QbaS Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Gdzie mozna kupic taniego big towera bez zasilacza w cenia ok 80zl albo z zasilka ok 180?? wyglad ma male znaczenia najbardziej interesowaly by mnie sklepy w okolicach poznania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Może najwyżej na allegro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 100 razy poruszany byl ten temat ale niech bedzie - Codegen 7001 - fajny, niedrogi i bardzo stylowy (elegancka, nieprzesadzona w formie przednia atrapa). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 moglbys zapodac zdjecia tego codegena i napisac gdzie go mozna kupic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Mozna tez kupic Big Towera AT za ok 30-60 zł i przerobic go na ATX...ja tak zrobiłem i jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...