dudek564 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Mam problem po formacie z Visty w jezyku angielski na polski zmieniłem . Steroniki zainstalowane lecz mam problem z Quick Launch Button z panelem dotykowym przed formatem jak podgłaśniałem panelem pokazywało sie na środku ekranu Volumne .//|||| taki pasek ;p . Teraz tego nie ma i jak wyciszam jeden przycisk nie zmienia barwy na pomaranczowy . W obramowaniu matrycy napisany jest model Hp Pavilion dv6000 natomiast z tyłu z numerem seryjnym napisane Hp Pavilion dv6700. Sciągnełem ten sterownik do panelu i nic . Dalej to samo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja mam dokładnie tak samo,instalowałem ten Launch cośtam i nie działa.Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 właśnie szukam i szukam i nic ;/ pomoże ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 samo quick launch nie starczy potrzeba jeszcze quicktouch wtedy bedzie ten pasek z volume jest to na stronie hp powinno sie tez pojawic przy aktualizacjach hp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 wszystko mi chodzi tylko mute samo sie wlancza do tego juz nie mam glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Sciagnij nowe sterowniki do karty dziwiękowej + odtwazacz QuickPlay okolo 180mb wszystko bedzie jak przed formatem ;-)_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...