Skocz do zawartości
mefisto21

Błąd Danych Crc ? Od Czego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was :)

W pierwszej chwili myslalem ze to wina dvd ale tak nie jest bo nawet jak z dysku instaluje czy rozpakowywuje gry to wyskakuje komunikat o blednych danych crc itp:(

Windowsa zainstalowalem od nowa ale i tak nic to nie dalo , jakos teraz gdy system startuje i wyrzuca programy startowe to dzwiek windowsa sie zacina i podobnie jest w grach tez dzwiek sie tnie :(

Wymienilem taśmy ide i dalej tak samo , moze ktos sie z takims czyms spotkał ? moze to wina dysku twardego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiscie pierw bym sprawdzil ram pozniej hdd. jest jeszcze mozliwosc ze dane ktore masz np te spakowane gry mialy juz blad crc wiec wtedy to nie wina sprzetowa. sciagnij cos malego w kilku czesciach i rozpakuj, zobacz co sie stanie

P.S sry za moje zamotanie ale jestem juz lekko buzniety :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdze ram , te gierki spakowane co mam to sa dobre bo na innym sprzecie instalują sie itp ale sciagne cos w kilku czeciach i rozpakuje

tak wogole to dokupilem 1gb ramu i zostawilem 512mb ramu , moze tak byc ze ta 512 nie daje rady bo zmienilo sie taktowanie ramu na wyzsze 400MHz ? wlasnie wyjolem ta kosc 512 i rozpakowywuje gre dobra i sprawdzona

Edytowane przez mefisto21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi