j32 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Witam, mam dziwną sprawę. Chcę zainstalować nową rodzinę czcionek Cronos Pro. Jest to czcionka typu Open Type, czyli uniwersalna. Na jednym z PC-ów za nic nie chce się zainstalować, ani nawet pokazać podglądu. Mam XP SP2. Czcionki są nieuszkodzone, bo na innych komputerach (PC i Mac) się instaluje bez problemu. Czyściłem rejestr za pomocą CCleaner oraz "przeleczyłem" narzędziem FiFoFo. Przeskanowałem dysk, wyłączyłem Kaspersky'iego. Nic nie pomaga. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić? Z góry dziękuję. P.S. Okazuje się,że żadnych Open Type nie mogę zainstalować. Czy nie ma gdzie opcji, że tylko True Type mogę używać? Może niechcący cos się przestawiło? P.P.S. Żeby było ciekawiej to tylko Open Type PS nie chce, bo Open Type TT wchodzą. No, ale widzę, że nikt mi nie pomoże. Edytowane 1 Listopada 2008 przez j32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...