ZaraZZZ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Jaki wybrać BIOS? Uzywam cheepo biosa Ale podobno HoneyX jest lepsiejszy. Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Wgraj i sprawdz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaraZZZ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 mialem honeya nie widze osobiscie roznicy moze ktos inny widzi o te opinie pytam pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Uzywałem obydwu. Cudów to one nie czynią. Obecnie mam Cheepo (magistrala 66MHz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~death~ Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 skad mozna ten cheepoBIOS sciagnac jesli mozna spytac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 www.ocworkbench.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~death~ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 www.ocworkbench.com <<< dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grono Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Miałem i jeden i drugi i różnicy żadnej nie widziałem.Na każdym bez zwisów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...