. Powinnismy skonczyc remont w poniedzialek. Co do wstawiania okienek to wpadnij pogadamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 SUX ja zaplacilem 349 zeta :( we wtorek bedzie juz otwarte ?? bo nie chcem chodzic na marne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 SUX ja zaplacilem 349 zeta :( we wtorek bedzie juz otwarte ?? bo nie chcem chodzic na marne ;)[/quote Dzien przed otwarciem dam ci znac na priva Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 8) Aiki mi tez daj znac bo mam zamiar cos kupic :twisted: mam tylko nadzieje ze CENKI przystepe beda 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Wlasnie... te ceny co widac teraz na stronie to sa z zasilaczem czy bez?? Bo cosik za niskie mi sie wydaja w porownaniu do chieftec.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Wlasnie... te ceny co widac teraz na stronie to sa z zasilaczem czy bez?? Bo cosik za niskie mi sie wydaja w porownaniu do chieftec.pl Jakbys przeczytal dokladnie :) to bys wiedzial. Oczywiscie tutaj sa ceny bez zasilacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 bede odliczal godziny do otwarcia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Jakbys przeczytal dokladnie :) to bys wiedzial. Oczywiscie tutaj sa ceny bez zasilaczaNo to czegos tu nie rozumiem... W jednym z postow piszesz tak: Jaki model cie interesuje DX-01-BD bez zasilacza mamy za 285 złA na quatron.pl widze taki model za 339 PLN co sugerowaloby raczej, ze tutaj na forum podales cene bez zasilki, a w cenniku quatron.pl za ceny z zasilaczem. Dlatego wlasnie sie dziwilem... Wiec jak to jest w koncu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Jakbys przeczytal dokladnie :) to bys wiedzial. Oczywiscie tutaj sa ceny bez zasilaczaNo to czegos tu nie rozumiem... W jednym z postow piszesz tak: Jaki model cie interesuje DX-01-BD bez zasilacza mamy za 285 złA na quatron.pl widze taki model za 339 PLN co sugerowaloby raczej, ze tutaj na forum podales cene bez zasilki, a w cenniku quatron.pl za ceny z zasilaczem. Dlatego wlasnie sie dziwilem... Wiec jak to jest w koncu?? W quatronie te obudowy sa bez zasilacza my sprzedajemy z zasilaczami ale podalem cene bez zasilacza (285 zł) do porownania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 czyli tez macie bez zasilki :) zamotalem sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 W quatronie te obudowy sa bez zasilacza my sprzedajemy z zasilaczami ale podalem cene bez zasilacza (285 zł) do porownaniaNo to teraz zamieszales w ogole... Piszesz, ze w quatronie sa bez zasilki (cena DX-01-BD 339zl), a potem ze cena bez zasilacza to 285zl (te dwie ceny sie roznia, a powinny byc takie same, bo ten sam model i jak twierdzisz oba bez zasilacza), wiec nie wiem o co Ci chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a jakies termopoxy i diody tez sa/beda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 W quatronie te obudowy sa bez zasilacza my sprzedajemy z zasilaczami ale podalem cene bez zasilacza (285 zł) do porownaniaNo to teraz zamieszales w ogole... Piszesz, ze w quatronie sa bez zasilki (cena DX-01-BD 339zl), a potem ze cena bez zasilacza to 285zl (te dwie ceny sie roznia, a powinny byc takie same, bo ten sam model i jak twierdzisz oba bez zasilacza), wiec nie wiem o co Ci chodzi... Wyjasniam My sprzedajemy z zasilaczem ale jesli ktos nie chce zasilacza to odejmujemy 150 zł od ceny obudowy czyli na przykladzie DX-01-BD z zasilaczem 435 zł bez zasilacza 285 zł W quatronie sprzedaja tylko bez zasilek w cenie 339 zł chyba ze cos zmienili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a jakies termopoxy i diody tez sa/beda? Tak beda ale raczej po swietach. Z diod beda sunbeama laser led. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Wyjasniam My sprzedajemy z zasilaczem ale jesli ktos nie chce zasilacza to odejmujemy 150 zł od ceny obudowy czyli na przykladzie DX-01-BD z zasilaczem 435 zł bez zasilacza 285 zł W quatronie sprzedaja tylko bez zasilek w cenie 339 zł chyba ze cos zmienili No, w koncu jednoznacznie wyjasniles :) Rozumiem, ze MY to chieftec.pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 mozna juz zagladac do tego sklepu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mozna juz zagladac do tego sklepu ?? Raczej w piatek ale pelna oferta bedzie dopiero w przeciagu 2 tygodni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 buuuuu a co bedzie dostepne juz po otwarciu ?? interesuja mnie swiecace coolerki i jakies szyby. znajde cos ciekawego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 buuuuu a co bedzie dostepne juz po otwarciu ?? interesuja mnie swiecace coolerki i jakies szyby. znajde cos ciekawego ?? Snap, a GG to ty nie masz ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...