silVet Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Bylem dzis w serwisie i wiece co mi powiedzieli? Goń się Oczywiscie nie doslownie, powiedzieli ze nie maja takiego sprzetu (ddr3, zasilacz) zeby mi kompa sprawdzic :o a to najwiekszy serwis w moim miescie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Fajny serwis, skoro zasilacza na stanie nie mają. Zapytaj się, czy aby sprzętu nie "sprawdzają" na Codegenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silVet Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 o nic nie zapytam, bo juz tam nie pojde, musze dalej szukac innych rozwiazan, chociaz nie mam juz zadnego pomyslu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silVet Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Zwiecha podczas grania w Call of Duty World at War: Zwiecha podczas grania w PES 2009 i GTA IV(po wcisnieciu Windows na klawaturze minimalizuje sie i to sie dzieje) Na obu screenach jest nv4_disp.dll niby to sterowniki grafy, ale one moga sie przeciez posypac od czegos innego... Edytowane 21 Grudnia 2008 przez silVet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...