Piotrekkkk Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Co prawda mój komputer to już straszny przeżytek, ale działało na nim nadal wiele gier, lecz pewnego dnia uległo to zmianie. Żadna gra nie działa, z większości wyrzuca mnie w menu lub po wczytaniu zapisu gry. Problem jest poważny, dlatego, że próbowałem już wielu rzeczy. Instalowałem wielokrotnie odpowiednie sterowniki, DirectX 9 śmiga, format robiłem... Na prawdę, jestem bezsilny i proszę o pomoc. Jeśli potrzeba więcej informacji to proszę pisać. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos18 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Piotrekkkk napisał(a): Jeśli potrzeba więcej informacji to proszę pisać.tak się składa, że potrzeba... przede wszystkim podaj konfigurację kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekkkk Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Nie wiem jak wydobyć coś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Nic dziwnego że żadna nowa gra nie ruszy: Celeron 1100, 128 mb ramu i GeForce 2MX (shader 3.0 wymagane) nie jest nawet absolutnym minimum - jakieś gry sprzed 3 lat mogą mieć problem z odpaleniem,a co dopiero nowości. Czas zmian, albo zabawa z klasykami :> Edytowane 31 Października 2008 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekkkk Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Ha, to ja wiem! Wydawało mi się, że sprecyzowałem, ale jeszcze raz. Nie działa mi żadna gra. Zaczynając od Black&White, kończąc na FIFIE 04. W gry nowe od dawna się nie zaopatrzam, bo nie ma to żadnego sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Może sprobuj zresetowac bios ? Ale generalnie dobrze by było jakbyś sprawdził albo u siebie w kompie jakas pozyczona karte graficzna, albo ta twoja w kompie kolegi czy tam bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekkkk Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zresetowałem bios - nadal dzieje się to samo... Jeśli ktoś wie jak na to zaradzić to proszę o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordka Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Najszybszy i najprostszy sposób to reinstalacja windowsa. Jeśli to nie pomoże to dopiero wtedy szukałbym winy w sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 mordka napisał(a): Najszybszy i najprostszy sposób to reinstalacja windowsa. Jeśli to nie pomoże to dopiero wtedy szukałbym winy w sprzęcie. Przeczytales pierwszy post czy tylko tytul i ostatnia odpowiedz? @Piotrekkkk 1) Temperatury 2) Bad sectory na HDD 3) Wylanie kondensatory 4) Padajacy zasilacz Masz wiele rzeczy do sprawdzenia IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordka Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 No faktycznie, jakoś rozkojarzony jestem i przegapiłem to formatowanie :/. Skoro tak, to obstawiam to samo co Orgiusz, chociaż bad sectory to raczej powodowałyby problemy też poza grami. Piotrek, sćiagnij sobie orhtosa, i sprawdź czy przy nim komp się nie wiesza, może faktycznie zasilacz niedomaga. Sprawdzałeś czy wiatraki się kręcą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekkkk Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 orthos śmiga jak należy, wiatraki wyglądają na działające, ale jeszcze dziś rozkręcę kompa i przeczyszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) Jak Orthos'a nie wywala, a system chodzi stabilnie (normalna praca w Windowsie: internet, filmy, word etc.) to najprawdopodobniej jest to wina karty graficznej. Prawdopodobnie się przegrzewa lub jest uszkodzona. Edytowane 1 Listopada 2008 przez Matthaios84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekkkk Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Jutro przeczyszczę wiatraczki, mam nadzieję, że coś to da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...