Skocz do zawartości
Hadar

Telewizor Lcd Do Kuchni - Co Wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem polecenie, aby wybrać telewizor LCD do kuchni o przekątniej od 24" do 32", wymagania są raczej niewielkie - liczy się żeby był jak najtańszy jednak mimo to jest sporo telewizorów w podobnej cenie i trudno dokonać trafnego wyboru.

Wymagania:

- wielkość od 24" do 32"

- możliwość zawieszenia na ścianie;

- z głośnikami (sam wyświetlacz odpada);

- jak najniższa cena;

- matowa powłoka (będzie wisiał na przeciwko okna więc coś w rodzaju Opticlear albo szlifowanej powłoki odpada);

- jeszcze raz podkreślę - telewizor będzie wisiał na przeciwko okna, a z lewej strony jest okno na balkon, pozatym nikt nie będzie oglądał w mojej kuchni TV idealnie na przeciwko ekranu;

- jakby to miało bajer w rodzaju zintegrowanego radia to w ogóle byłby full wypas

Z góry dziękuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten akurat nie spełni Twoich warunków ponieważ ma 17 cali i kosztuje naprawdę sporo. Ale jak moja rodzinka go zobaczyła to od kilku tygodni słyszę tylko o tym Siemensie. Kąty widzenia jak i jakość obrazu są bardzo dobre, dźwięk bez zarzutu ale cena trochę nie do przełknięcia - ale do małej kuchni z bardzo dużym oknem (solidnie doświetlonej przez słońce) jak znalazł :wink: Na dodatek nie trzeba szukać wolnej ściany.

SIEMENS LC 8M950

http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=100121

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi