MilUl Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Witam! Mam możliwość kupienia karty muzycznej Audigy 2 ZS GOLD za 80zł lub X-FI Extreme Music za 120zł , którą wybrać ? Mam głośniki 5.1 Genius 5005 , czy dużo one się od siebie się różnią ? Czy nie opłaca sie brać X-Fi Extreme muisc bo jest prawie na takim samym poziomie co AUdigy 2 ZS Gold ? Czekam na wasze opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSGamer Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 X-Fi sporo lepsza ,ale musisz mieć dobre głośniki na poziomie Creative G500 lub Logi jakieś b.dobre :) Do geniusa starczy Audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3NV3R Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Xtreme Music to dość urojona wersja pełnego X-Fi. Tracisz między innymi EAX, więc nie ma co liczyć na kilka darmowych fps w gierkach. Mimo wszystko wziąłbym X-Fi, bo pomiędzy nią a Audigy 2 różnica jest kolosalna, a nie jest to zbytnio podkreślane, bo X-Fi na razie nie ma sporej konkurencji. Słowem - bierz X-Fi, chociaż ja bym polecał co najmniej Xtreme Gamer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...