Oscarek Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Witam! Kupiłem Logitechy x540 i jestem zadowolony, że dopiąłem swego i mogę je mieć smilies/wink.gif Może najpierw opiszę co i jak, a mianowicie proszę Was o pomoc w ich rozmieszczeniu(niżej fotka mojego pokoiku ;p ). Mam zintegrowaną kartę dźwiękową (7.1 High Definition Audio Realtek ALC889A) i chcę jak najlepiej je rozmieścić aby grały tak jak trzeba smilies/wink.gif Macie te głośniczki, więc dlatego prosiłbym parę porad jak mogę je w pełni wykorzystać. Dzięki za pomoc i porady, już zaznaczam teraz, żeby nie zapomnieć ;) Stawiam na Wasze doświadczenie, bo macie dłużej te Logitechy smilies/smile.gif Macie może jakieś propozycje co do moich głośniczków i ich rozmieszczenia? SUB dać w kąt ściany czy pod biurko? Centalny mam na monitorze LCD zawieszony, więc pewnie może tak być, a co do innych głośników i Sub? Pozdrawiam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) Tak na szybko :D Sub musisz sam dopasować gdzie będzie najlepiej grał. W takim ustawieniu mebli (zamiana biurka z szafką) siedzisz na kanapie i oglądasz sobie filmy i masz pewne efekty 5.1 Edytowane 1 Listopada 2008 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oscarek Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Tak na szybko :D Sub musisz sam dopasować gdzie będzie najlepiej grał. W takim ustawieniu mebli (zamiana biurka z szafką) siedzisz na kanapie i oglądasz sobie filmy i masz pewne efekty 5.1 No fakt, masz rację ale jeśli zamienie biurko z szafką to wtedy nie wejdzie mi krzesło co siedzę przed kompem, a na łóżku nie będę siedzieć przed monitorem, bo troszkę za nisko i lekko za daleko :/ Ehh... dziś Wszystkich Świetych, więc nie będę w tym dniu się bawił w ustawieniu głośników i w szczególności suba ;) Ale głośniki to jeden na LCD-ku powieszę dwa przednie na biurku, dwa tyle z tyłu powieszę, no i Sub jakoś będę musiał ustawić dobrze... Miałem Creativy P5800 i ona inaczej grają, sub troszkę jak plastik brzmiał, a ten Sub gra inaczej więc trzeba go wyczuć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...