Grzesiek13 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Proszę o pomoc w wyborze monitora do 600zł. obecnie mam 17" CRT-ka. na poprzednim forum mnie wybuchali mówiąc: "LCD 22cale za 500-600zł to to samo co LCD 5lat temu Lepiej uzbieraj sobie więcej kasy bo będziesz żałował." to nie wiem w końcu co robić. Boje się że 20" to będzie za mały - bo wide przecież to myślałem nad 22" ma służyć 60% net 30"gry 10" filmy :) Jakie są wasze opinie? z 22" myślałem nad http://www.agito.pl/powyzej-19/samsung-22-...352.333884.html http://www.allegro.pl/item462395987_fabryc...nt.html#gallery 20" tu jest lepiej http://www.agito.pl/powyzej-19/lg-20-lcd-w...352.328996.html http://www.agito.pl/powyzej-19/lg-20-lcd-w...352.337600.html głównie to zaryzykować te 2" ? 19" w 4:3 wydaje mi się spora ale nie wiem jak z 20" wide. Patrzyłem na rozpiske cali ale jakoś mnie nie przekonuje. Potrzebuje opinii fachowców :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Do 600 zł : BenQ G2200W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek13 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Do 600 zł : BenQ G2200W.Jakoś mnie ta firma nie przekonuje. Może ktoś się wypowiedzieć w sprawie 20" vs 22"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hirikawa Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Było mnóstwo tematów na temat 20" vs 22".. Ogólnie w tej cenie to czy to 20" czy 22" to chyba nie ma znaczenia (w jakości) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Nie wiem co chcesz robic na tym monitorze ale niektorzy nie widza roznicy pomiedzy DVI a D-SUB i wtedy mozna wziąć ten LG W2242SSF a inni nie mogą bez DVI patrzeć na monitor i wtedy lepiej wziąć 20" W2052T, niby zawsze lepiej mniejszy ale jesli duzo ogladasz filmow itp to lepiej wziac przynajmniej 22" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (...)niektorzy nie widza roznicy pomiedzy DVI a D-SUB (...)? czy możesz mi wytłumaczyć w jaki to magiczny sposób? ja nie jestem w stanie tego sobie wyobrazić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 ? czy możesz mi wytłumaczyć w jaki to magiczny sposób? ja nie jestem w stanie tego sobie wyobrazić... Normalnie, mogę postawić przed Tobą dwa identyczne monitory jeden podpięty przez DVI a drugi DSUB, włączę na nich grę albo film i nie pokażesz mi który jest podpięty cyfrowo a który nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Różnica jest na tyle mała w 20 vs 22, że lepiej jest wziąć 22. A monitor BenQ G2200W jest dobrym monitorem i to on będzie dobrym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Normalnie, mogę postawić przed Tobą dwa identyczne monitory jeden podpięty przez DVI a drugi DSUB, włączę na nich grę albo film i nie pokażesz mi który jest podpięty cyfrowo a który nie. Faktycznie w grach i filmach jest cięższe do zauważenia, ale różnica w pracy z tekstem od razu jest widoczna. Dodatkowo tracisz możliwość skalowania poprzez opcje w sterownikach karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek13 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 OK a może mi ktoś powiedzieć coś na temat tego monitora (BenQ G2200W) Na Youtube nie ma nic a recenzji ani tyle ma ktoś jakieś jego fotki czy materiały (recki) chodzi mi najbardziej o realne fotki "w akcji" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Kolega ma ten monitor i jest bardzo zadowolony z zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...