Hadar Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Dostałem polecenie, aby wybrać telewizor LCD do kuchni o przekątniej od 24" do 32", wymagania są raczej niewielkie - liczy się żeby był jak najtańszy jednak mimo to jest sporo telewizorów w podobnej cenie i trudno dokonać trafnego wyboru. Wymagania: - wielkość od 24" do 32" - możliwość zawieszenia na ścianie; - z głośnikami (sam wyświetlacz odpada); - jak najniższa cena; - matowa powłoka (będzie wisiał na przeciwko okna więc coś w rodzaju Opticlear albo szlifowanej powłoki odpada); - jeszcze raz podkreślę - telewizor będzie wisiał na przeciwko okna, a z lewej strony jest okno na balkon, pozatym nikt nie będzie oglądał w mojej kuchni TV idealnie na przeciwko ekranu; - jakby to miało bajer w rodzaju zintegrowanego radia to w ogóle byłby full wypas Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Ten akurat nie spełni Twoich warunków ponieważ ma 17 cali i kosztuje naprawdę sporo. Ale jak moja rodzinka go zobaczyła to od kilku tygodni słyszę tylko o tym Siemensie. Kąty widzenia jak i jakość obrazu są bardzo dobre, dźwięk bez zarzutu ale cena trochę nie do przełknięcia - ale do małej kuchni z bardzo dużym oknem (solidnie doświetlonej przez słońce) jak znalazł :wink: Na dodatek nie trzeba szukać wolnej ściany. SIEMENS LC 8M950 http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=100121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadar Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 no bez jaj :P maks 1,5k :D (no może ciut więcej jeżeli zakup tego bedzie warty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 no to idealnie nada się Funai LT6-M32BB sprawdź moją recenzję do 2k nie widziałem nic lepszego http://forum.purepc.pl/Elektronika-f31/Fun...bb-t274917.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...