*Snow* Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) 8800GT Alpha Dog & EK Fullcover rev. Post 69. LiquidCooling by. *Snow* rev.2.0 Post 141 >> GALERIA << Układ składa się z następujących częściBloki: - D-Tek FuZion v2.0 - Wersja Niklowana - EK-FullCover 8800GT/GTS G92 – Acrylic - Wersja Niklowana - Swiftech MCW30Pozostałe elementy: - Wąż Tygon R3603 11,2x15,9mm - Swiftech złączki NK12 G1/4" - Feser One 1L UV Blue - EK Water Blocks Multioption RES 150 rev 2.0 - Laing DDC 12V 1RT - Black Water Ultimate 123 rev. 3.0Prace, które zostały wykonane do utworzenia projektu: - Malowanie proszkowe obudowy. - Malowanie chłodnicy. - Wycinanie oraz malowanie dodatkowych ścianek do obudowy. - Oploty na kablach 24pin, 8pin oraz 6pin. Oraz wszystkich innych pojedynczych kabelkach. - Podwójna podłoga w piwnicy, pod która ukryte są wszystkie kabelki. - Inne zmiany kosmetyczne. Mile widziane opinie ;) Edytowane 5 Lutego 2009 przez *Snow* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Gud dżob :) Bjutiful likłid kuling :) 9,5/10 ;) Ogólnie fajne foty robisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Prostota i piekno. Swietnie to wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocturn Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Po prostu piękne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 10/10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Dzieki wszystkim za pozytywne wypowiedzi ;) Prostota i piekno. Swietnie to wyglada :) Właśnie to chciałem uzyskać. Dzieki. 10/10 :) E tam zawsze jest coś do poprawy, ulepszenia ;p już mam pare pomysłów :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 ładnie i estetycznie zapodaj teraz jakie masz temp w idle i stress i przy jakich ustawieniach jak można prosić wrzuć też zwykłe fotki, nie artystyczne :) całości (wraz z piwnicą) z oknem i bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) ładnie i estetycznie zapodaj teraz jakie masz temp w idle i stress i przy jakich ustawieniach jak można prosić wrzuć też zwykłe fotki, nie artystyczne :) całości (wraz z piwnicą) z oknem i bez. Dzieki. Z fotek całości mam tylko coś takiego : Z bokiem zapomnialem zrobic :lol2: Temp i OC wrzuce pozniej ale nie ma podniety bo sprzet stary.. 4GHz na procku max ;p Edytowane 1 Listopada 2008 przez *Snow* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 p0rn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 kilka nowych fotek w galerii :) Zapraszam (dzieki Arni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Superowy Kibelek ! Estetycznie 10/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Boże jak to zajebiście wygląda :( powróciły moje plany dot. WC ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 nie widze dokladnie ale malowales cala bude czy tylko bebechy w srodku? chodzi mi o to czy ruszana byla powloka zewnetrzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Dzieki bartek46op :) nie widze dokladnie ale malowales cala bude czy tylko bebechy w srodku? chodzi mi o to czy ruszana byla powloka zewnetrzna. Obudowa malowana jest proszkowo od wewnatrz, tylko tył i pare elementów od wew. malowałem sam (sprayem) dodatkowo zrobiłem efekt szczotkowanego aluminium (chyba tak to się nazywa ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Prześliczne... Brawa dla autora, po prostu świetne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Ładne, ładne... nawet bardzo :rolleyes: gratki Boże jak to zajebiście wygląda :( powróciły moje plany dot. WC ^_^ mam to samo... że niby za drogie ale z drugiej strony mieć własne LC, potem znów ile mnie to bedzie kosztowało, bo przecież chcę też tak ładne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Prześliczne... Brawa dla autora, po prostu świetne!Dzieki wielkie. Ładne, ładne... nawet bardzo :rolleyes: gratki mam to samo... że niby za drogie ale z drugiej strony mieć własne LC, potem znów ile mnie to bedzie kosztowało, bo przecież chcę też tak ładne :wink: Dzieki. Polecam kupować uzywane cześci można dużo zaoszczędzić pozatym dużo innych rzeczy można zrobić niskim kosztem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Taaa nie mineły 3 miesiące a ja nowu zabieram się za nową rev. mojego LC :). Póki co zbieram nowe części i troche się bawie dremelem ;). Ogólnie zmiany będą dość duże, będą nowe części, których fotki będę pokazywał jako niespodzianke zostawie zmiany w obudowie i nowy montaż chłodnicy ;). Póki co tyle się nazbierało EK Water Blocks Mosfet Asus 3a - niklowany Feser Xchanger Double Radiator 240 - zmiana na mniejszą chłodnice ? :rolleyes: LiquidCooling Drink :P - zdrowia xD Czekam jeszcze na paczke z niemiec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 a ja czekam na UPa bo jak zawsze świetna robota nie które LC rąbią oszałamiające wrażenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) a ja czekam na UPa bo jak zawsze świetna robota nie które LC rąbią oszałamiające wrażenie Dzieki Thorn :) miło że się podoba :) i respect bo Twoje mody tez są dobre ;) Up narazie tylko taki Wczoraj zabrałem się za tajemniczą kratke ;) Po wycięciu trzeba było troszke wyrównać Dziurki żeby była możliwość montażu ;) Niedługo cięcie nowych części do budy, nowe oploty, pozniej malowanie itp. Edytowane 4 Lutego 2009 przez *Snow* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Widzę, że blok na mofy przeżywa trzecią młodość u trzeciego użytkownika PPC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 No ciekawe co tam wymyśliłeś z tym TJ-07 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Widzę, że blok na mofy przeżywa trzecią młodość u trzeciego użytkownika PPC :DTo już trzeci właściciel ? dzieki za dobrą cene wozaq ;) No ciekawe co tam wymyśliłeś z tym TJ-07 ;) Nic nadzwyczajnego :P w sumie moja podloga i jeden dodatkowy element bedzie czyms oryginalnym a reszta już była ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zapowiada się bardzo ciekawe wc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Każdy przejaw oryginalności w upiększaniu kompa jest pożądany w czasach, gdy każdy może kupić części i złożyć jako-takie chłodzenie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Niedługo cięcie nowych części do budy, nowe oploty, pozniej malowanie itp.Będzie śnieżny kolor ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Będzie śnieżny kolor ? :huh: Niet ;) chciaż nie powiem podobają mi się białe węże itp ale poki co nie planuje tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Dzisiaj a raczej już wczoraj znalazło się troszke czasu żeby pomajstrować ;] Troche cięcia Troche TJ07 a raczej tego co z niej zostało no i efekty ciecia na dole ;) Wiercenie dziurek pod dystanse Gwintowanie I na koniec ciekawostka miesiąca w postaci mojego głupiego kota, który mnie wspierał. Niedługo fotki nowych części :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 (edytowane) Ciekaw jestem co Ci z tego wyjdzie :P.No ale rozumiem że nic się nie pochwalisz co planujesz? Edytowane 20 Lutego 2009 przez jawor121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja myślę, że to będzie pierwszy w Polsce murder mod ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...