Gość Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Witam. Mam problem z którym nie wiem jak sobie poradzić. Mianowicie potrzebuję zainstalować Windows 98 aby pograć w starsze gry. Niestety do mojej karty graficznej (GeForce 7300GT AGP) nie ma sterowników. Posiadam też starego GeForce'a 2 ale obie karty różnią się trochę wejściami I tutaj moje pytanie: Czy mogę bezpiecznie podłączyć starego GeForce'a pod gniazdo na płycie ASRock K7VT4A Pro czy też mogę się liczyć z jej uszkodzeniem. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) gf 2 był robiony na uniwersalnej magistrali agp bodajże wersja 2.0 spokojnie wsadzisz. A nie zastanawiałeś się nad wirtualną maszyną ?? na której postawisz 98 i będziesz mógł grać w stare tytuły edit ładny dywanik ;) Edytowane 31 Października 2008 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) A jakim programem najlepiej stworzyć wirtualny pc? No mi też się podoba dywanik tylko dziura się zrobiła xD Edytowane 31 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 np. Virtual PC 2007 http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Dzięki Wam bardzo, super sprawa ten wirtualny pc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...