Elder Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Doskonale to wygląda,pozostało kabelki uczesać... Co tam masz na suficie? Szyba/pleksa na dwustronną białą taśmę przyklejona? Daj czarną taśmę dwustronną do przyklejania listew samochodowych. Nie będzie widać,trzyma jak wszyscy diabli,przykleiłem nią CD-ROM SLIM pod podłogą Obsidiana 800D :wink: Taśma dwustronna, dwustronnie klejąca APP (1337965808) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Doskonale to wygląda,pozostało kabelki uczesać... Co tam masz na suficie? Szyba/pleksa na dwustronną białą taśmę przyklejona? Daj czarną taśmę dwustronną do przyklejania listew samochodowych. Nie będzie widać,trzyma jak wszyscy diabli,przykleiłem nią CD-ROM SLIM pod podłogą Obsidiana 800D :wink: Taśma dwustronna, dwustronnie klejąca APP (1337965808) - Aukcje internetowe Allegro No nie tylko to pozostało ;) dużo, dużo wiecej... Na suficie nie ma nic xD a ta biała tasma to pozostałość po katodzie... w sumie to karygodne niedopatrzenie z mojej strony :( Dostanę taką taśmę w castoramie ? praktikerze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Czarną taśmę dwustronną powinni też w Castoramie mieć,przykleja się nią np na glazurę lustra łazienkowe. Ewentualnie sklepy motoryzacyjne,tam to już na 100% mają takie taśmy. Jaki plan?Jednak szyba będzie na topie zamiast siatki? Daj fotki piwnicy,ciekaw jestem jak tam się urządziłeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...