Modd Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Czasami mój monitor dziwnie się zachowuje. Wyświetla mi się na ekranie ustawienie jasności (Brightness), zupełnie tak jakbym naciskał na monitorze strzałkę w górę. Jeżeli w tym czasie wejdę do menu monitora, to zakładki mi się przełączają samoczynnie do góry. Jednym słowem monitor sam naciska sobie ów przycisk. Czasami pomaga naciśnięcie go kilka razy, jednak nie zawsze. Da się jakoś "zabronić" monitorowi włączać jakiekolwiek ustawienia? A może jest na to inna rada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) raczej nie :( gwarancja zostaje, a jak nie ma to rozkręć i przeczyść styki przycisków jakimiś czystymi %, jak nic nie da - soft siadł (miałem podobnie w moim lcd na szczęście gwarancja ) Edytowane 31 Października 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Teraz zaczęło włączać mi się Auto Adjustment =/ Niestety gwarancji już nie mam, bo monitor już ma ze 3 latka. Szukam programu który wyłącza funkcje monitora, ale nie mogę znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Co się stanie jeśli ten przycisk zostanie na stałe wciśnięty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Nic :P Przyklejałem go na taśmę, ale nie pomagało. Zresztą teraz drugi dzień już nic się nie wyśwetla. Może się uspokoiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 mój tak też skończył po 2 latach. Co ciekawe nikt tych przycisków nie ruszał. Widocznie jakiś zonk produkcyjny. Oddałem na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Sorki za post pod postem ale po około tygodniu mój monitor wrócił z serwisu z wymienioną klawiatura i działa jak złoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...